Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

playstation 2 almak

soulberry

Öne çıkan mesajlar

sıfırlarına henüz bakmadım ama ikinci el alsam dezavantajı ne olur? yani bozuk çıkma ihtimali var mı? ya da şöyle diyim, adamın biri "bak sağlamdır, paraya ihtiyacım var diye satıyorum" derse; beni kazıkladığı takdirde bunu aletin neresinden anlarım? bi de sizce normal olan fiyat nedir ikinci el için?
Sosyal ağlarda paylaş

Her ne kadar şu üstteki yazıyı yazan adamı (Gkgokhan) hiç sevmesem ve aynı fikirde olmak istemesem bile dediği doğru. Al slim rahatına bak. Daha hiç ısınma sorunu yaşamadım. Harddisk olmazsa olmaz bir şey değil. Ayrıca slimlere de takılabiliyor bildiğim kadarıyla. Benim 4 yıla yakın bir süredir elimde ve hala sorunsuz oynuyorum.

Gittigidiyor ve Donanımhaber sitelerini takip et çok güzel ps2ler bulabilirsin. Yanında bir sürü heiyeyle satarlar genelde, daha güzel olur. Hele birde Guitar Hero enstrümanı bulursan Ps2 asla eskimez :D
Sosyal ağlarda paylaş

soulberry said:

patide satan varsa bi şey edebiliriz aslında.

bende sıfır gibi bi slim ps2 var. toplasan 10 kere oynanmadı. yurtdışından almıştım, çip bile taktırdmadım. yanında orjinal olmayan bir kol ve memory card, artı orjinal pes 2009 ve metal gear solid 2 ile alayını 150'ye veririm.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...