fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 bad company ve 1-2 başka oyunda yaklaşık 10 snlik takılmalar oluyor sonra akıcı bi şekilde devam ediyor oyun. 1 dakka sonra aynı şekilde takılma devam ediyor bu şekilde devam ediyor. Makine kasıyor desem metro 2033 high detailste böyle bi sorun olmuyor. Nedeni ne olabilir. Eveldende böyle bi sorun vardı kendiliğinden düzelmişti şimdi yine hortladı. OS tan kaynaklı bir sorun değil. Isınmada değil. PS desen nie herşeyde yapmıyor. Misal bc2 ve singularityde fazla akım çekiyorda metro2033 temi az çekiyor (?) boarddaki kartları söküp taktım. temizledim falan. hala aynen devam etmekte sorun. 3gb ram, amd 5000+, asusm2nx board, 9800gt ekran kartı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 anakartın bios'un güncelle istersen. Driverları güncelle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 driverlar falan hepsi güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Bad company 2 için konuşayım, belgelerim için BFBC2 diye klasör olacak, oradan settings.ini'yi aç DxVersion=Auto ise 9 yap bu performansını arttırır baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Ordaki ayarların hepsini değiştridim. dx 9-10 -11 hepsini denedim. Performans sorunu yok makinada, sadece takılmalar yapıyor ve genelde takılma süreleride eşit oluyor. min ayarlardada max. ayarlardada aynısını yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maglust Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Sorun ekran kartının ısınması olabilir gibi geldi bana, benzeri bir problemle karsılasmıstım. Kartın normal işleyişinde gereğinden fazla ısınıyor olabilir bu takılma anlarında da ısıda ani düşüşler gözleyebilirsin eğer kartın üzerinde kaç derece oldugunu gösteren veya ısıyı gösteren benzer bir programın varsa. Eğer sorun buysa, ısınmaya bağlı nedenlerden dolayı kondanstorlerde calısma sorunları olusur buda söylediğin takılmaların sebebidir. Çözüm ısıyı düşürüp sabit bir ısıda tutmak, kondanstorde olusmussa sorun muhtemelen soguk lehim (bunun için servis gerekir), veya yeni ekran kartı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 50 derece normal sıcaklığı. 55-57 derece oluyor oyunlardaki sıcaklığı kartın. Yanılmıyorsam bunlar çok yüksek sıcaklıklar değil bu kartlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar