Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Küpe problemi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
DoGMeaT, 13 Ağustos 2004 01:39 tarihinde demiş ki:
ii bir terapistin nosunu verim sana?

=)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|
Mesaj tarihi:
delik deşik olmuş kulak, delikli nane polo misali. deldirdikten sonra belli bir süre (hatta bu süre ne kadar uzun olursa o kadar iyi) küpenin veya deliği dolduracak bir şeyin kulaktan çıkarılmaması gerekiyor diye biliyorum ben. ama küpem var mı yok. demekki neymiş genel kültür[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki:
sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum...
Mesaj tarihi:
said:
Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum

işte tam bir rizikocu[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
7/24 melancholic
Mesaj tarihi:
kardeşim benim gibi deldiriceksiniz bi kere ondan sonra pişman olmucaksınız ;)
(bkz:albüm)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Bizimle uğraşmak;
bişey istemez öle sakin insanlarız biz
Mesaj tarihi:
Küpeyi sıkıca bastır hiç bişey olmaz daha önce 9 defa yaptım bu işlemi, korkma bişi olmaz.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Brook [/i] / My best friend
The Lost Age
Mesaj tarihi:
öeah delikli nane olmuş kulağın.küpeyi bir süre çıkarma en basit yolu o.[signature][hline]Prawler, 25 Mayıs 2003 11:15 tarihinde demiş ki:
Sonra kendimi gerçekten de boşlukta buldum. O anda içimi bir huzur kapladı.
Mesaj tarihi:
hayatta deldirmem kulağımı deyip hızla uzaklaşıyorum bu konudan[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
hiç gerek yok.
Ben kendi kulağımı 3 defa kendim delmiştim. :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Brook [/i] / My best friend
The Lost Age
Mesaj tarihi:
@drizzt:

e tabi de 2 ay önce bunu bilmiyordum :-p ama neyse belli süre gectikten sonra degi$tirdim sorun yok :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|

[Bu mesaj Pyr0 tarafından 13 Ağustos 2004 02:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Pyr0, 13 Ağustos 2004 02:44 tarihinde demiş ki:
e tabi de 2 ay önce bunu bilmiyordum :-p ama neyse belli süre gectikten sonra degi$tirdim sorun yok :)

o da güzel tabi, eczacı bana kırmızı küpe takmaya çalışınca buldum bu yolu :D[signature][hline]Spirit
It is the hero's strength, and the
mother's resilience, and the
poor man's armour
Mesaj tarihi:
ehe kendi halime $ükredeyim o zmn :) cünkü ben koyu mavi taktırtmı$tım (siyah yoktu,en koyu renk olarak bu vardı) :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|
Mesaj tarihi:
ohh herşey tamam acı fln gitti yannız bi problem var halkamı takamadım başkada küpem olmadıı için annemin küpelirinden biriyle hallettim işi ışıkta kamerada kötü kusra bakmayın...
deli deli[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
Brook, 13 Ağustos 2004 02:44 tarihinde demiş ki:
hiç gerek yok.
Ben kendi kulağımı 3 defa kendim delmiştim. :)

hepimiz standart üretimiz zaten sana bişey olmazsa bize de bişey olmaz dime? :P[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki:
sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum...
Mesaj tarihi:
said:
theKingpin, 13 Ağustos 2004 02:21 tarihinde demiş ki:
deldirme zaten biz şizofreniz ;) deldiriyoruz

ne demişim burda ben ahah şizofren demişim ahaha ölecem şimdi mazoşist demek istemiştim :9 ahauah[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Bizimle uğraşmak;
bişey istemez öle sakin insanlarız biz
  • Yeni Oluştur...