Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük

cemss

Öne çıkan mesajlar

hadi biz 3.dünya ülkesi vatandaşıyız dünya üzerinde. alıştık ona da amerikalı olmayan herkesin 2.sınıf vatandaş olması nedir yahu?

said:
Proposals will be accepted from faculty who are U.S. citizens...

değil US citizen.. türküm lan türk..

bizde yarışma olduğunda anca "çelik köprü" falan olur.. SIKICI! ciddi anlamda sıkıcı!

farklı disiplinlerle bir arada çalışmana, kafa yormana gerek olmayan, kendisine ufak bi proje bürosu açıp, büronun dışına neon ışıklarla YÜKSEK STATİKER yazdırtmak isteyenlere, hesap makinesinden hallice, otomatiğe bağlamışçasına proje çözebilen, hayalgücü yoksunu ama aşmış ötesi teknik bilgiyi içmiş insanlara yönelik SIKICI yarışmalar bunlar.. tamam yapan adamlar bilgiye haiz ama BERBAT SIKICILIKTA tekrara dayalı şeyler!

tam bi iki tane bulursun farklı yarışma.. yu es sitizın.. değilim işte yu es sitizın! ama ucuz barınak için fikrim var belki.. değil yu es sitizın ama ben de adam gibi bi HUB yarışmasında bi sürü disiplinden adamla kafa patlatmak istiyorum belki.. hayır gazı versen HUB'ın iniş anındaki çarpmalara vereceği tepkiyi modellerim.. yok insan ömrü 120sene falan olsa anında bi yues okuluna kapağı atmaya kasıcam şu amerikalı olmayan ülkelerin yaşadığı eziklikten dolayı.. en azından onların altındaki yabancılar da girebiliyor bu yarışmalara.

bize ise "çelik köprü".. meh.. gören de akashi köprüsü gibi bişi yapıyorlar sanır yahu.. evren sıkıcısı bir olay yapıyorlar sadece..
Sosyal ağlarda paylaş

HAAAAAAYYYYYYYIIIIIRRRRRRRRRR.... Ehaeuheuah neysem bugün çok çılgın geçeceğe benzio sabah 07.00-10.30 arası 3 eksper işini hallettim. Aksaray ihalesi 4binle ağzımıza patlamış fagshfja neyse Bursaya bakıcaz artık ^_^ Akşama Burak, Marie, Lamerkin falan Başak hatunun doum günüsüne dalarız gibi habersiz. küçük sırlar xoxo ajhfasfkj
Sosyal ağlarda paylaş

asdasd kış gelmesini istemek kötü bişimi?neden tatil yapan insanlara hadi soğusun havalar diyince bana gözlerini pörtleterek bakıyorlar?evet üşürüm ama hiç olmassa alerjilerim biter.tatil yapanlara selam ederim burdan benimde güleceğim zamanlar gelecek!!
Sosyal ağlarda paylaş

cıks.. normal insanlar kışı sevmezler..

bkz. insan evrimi..

tüylerden kurtulduk.. neden? news flash! buzul çağı sona erdi ve biz rahat, sıcak yuvalarımızda yaşamaya başladık. çünkü sıcağı seviyoruz ve sıcak insanlara iyi geliyor..

tabii bazı neanderthaller mevcut halen, ne yazık ki.. zamanla, bir sonraki yüzyılda falan.. global ısınmanın da artmasıyla birlikte nihayet soylarının tükeneceği umuluyor isviçreli bilimadamları tarafından.
Sosyal ağlarda paylaş

dün o lübnanlı beni aradı ama abi dedi nile meraba nasılsın filan diyorum bi muhabbet kurmaya çalışıyorum dedi, kız beni sapık bellemiş bi kere dedi nabsam netsem önyargısını kıramıyorum dedi. bi kere iş yerinde dergiyle yakaladı beni açıklayamadım da dedi. halbuki ben o dergide editörlük yapıyorum abi dedi ordan kazandığım para direk beyruta gidiyor, baba hasta benim, anne desen kör, 2 kardeşim var bi tanesi daha bebe, diğer ilkokula yeni başladı, görsen nasıl sevimli adı da soraya. bir resimler çiziyor için parçalanır. para kazanmak, aileye bakmak suç mu abi dedi. ben de insanım benim de sevmeye hakkım yok mu dedi
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...