Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oyunlarda takılma sorunu

fir3blad3

Öne çıkan mesajlar

bad company ve 1-2 başka oyunda yaklaşık 10 snlik takılmalar oluyor sonra akıcı bi şekilde devam ediyor oyun. 1 dakka sonra aynı şekilde takılma devam ediyor bu şekilde devam ediyor. Makine kasıyor desem metro 2033 high detailste böyle bi sorun olmuyor. Nedeni ne olabilir. Eveldende böyle bi sorun vardı kendiliğinden düzelmişti şimdi yine hortladı. OS tan kaynaklı bir sorun değil. Isınmada değil. PS desen nie herşeyde yapmıyor. Misal bc2 ve singularityde fazla akım çekiyorda metro2033 temi az çekiyor (?) boarddaki kartları söküp taktım. temizledim falan. hala aynen devam etmekte sorun.

3gb ram, amd 5000+, asusm2nx board, 9800gt ekran kartı var.
Sosyal ağlarda paylaş

Sorun ekran kartının ısınması olabilir gibi geldi bana, benzeri bir problemle karsılasmıstım. Kartın normal işleyişinde gereğinden fazla ısınıyor olabilir bu takılma anlarında da ısıda ani düşüşler gözleyebilirsin eğer kartın üzerinde kaç derece oldugunu gösteren veya ısıyı gösteren benzer bir programın varsa.

Eğer sorun buysa, ısınmaya bağlı nedenlerden dolayı kondanstorlerde calısma sorunları olusur buda söylediğin takılmaların sebebidir. Çözüm ısıyı düşürüp sabit bir ısıda tutmak, kondanstorde olusmussa sorun muhtemelen soguk lehim (bunun için servis gerekir), veya yeni ekran kartı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...