Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Küpe problemi

Tyrael

Öne çıkan mesajlar

Ya kulaımı deldirmiştim sora bazı sebeplerle çıkartmak zorunda kalmıştım nese aynı yeri yaklaşık5defa daha deldirdim..sora tatildeyken bitane daha açtım bu sefer yeni nese bu akşam yine çıkarmak zorunda kaldım2sinide yaklaşık 10gündür kulaımdaydı..en son deldirdiimi eve gelince direk taktım eski deliin arkası kapalı!bu nası olur göremiorumda arkayı takamıorum buda kapanırsa ağlicam ya biri gelsinde takıversin şunu[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

çok yanluş iş yapmussun.

deldurunca 2-3 ay hiç çıkarnma oyna fln kulak alışsın[signature][hline]ben-olm nooblara yazık deelmi,reskill çme lan çolouğa çocuğa,yiyosa gel ban karşı dur!

eragset(eraq)-çekerim lan,dirilmeselrmiş,kim dedi onlara oyunu bilmeden gelsinler buralar noob lara olum,nooblar lame,olm sende lamersin seni kesecem.
Sosyal ağlarda paylaş

kıkırdak olayınu açıklayabilrmisinz,kulağun üst kısmı?

acıyomu,kulak deldirmekten ahamı zor,önerirmisz,nere yaptırılrı fln[signature][hline]ben-olm nooblara yazık deelmi,reskill çme lan çolouğa çocuğa,yiyosa gel ban karşı dur!

eragset(eraq)-çekerim lan,dirilmeselrmiş,kim dedi onlara oyunu bilmeden gelsinler buralar noob lara olum,nooblar lame,olm sende lamersin seni kesecem.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DoGMeaT, 13 Ağustos 2004 01:27 tarihinde demiş ki:
kıkırdak olayınu açıklayabilrmisinz,kulağun üst kısmı?
acıyomu,kulak deldirmekten ahamı zor,önerirmisz,nere yaptırılrı fln

kulak memesının yukarı kısımları 3 tane delıktı bende
acıyor gercekten ılk deldırdıgımde sogutucunun etkısı gectıkten sonra gozlerımden yas geldı sabah olunca gectı sonra
ben tabanca ıle deldırmıstım dırek kupe gırıyor boyle normal[signature][hline]paticik gece vardiyasinda
En Kral Punk
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Tyrael, 13 Ağustos 2004 01:29 tarihinde demiş ki:
valla bana 1hafta yeter demişlerdi hakkaten son deldirdiim 1haftada oturdu alıştı yani..
ha bu arada arkadaki delii bulamayaınca önden bastırmak suretiyle yeni bi delik açtım kan kaybından gidecem şimdi

kulak meme deldırdıgımde 2 gun sonra baska kupeler cıkarıp takmaya basladım
kıkırdagımı deldırdıgımde 1 ay dokunmadım hıc[signature][hline]paticik gece vardiyasinda
En Kral Punk
Sosyal ağlarda paylaş

delik de$ik olmu$ cocuk eheh sen o kulagı at ba$ka kulak al yaramaz artık o :-p

ben bi kere deldırdım kulagımı hazıran ba$larında hala sorunsuz kullanıorum aradada 1-2 gunluk cıkarıorum ama dırek kapanmaya ba$lıo senın 10 gunluk takmamanda kapanması dogal yani suc sende..[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|
Sosyal ağlarda paylaş

yok suç bende deil suç oğlunun küpe takmasını yediremeyen babasında!ohh geçti acısı..yanlız o küpeleri takmalarının sebebi hem iğnesinin geniş olması bölece delik rahat açılıo hemde steril olması!ondan ii bi iş deil 2gün sora çıkarmak!
bu arada o freezer bi işe yaramıo bence acıtmıo bile o tabanca ama kıkırdaı bilemem tabi orası sakat...
ha galiba ben acıyı seviorm ondan parçalıorm kendimi hatta gelsin dövsün biri beni[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben 3 ay takarım sonra 1 sene takmam sonra 1 sene takarım 6 ay hiç takmam falan. 18 yaşımdan beri böle. kısaca 1 sene takmadıım oldu. sonra biraz zorlayarak açarım deliği tekrar falan. hiç iltihap kapmadı bende demekki bünye meselesi...[signature][hline]"Suicide is just healthy self-criticism."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...