LethE Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 kaede westteysen bi el atayım.. arkadaş 900 rating premade yapıp duruyoz ama ÇOK AYRI KAFADA oynuyolar oralarda.. sakın düşme :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 ahah oyuna yeni başlamış bir arkadaşı boostlayalım dedik match history BEFORE AFTER fotosu gibi oldu sonra before kısmı da yok oldu asfdaf eastde sürünmeye devam ediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 nublar erken ragequit atınca 4v5 çok daha temiz oluyor 5v5ten http://i.imgur.com/6kllY.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Ahri fena op hero ama nedense çok fazla fail oluyor insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 ahri op değil hatta biraz up çok fazla ulti odaklı. yani ulti varsa ahri var, ulti yoksa ahri hiçbir işe yaramıyor ultisinin değişip akali gibi olması lazım. adam öldürünce 1 stack gelmesine de gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 ammo based diyip sonra 3ünüde 10 saniye içinde kullanmaya zorlamaları bencede kötü olmuş. ama Q nun true damage vurması yada W nin damageı çok iyi. lv1 de 40+60+80 vuruyor tek kişi varsa yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 ulti bazlı ama ultinin de cdsi cok az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 lvl16 da 40% cdr ile 40 saniye bu mu az ? ki oyunun büyük bir kısmı boyunca 1 dakikanın üstünde o cd 40 değil 45 olsun ama 15 saniyede 1 stack gelsin yoksa combat işlevi çok zayıf kalıyor. en önemlisi çok kısa sürede harcaman gerekiyor bir kere başlattıktan sonra ultiyi attın öldürdün attın kaçtın arası durum ancak 10 çatışmada 1 oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Kaede said: ahri op değil hatta biraz up abi naptın. ahriyle maçlarımın %99u 10killden fazla 3 deathten az oluyor slowuna nerf gelmesi lazım. 1v3 sololanabiliyor şu haliyle karşıdakiler malsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 e çünkü millet nasıl başediceğini bilmiyor hala bende releaseinden beri başka hero oynamadım yani 1-2 kere falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 ben de aynen. karthus orianna dışında sert döven birine denk gelmedim. onları da dövdüm de azcık iyi oynasalar döverlerdi de millet salak salak agresif oynadıgından da olabilir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 bende leblanc vardı.. dövdüm yolladım bi daha gelmedi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 löblankı bile dövdüm lan ama 3 ring gerekiyo mecbur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 lb dövmek çok kolay kendim de lb çok oynadığım için mesafe ayarlamasından ne zaman geliceği çok belli lb ların hiçbiri değilde morgana o kadar ağır counterlıyor ki ahriyi öyle böyle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Kaede said: lvl16 da 40% cdr ile 40 saniye bu mu az ? ki oyunun büyük bir kısmı boyunca 1 dakikanın üstünde o cd 40 değil 45 olsun ama 15 saniyede 1 stack gelsin yoksa combat işlevi çok zayıf kalıyor. en önemlisi çok kısa sürede harcaman gerekiyor bir kere başlattıktan sonra ultiyi attın öldürdün attın kaçtın arası durum ancak 10 çatışmada 1 oluyor Valla bence baya az cdsi diğer heroların ultisiyle kıyaslarsan. Bu haliyle aşırı op bir hero. Tower dive yapıp adam öldürüp çıkıyorum sürekli. Takım kombatı için değil bu ulti zaten, earl gamede avantaj sağlaman için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 dimi her abilityy alıp tek tek karşılaştıralım başka herolarınkilerle homojen olsun bütün cdler ahrinin metasına göre ters işte o ulti neyini savunuyorsun ki. esnekliği alıyor direk herodan eğer hasar vermek için kullanıyorsan tehlikeli yakınlıkta olman gerekiyor kullandıktan sonra çıkıcak bolt adamlara gitsin diye eğer kaçmak için kullanıcaksan hepsini kaçmaya harcıycaksın çünkü hem gcd hemde spirit rush sırasında yürüyememen zaten açtığın mesafenin yarısının ulti bitmeden kapanmasına yol açıyor ha aksi durumlar var mesela mekan uygunsa 2 ofansiv atıp sonuncuyu clifften geçmek için kullanabilirsin ama o extreme bi durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Birşeyini savunmuyorum. Ahri op diyorum kısaca sen ne diyorsun esas lol ? Ulti cdside çok kısa bence, ne zaman combat olsa aktif cdsi bende. Sen birşeyleri yanlış yapıyorsun demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 e sen yazdığımı okumuyorsun ki bas baya ahrinin op olduğunu savunuyorsun ki açıkladım yanlış olduğunu her combatta hazır olmasını da anlattım sana oyunun sonunda 40 saniye cd olsa bile hepsini bir kere aktive attikten sonra 5 saniye içinde harcamak zorunda olman pigeoholeluyor işte heroyu cdsi artsın ama akali gibi olsun bütün ahri problemleri çözülür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Weste gel kozlarımızı paylaşalım böyle olmayacak bu asdasdesada Akali gibi olursa ultisi heroyu geri iade ederim ben :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 abi birde akali gibi olması paso flashın varmış gibi olur , o çok daha op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 lise arkadaşlarım için kalıyordum eastde onlar bile satmaya başladı ahah üşenmesem bi alt açıcam westde de vakit az bulunuyor zaten onu da bölüştürmek istemiyorum hiç akali single target burst, ahri çok aoe o yüzden akali gibi adam öldürünce 1 stack daha vermesin eşitlenir yani. hem invis de olamıyor ahri yada en azından spirit rush başlatınca kullanman gereken pencereyi genişletsinler. ulti basılınca cd saymaya başlasın. her kullanım arasında da 10 saniye olsun mesela şu hali cidden çok tek tipe itiyor ve adamların reklamını yaptığı gibi bir hero olmaktan uzaklaştırıyor ahriyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 bende lvl29 alt var vereyim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 1.5 ay sonra dönücem istanbula o vakit dürterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 dimi güya 'uzaktan az yakından ağır vuran' bi champ olcaktı :D neyse eminim riot ahriyide en alakasız şekilde nerflicek. sonra sadece belli başlı durumlarda iş yapan bi champ ortaya cıkacak vek imse oynamıcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 mozellos evil tome + cd reduc bot %39 cd reduc ne lvl 16sı falan sen cok geç cıkıyorsun o zmn cd reduc u o heroya. evil tome ayrıca en ucuz itemlerden cok rahat cıkabilirsin low lvl da. ahrinin ultinin cd düşük cidden onu arttırırlar kesın 1-2patch sonra. ayrıca tam bi op hero da denmez yani. normalin üstünde suanlık. ama op değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar