Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Küpe problemi

Tyrael

Öne çıkan mesajlar

delik deşik olmuş kulak, delikli nane polo misali. deldirdikten sonra belli bir süre (hatta bu süre ne kadar uzun olursa o kadar iyi) küpenin veya deliği dolduracak bir şeyin kulaktan çıkarılmaması gerekiyor diye biliyorum ben. ama küpem var mı yok. demekki neymiş genel kültür[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki:
sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum...
Sosyal ağlarda paylaş

Küpeyi sıkıca bastır hiç bişey olmaz daha önce 9 defa yaptım bu işlemi, korkma bişi olmaz.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Brook [/i] / My best friend
The Lost Age
Sosyal ağlarda paylaş

hiç gerek yok.
Ben kendi kulağımı 3 defa kendim delmiştim. :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Brook [/i] / My best friend
The Lost Age
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pyr0, 13 Ağustos 2004 02:44 tarihinde demiş ki:
e tabi de 2 ay önce bunu bilmiyordum :-p ama neyse belli süre gectikten sonra degi$tirdim sorun yok :)

o da güzel tabi, eczacı bana kırmızı küpe takmaya çalışınca buldum bu yolu :D[signature][hline]Spirit
It is the hero's strength, and the
mother's resilience, and the
poor man's armour
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Brook, 13 Ağustos 2004 02:44 tarihinde demiş ki:
hiç gerek yok.
Ben kendi kulağımı 3 defa kendim delmiştim. :)

hepimiz standart üretimiz zaten sana bişey olmazsa bize de bişey olmaz dime? :P[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki:
sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...