b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 arkadaşlar oyunu hep fps tarzında görcez yoksa ultima gibi de olabilcek mi?[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 camera diyince bende kalima nickli arkadaşımız bi online camera koyup oyunu bize izlettiricekmi acaba dedim içimden ahah, ne hayaller kuruyorum .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Oyun aslında TPS yani Max Payne tarzı görüceksin. Gerekli ayarlarla Uo tarzında da yapabilirsin kamerayı ama kullanışlı olucaını sanmıyorum..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 FPS moduda var.[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 abi ben uo gibi istiom lo![signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 uo da nasil ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 At yarışı gibi veya kuşbakışı görünüş[signature][hline]Lil'Alur for Shar [Bu mesaj screamer tarafından 11 Ağustos 2004 21:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Kuş musunuz kardeşim? İnsan bakışı dururken niye kuş bakışı? *! kaçar *[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Sanırım kamera açısı zoom out la ultima benzeri izometrik bir görünüşe sahip olabiliyor ama oyun dinamikleri açısından en kullanışlısı vidyolardan izlediğim ve betadaki insanların söylediğine göre third person.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 1- FPS modu var (yukardaki bi arkadaş söylemiş) 2- 3rd person modu var. zoom in out yapilabiliyo. ayrıca herhangi bir aksiyon sırasında yada otururken sol tuşa basarak mouse unuzu hareket ettirirseniz karakterinizin etrafnda hareket ediyo kamera mesela mobdan kacarken arkanıza bakabilirsiniz geliyo mu hala die[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: OmeN, 11 Ağustos 2004 19:29 tarihinde demiş ki: camera diyince bende kalima nickli arkadaşımız bi online camera koyup oyunu bize izlettiricekmi acaba dedim içimden ahah, ne hayaller kuruyorum .... eueu hayalperest ınsan=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 max. zoom out patch'i falan yapar birileri kesin (lineage'de olduğu gibi..) o zaman oynarsın istediğin gibi.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Öyle birşey yapacaklarını sanmıyorum.[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 said: OmeN, 11 Ağustos 2004 19:29 tarihinde demiş ki: camera diyince bende kalima nickli arkadaşımız bi online camera koyup oyunu bize izlettiricekmi acaba dedim içimden ahah, ne hayaller kuruyorum .... *gozleri yaşarır* *uff keşke* demekten kendini alamaz biraz piskopatça bi fikir ama dayanamıcak artık bu heyecana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Online kamera çok yazış bişey. Genelde kapalı olan worldofwar.net in online kameralarından birini izlemiştim, tek olayı 30sn-1dk da bir bi ss alıp siteye upload etmesi. Fazla birşey anlaşılmıyor.Lvl 10 civarı bi dwarf x yaratık kes questlerinden birini alıp yaptı ama bi süre sonra izlemek sıktı.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 online camera olayı çok zor bişi diğil sadece adam gibi bi bağlantı olması gerekli, 256k adsl le olacak iş diğil yani (upload max 5-6k) :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar