Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 başlık mevta olmuş. çok kıymetli bir değeri yitirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Abaow noldi öbür topiğe? Neyse. Oyunculuk genel olarak vasat düzeyde. Ecem Uzun fena değil mesela, Meriç'i oynayan. Bi de kötü kız rolü oyunculuk kalitesi olarak değil de tip olarak Merve Boluğur'a oturmuş bence. O kadar kötü ki iyi mentalitesiyle ve biraz da daha ne kadar benzeteceklerini merak ederek izlicem ben izleyebildiğim kadar. Bi de hangi günler verilcek ki bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 diziport'tan izliyorum da, tutar bu dizi. memleketin tokmakçılarını anlatıyor. millet sever bizi işte bunlar tokmaklıyor diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Orası nasıl bir okul arkadaş :p Biraz gerçekçi olsaymış keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 abi o acemi cadının saçı olmamış ben taktım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Zarif said: diziport'tan izliyorum da, tutar bu dizi. memleketin tokmakçılarını anlatıyor. millet sever bizi işte bunlar tokmaklıyor diye o zaman tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 diziporttan 1. parçayı zor izledim. sinem kobal her güldüğünde ağzına fiu sin tekmesi atmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 ya zengin tripleri, baba parası yiyenleri süper gösterme filan. ben bir antipopülarist olarak bu diziye kafa atarım. lise defterinin devamı gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 fede said: diziporttan 1. parçayı zor izledim. sinem kobal her güldüğünde ağzına fiu sin tekmesi atmak istiyorum sgyufvsafvyıakfsbj ben ilk bölümü bitiremedim. twitterı falan da soktular işin içine. dizi çook uzun yav. 4 bölümlük konu tek bölümde anlatılmış. http://twitter.com/aliceWOnDer__ http://twitter.com/VincentM_ biri su'nun biri esas oğlanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 hadi bu zengin tayfası salak da, bu fakir ama gururlu genç kardeşler daha komik lan onlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 daha iyi rol yapıyolar diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar