mardox Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 zor soru olmuş. bi sürü araştırma var bu konuda ve daha çok yüzeyel kalıyor bu araştırmalar asıl nedenleri saptamak için. verdiğin nefesteki CO2 fazlalığı, derideki kolesterol miktarı, kokun hatta kanının kokusu... bi de bira içenler daha çekici geliyomuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 mardox said: nefesteki CO2 fazlalığı, geceleri insanin oldugu odayi falanda bununla buluyorlarmis co2 fazla oldugu yere dogru ucuryor die biliyon bu mandalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 freemaniacss said: bende bir soru sorayım o zmn.Bu allahın cezası sinekler,neye göre,kime göre sokuyor?kan grubu?kansızlık?şişkoluk?Mesela yanyana 3 farklı kan grubundan 3 kişi otursa,muhakkak bu sivriler sadece 1-2 sine gidiyor,diğer 3. yü ellemiyorlar.böyle bi muhabbet cidden varmıdır? Buna göre sokuyor Tık Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Oce4n said: sinekleri kovmanın en kolay yöntemini söyleyin plz. ocaktan abileri çağırıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 En kolay yöntemi gösteriyim. Çözümü yukarıda koydugum haberin yorumlarında buldum said: Melami - Maşallah Diyelim Beni ısırmıyolar hiç. Ketonlardan dolayıymış demek :) Doğal sinkov, efsunluymuşum meğer. Rahatsız etmemelerini istiyorsanız, Allaha karşı, onları gereksiz yere öldürmeyeceğinize söz vermenizi öneririm. Allahın yarattığına saygıdan ötürü. Keton meton hikaye, sen ne kadar öldürürsen onlarda o kadar musallat oluyolar, benim gözlemim ve kanaatim beni bağlar tabi. Hatta rahatsız etseler bile öldürmemeli, altı üstü bir sinek. Gece geliyosa gelsin, belki kalk iki rekat namaz kıl diye geliyodur değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Ben varken sivrisinek tarafından ısırılan birini görmedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Ben bi hacca gideyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Zemzemle yıkan kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 sakkallı ahmet hoca diodu böle on kere flan allah deyince oluyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 fesleğen var bide hani kafasını okşayınca elin kokuyo işte o bitkinin olduğu yere gelmiyolarmış babannem dediydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 kokusu kuvvetli olan herhangi bi bitki kovuyomuş sinekleri filan filan dediydiler.. nane bla lba filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar