Amonn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Eet öğredik Prospect çalışmıyor. Sadece miningden gelenlerle kasılabiliyor şu an için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 normalde prosptan skill artiyo mu? artmiyodu lan galiba. artsa iyi olurdu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amonn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Artmıyor. Ama ilk trainde Enchantingdeki DE gibi belki 30-40 olana kadar veriyo olabilir ama dikkat etmedim açıkcası. Yüksek lvlarda ise kesinlikle vermiyor. Kazık biraz Crafting Prof.lar özellikle jc Prosp. yok resmen işkence sabahtan beri maden topladım aldıgım 10 skill oda sadece mining yaparken cıkan yeşillerden gelen. Aslında 10 bile olmayabilirdi tamamen şans. Turanj skill kasıcam gain'im garanti olsun derseniz HedeGemX3+öteberi istiyor.yok 3 gemle şansımı dener +3 alırım diosanız Sarı skill kasıosunuz. 400 Obsidian Ore, 400 Elementium Ore, 20 Pyrm Ore topladım gözlerim japon şeysine döndü sadece 10 sarı gem aldım onuda skill kasarak 30sn'de yedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 valla ben simdi kasiyorum, 383 olmus, expten once biter. gerce charin diger skilli de inscription =(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 bu expansion da en cok merak ettigim : burning crusade de 5 li dungeon ve raid lerde CROWD CONTROL cok onemliydi, ve bu sebeple hem zor hem eglenceliydi. Hem tank olmak, hem healer, hem de crowd control u yapanlar icin lich king de cc kalkti, aoe tank ve aoe dmg la dungeon lar bitirdik, ve nefret ettim kolayligindan dolayi cataclysm de bu nasil ? umarim cc gelmistir, 5 li dungeonlar zordur ( sadece gear dan dolayi degil ) , nedir durum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 cc var hclerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 4'lü bir grup'a denk geldiğinizde tank hiçbir şekilde 4 tanesini birden tanklayamıyor. CC şart anlayacağın. Baya ilerde şuanın T9 benzeri bir seviyesine gelinince tank ve healer 4 mobu tutmayı başarabilir ama o zaman bile addlerin aoe hasarlar ıolduğu durumlarda grup cc'siz baya zor anlar yaşar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amonn Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 FreEmoon said: 4'lü bir grup'a denk geldiğinizde tank hiçbir şekilde 4 tanesini birden tanklayamıyor. CC şart anlayacağın. Baya ilerde şuanın T9 benzeri bir seviyesine gelinince tank ve healer 4 mobu tutmayı başarabilir ama o zaman bile addlerin aoe hasarlar ıolduğu durumlarda grup cc'siz baya zor anlar yaşar. +Aoe damagenin genel olarak nerflendiği ve dungeon Moblarının Hplerinin 370k dan başladığınıda düşününce T bilmem kaçla bile max 3dpsin olduğu bi partide hızdan cok vakit kaybı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 AoE ile kesilir demedim zaten, AoE kullanmak için WotLK'daki gibi 2-3 grup çekmek lazım ki o hemen hemen imkansız olacaktır cata boyunca. Gene focus fire ile indirilir ama tank cc'siz hepsini birden tutar. Bu arada daha mavi item seviyesinde bile dps'ler 30k ları geçti betada, Şuanın T9 seviyesine ulaşılınca 50k'ları bulacaktır o dpsler kişi başı. 3 kişi 150k dps yapacak demek bu, 400k hp li bir mob 5 sn zor yaşar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 İlk tierin sonunda herşey WotLK kıvamına gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Eğer nerflenirse olabilir. Ama nerf gelmesse sadece itemle 5 manleri o derece ezmek pek mümkün olmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 dpsler ne ara 30k yı geçti? ben 5k yı zor görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Full questing + 333 itemlerle 120k oluyor tankların HP'si. İlk tierin sonunda 180k'ya falan çıkar ki zaten yeter de artar bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 hmm cortlatmıslar statları yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 abi abarttıkları kadar değil, blizz eski itemlar gitsin diye scaleledi herşeyi böyle, 100k hplrei var tankların evet, ama 42k çıplak hpsi var 85 undead rogue un ordan hesaplayın yani 180k anca 2 sene sonra son tierda felan olur, o kadar dramatik iyi değil epicler şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amonn Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 @FreEmoon Aoe "kesilemezi" desteklemek amacıyla sölemiştim eleştiri değildi. bu arada 30k nasıl oluo?ben daha öle bi dps görmedim.He TheoryCraft diosan olabilir ama onlar genelde şu,şu,şu şartlar altında geyiklerine dayanır pek mantıklı gelmio bana onlar.