cemss Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 canım günlüğüm biricik günlüğüm kimler sildi seni.uzun süreler yaşatacağız seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 VAAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 desteğimizi esirgemiyelim dimi abvblizzard? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 eski postlar geri dönüyooo günlüğümüzüde isteriks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 GÜNLÜK İS GONE WHERE İS YOUR GOD NOW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 ÇAKMA GÜNLÜĞÜMLE BAŞBAŞA BIRAKIN BENİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 hadi biz 3.dünya ülkesi vatandaşıyız dünya üzerinde. alıştık ona da amerikalı olmayan herkesin 2.sınıf vatandaş olması nedir yahu? said: Proposals will be accepted from faculty who are U.S. citizens... değil US citizen.. türküm lan türk.. bizde yarışma olduğunda anca "çelik köprü" falan olur.. SIKICI! ciddi anlamda sıkıcı! farklı disiplinlerle bir arada çalışmana, kafa yormana gerek olmayan, kendisine ufak bi proje bürosu açıp, büronun dışına neon ışıklarla YÜKSEK STATİKER yazdırtmak isteyenlere, hesap makinesinden hallice, otomatiğe bağlamışçasına proje çözebilen, hayalgücü yoksunu ama aşmış ötesi teknik bilgiyi içmiş insanlara yönelik SIKICI yarışmalar bunlar.. tamam yapan adamlar bilgiye haiz ama BERBAT SIKICILIKTA tekrara dayalı şeyler! tam bi iki tane bulursun farklı yarışma.. yu es sitizın.. değilim işte yu es sitizın! ama ucuz barınak için fikrim var belki.. değil yu es sitizın ama ben de adam gibi bi HUB yarışmasında bi sürü disiplinden adamla kafa patlatmak istiyorum belki.. hayır gazı versen HUB'ın iniş anındaki çarpmalara vereceği tepkiyi modellerim.. yok insan ömrü 120sene falan olsa anında bi yues okuluna kapağı atmaya kasıcam şu amerikalı olmayan ülkelerin yaşadığı eziklikten dolayı.. en azından onların altındaki yabancılar da girebiliyor bu yarışmalara. bize ise "çelik köprü".. meh.. gören de akashi köprüsü gibi bişi yapıyorlar sanır yahu.. evren sıkıcısı bir olay yapıyorlar sadece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 günlük sürekli öss katılımcısıyız bakalım hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 lanet olası göz alerjisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 günlük Red üniyi kazansin istiyorum. Kazaninca hic ders calismasin mmo oynasin icki icsin ünideki kizlarla sex yapsin istiyorum. yazik onada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 danaya kuyruk acısı yaşatıcam yarın günlük hadi bakem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coquette Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Goya - çok çirkinsin, amaçsızsın, ama kahretsin yetenek varmış zamanında, yine de sevmiyorum seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 HAAAAAAYYYYYYYIIIIIRRRRRRRRRR.... Ehaeuheuah neysem bugün çok çılgın geçeceğe benzio sabah 07.00-10.30 arası 3 eksper işini hallettim. Aksaray ihalesi 4binle ağzımıza patlamış fagshfja neyse Bursaya bakıcaz artık ^_^ Akşama Burak, Marie, Lamerkin falan Başak hatunun doum günüsüne dalarız gibi habersiz. küçük sırlar xoxo ajhfasfkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 asdasd kış gelmesini istemek kötü bişimi?neden tatil yapan insanlara hadi soğusun havalar diyince bana gözlerini pörtleterek bakıyorlar?evet üşürüm ama hiç olmassa alerjilerim biter.tatil yapanlara selam ederim burdan benimde güleceğim zamanlar gelecek!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 kış sevenleri öldürelim bence.. gaylik kötü bişi sayılmaz ama kış seviciler.. tanrım! nekrofili bile daha masum duruyor yanlarında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 abi kusra bakma da asıl kışı sevmeyenler gaydir. sürekli ısıtılmaya ihtiyaç duyan canlılardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 cıks.. normal insanlar kışı sevmezler.. bkz. insan evrimi.. tüylerden kurtulduk.. neden? news flash! buzul çağı sona erdi ve biz rahat, sıcak yuvalarımızda yaşamaya başladık. çünkü sıcağı seviyoruz ve sıcak insanlara iyi geliyor.. tabii bazı neanderthaller mevcut halen, ne yazık ki.. zamanla, bir sonraki yüzyılda falan.. global ısınmanın da artmasıyla birlikte nihayet soylarının tükeneceği umuluyor isviçreli bilimadamları tarafından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 of ders+ is zor oluyomus baya. neyse zoru basardigimi göstericem ama, bunu buraya yaziyorum (oh gaz) bu 3-4 gün fulltime caliscam hatta =( 10 saate bile cikabilir. im dat. ben o sapik lübnanliyi görmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 dün o lübnanlı beni aradı ama abi dedi nile meraba nasılsın filan diyorum bi muhabbet kurmaya çalışıyorum dedi, kız beni sapık bellemiş bi kere dedi nabsam netsem önyargısını kıramıyorum dedi. bi kere iş yerinde dergiyle yakaladı beni açıklayamadım da dedi. halbuki ben o dergide editörlük yapıyorum abi dedi ordan kazandığım para direk beyruta gidiyor, baba hasta benim, anne desen kör, 2 kardeşim var bi tanesi daha bebe, diğer ilkokula yeni başladı, görsen nasıl sevimli adı da soraya. bir resimler çiziyor için parçalanır. para kazanmak, aileye bakmak suç mu abi dedi. ben de insanım benim de sevmeye hakkım yok mu dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 bana ağladı yani nil bi de yukardaki yazıyı biraz urfa şivesiyle okursan daha dokunaklı oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 özet geçer misin dasa bana şimdi ilkel canlımı dedin ne dedin.dedi nededi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 ahaha fede. 34 yasinda abaza lübnanliyi napicam allasen. gelen bütün müsterilere asiliyo. sonra laf sokunca da SADECE GÜZEL OLANLARA BAKIYORUM MESELA bidi bidi *beni tarif ediyo burda* allahin tifili. araplari sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 arap değil onlar fenikeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 neyse ne, hepsi ayni bok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar