Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu saatte sarhoş olmak (laylaylooom)

Misafir Guest

Öne çıkan mesajlar

said:
Alexi_Septimus, 13 Ağustos 2004 17:34 tarihinde demiş ki:
Absolut Citron kolonyanın diğer adı.

nası yani?[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
I'm not fat;I'm big boned(obeLix)
Üstüne Şehir Örten Şehir

www.heavymetaltr.com/forum

[Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 13 Ağustos 2004 17:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

vodka içmem zaten orda misal vermiştim.
bi kere içtim vodka iki kişi bi büyük vodka bitirmiştik sanirim .. sabah arkadasa kalk ambulans cagir lam dedigimi hatirliyom =)[signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri
olarak kalırlar. Aşk, cesaret gerektirir, çünkü kırılmaktan korkmayı bırakarak, gerçekten aşık olursunuz. Sevgi, cesaret gerektirir, çünkü sevgi tümüyle bir karşılıksız verme eylemidir. Dürüstlük, cesaret gerektirir, çünkü doğruluğuna inandığınız şeyler adına risk alırsınız. Bilgi, cesaret gerektirir, çünkü her bir öğrenme eylemi, bilgisizliğinizi kabul etme cesaretinden kaynaklanir.
Sosyal ağlarda paylaş

avp tequila anavatanı meksika olan güzel bi içkidir..Shot yani tek seferde dikersin kafaya,yanında limonla tuz bulundurulur açıkçası tuzun ne işe yaradıını bilmesemde limon o yakma hissini hafifletiyor(yani dudaın çatlaksa içme!)
bunların dışında oldukça etkilidir 7-8bira içeceine 2-3shot gidersin daha güzel olur ama 6dan sora dünya hafiftan dönmeye başlıor(bende en azından)..
kısacası iç bi dene ama bırakamazsan almıoruz sorumluluk[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 13 Ağustos 2004 17:46 tarihinde demiş ki:
tekel votka sons enelerde gayet icilir hale geldi
bayadır icmiyosanız oneririm
citron sevenneri ise anamıyrum
illa icceksem
kurant icerim
ama ben duz kırmızı absolutu tercih ederim
60% alkol

Daha serti Grappa.
Ondan daha serti yok gibi birşey.
Danzka güzeldir. (Vodka olarak)
5 milyon fazla ver.
Daha sert vodka iç.
Shaker olarak kullan şişesini.
Aşığıyım.

Edit : Ayrıca Danzka'nın greyfurtlusu süperdir.

[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder...

[Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 13 Ağustos 2004 17:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bayaadır içmiorum bilemicem son halini..
absolut kurant'ın kokusu inanılmaz ama tadı bence o kadarda hoş deil sadece koklarım görürsem:)
kırmızısını bilmiorum..
alkol içerme konusunda rom diim ozamn%80 ama içemedim açıkçası bi çay bardaını
bacardi de güzel oluo kekik yapraklarıyla fln hatta onun ismi vardı mojito ydu galiba...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Şimcik votka sek içilir ama illa bir şeylerle karışıtırılacaksa votka 7up mükemmel olur. Yapımı ise çok basittir

1-) Tekilla bardağı alınır.
2-) 1/3 oranında votka konulur
3-) 1/3 oranında 7 up konulur (burası önemli sprite filan olmaz)
4-) Bardağın üstü elle kapatılıp altı üç kez masanın üstüne ertçe vurulur ve sonuncu vurma işi bittiği sırada hemen fondip yapılır.

Mükemmel bir içecektir içinizde köpürdüğpünü hissedersiniz. İçimi de çok keyifli olduğundan deli gibi tüketilir ve çok sağlam çarpar.

Şu an ne yazık ki içemiyorum :( elde 7 up var, votka var, bardak var, masa var, içecek elemanda var ama iptal olmazsa akşam kullanılacakta bir araba var. Sarhoş sarhoş çanakkaleye kadar araba kullanmak beni hiç sarmıyor nedense :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Muzlu Likör + Süt rlz! gerisi hikaye[signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri
olarak kalırlar. Aşk, cesaret gerektirir, çünkü kırılmaktan korkmayı bırakarak, gerçekten aşık olursunuz. Sevgi, cesaret gerektirir, çünkü sevgi tümüyle bir karşılıksız verme eylemidir. Dürüstlük, cesaret gerektirir, çünkü doğruluğuna inandığınız şeyler adına risk alırsınız. Bilgi, cesaret gerektirir, çünkü her bir öğrenme eylemi, bilgisizliğinizi kabul etme cesaretinden kaynaklanir.
Sosyal ağlarda paylaş

valla var nie yalan söliyim hatta arkımdan alıp getirim etiketini duruodur heralde çünkü kimse içemiodu!
bacardi'nin en hafif rom olduunu duymuştum ama o konu hakkında bi yorum yapamicam..
(yannız kendisi bgn tatile çıktı 1hafta sora koyabiliorm atıo,yazıo gibi msjlar çıkmasın lütfen!:))[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

@fedaykin
iptal olursa kötü olur ama şimdi..herşey hazır ama dokunamıyorsun..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
I'm not fat;I'm big boned(obeLix)
Üstüne Şehir Örten Şehir

www.heavymetaltr.com/forum

[Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 13 Ağustos 2004 18:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Eahtogh!
FEDAYKIN N'AAAAAPTIN!

O tequila boom abi!
Sprite 7up farketmez, tequila ile yapıyorsun, köpürürken içiyorsun.Yapılmaz vodkaylan künahtır.

Ayrıca %75 fazla diyenlere, Bacardi 151'in üzerinde "CAUTION FLAMMABLE MATERIAL!!!" yazıyor böyle büyük büyük.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder...
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar absent isimli bir içki vardır... Van gogh un içtikten sonra kulaklarını kestiği içki.. Türkiyede yasaktır.. 3 adet çeşidi vardır %75 %80 ve %85 alkol içeren... Ayrıca halüsinojen etki gösterirmiş eskiden... Van Gogh o yüzden kesmiş kulaklarını.... Şimdi ise halüsinojen etki göstermiyor bildiğim kadarıyla....[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür.
DeviantArt Gallery
Sosyal ağlarda paylaş

tam çanakkale sayılmaz Saros'a dalmaya gidiyorum ama oralar deli yağışlı diye geçiyor konuşacağız birazdan belki bu hafta gitmeyiz bilemiyorum.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...