şu anda 15k atana mage Lock Hunter lar var, var ama Dummy dps değil ufak bi hc grupta hemen hemen optimal setupla atıyorlar. he 25 raid kurduk alınmadık buff bırakmadık diolarsa.(ki oda zor artık, ufak bi 5m de bile hemen her türlü buffı alabiliosun,)15k partyde atan class kusura bakmasın raidde atca en fazla %10-20 fazla olur oda best playingle 20k olur,oda bodoz targetlarda hareket yok,kaçmak yok,sabit dur aban falan.crit haste oranları bile yerlerde şu an %10-15 dolaylarında oda en ii gearla. Ama "yok yamuluyorsun" al sana DpsChart link. ss o zamn eywallah. /sry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 lock ve hunterlar var işte 50k soul fire vuran locklar 50k kill command vuran hunterlar var, hunter nerflendi biraz, lock da nerflencek, 2 ay var daha rakamlara takılmayın raid testlerden sonra ayar çekilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amonn Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Locklar nerflenicek evet. Congf.35-40k critlio gearsız. şu anda immolate dmgindne %100 scale oluo. ama Live daki %60 seviyesine çekicekler.Soulfire 50k vuruyor zaten Metamorph(%20)+DemonSoul(%10) falan o şekilde. tabi cdler bitince gg. Esas can yakan Soulfire değil DrainSoul 50-55k critlio ve sadece targetin %25altında olması kafi. SOnucta dediğin gibi nerfler yakındır. şurda release edilmesine 1,5ay var hala buglar ve DPs sacmalıkları vs. var. Bence hiç bi expansionda olamdığı kdaar kaos cıkacak bu Cataclysm girişinde. Her exp. PlayerSkill gerekliliğini aşşağı çektiler bu sefer yukarı alıyorlar ama sonucta Gangrenin dediğine geleceği buz gibi gerçek. Nerf Rulz , bcuz "Money is hot" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Şuan ruby'de 15-17k dps'le oynuyor top classlar, ona göre düşün hocam, 30k dps gerçekten yüksek değil aslında. TBC'de 2.5k dps görüyordu max tierler, WotLK çıkar çıkmaz naxx'da dps'ler 5k'ları görmeyi başladı. 30k büyük sıçrama değil yani, ben BM hunterla tek başıma dummy'de raid buff falan olmadan 23-24k görüyorum. Üstüm yeşil dolu. 25 man raid olsa girsem, 30k görecek olmam şaşılacak şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 6-7k yapıyordu sunwellde warriorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 6-7k?? sunwell?? hımm seni buraya alalım http://www.alz.org.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amonn Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 En son ne zaman hunterla oynadın betada bilmiorum ama. eet bi ara AutoShot a bırakan hunter 12 atıodu dummy e. Şimdi öle değil. Sen 24k gördüm diosun eyw. dogrudur.Ama DK/Tank oynuyorum muhtemelen 500 run yapmışımdır Hc/Normel farketmez bi tane gelmezmi o mage hunter yada locklardan? ben görmedim şahsen.zaten cataclysm dungeon bosslarının büyük kısmı öle aman aman hareket gerektirmeyen bosslar e dumyde vurdugunu bosstada vur artık o kadar buff varken yanında. Lock mage shaman drood combinli setuplarla girdim göremedim öle dps atan. Lock oynuyorum Liveda İcc de o bıffla atııgım İncinerate 23-25k arası. Şimdi 20k anca atıyorum güya 85 ve spell powerim daha fazla. Yani previous content next content e ölçü olmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 ruby de aoe siz 17k imkansiz gibi bisey. cata heroiclerdede 20k yapan goremedim daha 30k falan normal diosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Muhalefet olcam diye zorlama birşeyler yazmayı bırakırsanız çok daha mutlu olacam. AoE'siz ne demek , kim dedi aoe'siz, hellion boss combatı 17k dps işte daha neyin tartışmasını yapıyorsun. Oluyor mu? oluyor nokta. Hatta sıfır AoE dps kapasitesi görmek istiyorsanız 25k+ dps yapan mage'ler var. %30 buff'ı düş 19k single target dps level 80'de. http://www.worldoflogs.com/reports/rt-p4ymtfdbzek5ou4v/sum/damageDone/?s=2068&e=2194#%D0%A2%D0%B8%D0%BE%D1%82%D1%8F%D0%BD http://www.worldoflogs.com/reports/rt-ei0t3fd5r84j4lnl/sum/damageDone/?s=1819&e=1966#Greatschock http://www.worldoflogs.com/rankings/players/Icecrown_Citadel/dps/ Üstüne 5 level alıp, bir araba stat buffı kazanıp, hala 20k'yı geçemiyorsa adamlar bu benim suçum değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 abi betada oynuyorsun, raid/heroic yapıyorsun ona göre mi konuşuyorsun, benim kişisel deneyimlerimden baya farklı bu söylediklerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar