yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Yabancı ülkede çalışan kişilere yapılan bir anketle kültürel farklılıklar ile ilgili bir araştırma yapıyorum. 11 soruluk bir anket, gayet kolay, günlük karşılaşılan problemler, eğitim gibi konularla ilgili sorular. 10 dakikadan uzun sürenizi alacağını düşünmüyorum. Var mıdır böyle bir şeye katılıp bana yardım etmek isteyen kimseler?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 sonuçları da koysana buraya merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 tamam yapabilirsem tabi paylaşıyım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 işin ne oldugu onemli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 yok hayır, ne olursa olsun. Yabancı ülkede çalışması önemli olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 ben de katilirim yardimim dokuncaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 nil almanyada konsomatrislik yapıyor değişik bir perspektifden yardımcı olur sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 cok zor degilse sorular bi bakarım ben de sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 sipeyskeyk said: nil almanyada konsomatrislik yapıyor değişik bir perspektifden yardımcı olur sana. ahahaha dogru söylüyor. Almanyada kücük bir konsomatris isimli kitabimdan bölümler de paylasabilirim. yok neyse saka bi yana, var is tecrübem baya. su anda da bi yerde calisiyorum parttime. yardimci olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 hehe :) sağolun, bana mail'inizi özel mesajla atarsanız bir de hangi ülkede çalıştığınızı size soruları mail'le yolluyum, olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 bu arada anket ingilizce, türkçe'ye çevirme gereksinimi duymadım. Türkçe'ye çevrilmesini isterseniz onu da yapabilirim pek zamanımı almaz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 part time çalışıyorum bende doldururum yollarsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Bir suru kisi y.disinda calisiyor/yasiyor paticikten. Usenmeyin hepiniz verin, katkiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 sharky doldurdu bakın ne kadar mutlu sizde doldurun mutlu olun :P teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 kisisel bilgilerimi vermem ve karsiliginda ne alicam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 siz numaranızı bırakın biz sizi arıycaz Seele bey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 yardımcı olabilirim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 saka bi yana isterseniz yardimci olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar