Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kamera

b1vRiP

Öne çıkan mesajlar

Oyun aslında TPS yani Max Payne tarzı görüceksin. Gerekli ayarlarla Uo tarzında da yapabilirsin kamerayı ama kullanışlı olucaını sanmıyorum..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat!
Sosyal ağlarda paylaş

Sanırım kamera açısı zoom out la ultima benzeri izometrik bir görünüşe sahip olabiliyor ama oyun dinamikleri açısından en kullanışlısı vidyolardan izlediğim ve betadaki insanların söylediğine göre third person.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

1- FPS modu var (yukardaki bi arkadaş söylemiş)

2- 3rd person modu var. zoom in out yapilabiliyo. ayrıca herhangi bir aksiyon sırasında yada otururken sol tuşa basarak mouse unuzu hareket ettirirseniz karakterinizin etrafnda hareket ediyo kamera

mesela mobdan kacarken arkanıza bakabilirsiniz geliyo mu hala die[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun
Sosyal ağlarda paylaş

said:
OmeN, 11 Ağustos 2004 19:29 tarihinde demiş ki:
camera diyince bende kalima nickli arkadaşımız bi online camera koyup oyunu bize izlettiricekmi acaba dedim içimden ahah, ne hayaller kuruyorum ....

eueu hayalperest ınsan=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Sosyal ağlarda paylaş

said:
OmeN, 11 Ağustos 2004 19:29 tarihinde demiş ki:
camera diyince bende kalima nickli arkadaşımız bi online camera koyup oyunu bize izlettiricekmi acaba dedim içimden ahah, ne hayaller kuruyorum ....

*gozleri yaşarır*
*uff keşke*

demekten kendini alamaz biraz piskopatça bi fikir ama dayanamıcak artık bu heyecana.
Sosyal ağlarda paylaş

Online kamera çok yazış bişey. Genelde kapalı olan worldofwar.net in online kameralarından birini izlemiştim, tek olayı 30sn-1dk da bir bi ss alıp siteye upload etmesi. Fazla birşey anlaşılmıyor.Lvl 10 civarı bi dwarf x yaratık kes questlerinden birini alıp yaptı ama bi süre sonra izlemek sıktı.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...