Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 şunu yapan bizim chemical mı? http://www.frmtr.com/komik-seyler/231104-sigara-sarma-egitimi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 neyse artık canın sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 moruk biliyosun paf küf felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 trix sarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 golden virginia , ist anadoluda bulabilcegimiz yer varmıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 mavi pakette old holborn aldım. çarşaf önerdiğiniz gibi ocb. Sarma denemelerim devam ediyor, tütünü falan ayarlıyorum güzel bir yuvarlak oluşturuyorum ama bir türlü çarşafı düzgünce yapıştıramadım, açılıyor hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 marifaritiko said: mikinası var, boş filtre takıp içini dolduruyoun. güzeel... hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Myshkin said: şunu yapan bizim chemical mı? http://www.frmtr.com/komik-seyler/231104-sigara-sarma-egitimi.html evet bildiğin çalmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 golden virginia ve drum etiler - doğa şarküteri'de var ve asla kuru olmuyor ama pahalı satıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 xieon said: Myshkin said: şunu yapan bizim chemical mı? http://www.frmtr.com/komik-seyler/231104-sigara-sarma-egitimi.html evet bildiğin çalmışlar altinda chemical a tesekurler yaziyo caldiklarini sanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Myshkin said: mavi pakette old holborn aldım. çarşaf önerdiğiniz gibi ocb. Sarma denemelerim devam ediyor, tütünü falan ayarlıyorum güzel bir yuvarlak oluşturuyorum ama bir türlü çarşafı düzgünce yapıştıramadım, açılıyor hemen. iyi tükmükle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Evet ilk sarma sigaramı içtim. Yaklaşık 30 denemenin ardından içilebilecek bir tane yapmayı başardım. Olayın büyük bir bölümü tütün miktarını tutturmakmış bunu çözdüm. old holborn a da(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 tütünü iyi sıkıştır, bir de çok koyma zaten. mümkünse filtre de kullan, zigzag mı ne vardı, çarşafın boyutlarına uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 ocb regular filtre aldım onu kullanıyorum ama biraz ufak sanki bu arada 50 grlık tütün paketini ne kadara alıyorsunuz? Benim aldığım yerde 12 liraydı ama ordan pahalıya satılacağını sanmıyorum birara kızılayda bakacağım orda daha ucuzdur kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 izmir alsancakta 50 gramlık old holborn'u 9 liraya alıyorum ben... yabancı sitelerde fiyatı 6-9 euro arası değişiyo, yurtdışında tanıdığın varsa ona aldırıp göndertebilirsin. tabi tabii evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 turkiyede varmi bilmiyorum ama ben 2 senedir golden virginia sari iciyorum ve bundan iyisi yok bence. rizla ultra thin kagit + rizla slim filtre. arada sigara yakinca artik icemeyip yarida atmaya basladim asiri alistim bu kombinasyona. sigara midemi bulandiriyor. old holborn sari icyodum onceleri ama golden deniyince cok daha iyi oldugunu anladim. ve goldenin posetinde kapama hedesi oldugundan diger tutunlere gore 3 4 gun daha tutunu nemli tutabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 işe yarar bir sigara sarma videosu bulana ya da getirene yüz bin lira vereceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 gerek duymayacaksin videoya sen yapmana bak. alisacak elin bir sure sonra. hic makine ivir zivirlada ugrasma. makine ya sIkistirir tutunu ya duzgun sarmaz duman gelmez filan. 1 haftaya kalmaz fabrika gibi ayni ebatlarda yapmaya baslarsin sigaralari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 en büyük problem kağıdın yapışmaması, belli belirsiz bir tutkal yeri var şuan kullandığımda birara şüphelenip boş kağıtları birbirine yapıştırmaya başladım acaba gerçekten yapışıyor mu diye. az tükrük-orta tükrük- çok tükrük hertürlü denedim, nadiren başarılı oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 abi en olmadı, gidersin bu ocb extra long olanlarından alırsın, tütünü ortaladıktan sonra fazla kısımlarını kesersin vs. bütün olay, tütünü iyi sıkıştırmakta. başlarda filtre falan kasış gelecekte, yavaş yavaş alışırsın. ama mümkünse sadece evde iç, tabakan bile olsa toplumda içme, yanlış anlaşılıyorsun eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 rizla al birak ocbyi daha hic yapismama sorunum olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 ben sana cam açıp sararım müsait bi gün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 trix said: abi en olmadı, gidersin bu ocb extra long olanlarından alırsın, tütünü ortaladıktan sonra fazla kısımlarını kesersin vs. bütün olay, tütünü iyi sıkıştırmakta. başlarda filtre falan kasış gelecekte, yavaş yavaş alışırsın. ama mümkünse sadece evde iç, tabakan bile olsa toplumda içme, yanlış anlaşılıyorsun eheh. evde içişimi görsen zaten ilk seferde biraz tombulca oldu, patladı patlaya diye sadece döt kadar filtresinden alttan tutuyordum. Ot içenler bile ot içiyor görünmeyi bu kadar başaramamıştır herhalde =D Odeon said: rizla al birak ocbyi daha hic yapismama sorunum olmadi. bir de öyle deneyeyim Lexius said: ben sana cam açıp sararım müsait bi gün :D =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 pipet kalınlığında sarmaya çalış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 alıştıktan sonra kağıdın yapışma sorunu olmuyor pek. rızla ocb fln çok önemli değil, arapla sarıyorum mesela ben. en kasışı odur. geçen sene bu zamanlar kağıdı elimde bile tutamıodum yeni gelinin penis tutması gibiydi, kaşarı oldk tabi şimdi. tütünün en güzel tarafı benim gibi tembelsen günde 4-5 tane içiosun max. more healthy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar