soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 sıfırlarına henüz bakmadım ama ikinci el alsam dezavantajı ne olur? yani bozuk çıkma ihtimali var mı? ya da şöyle diyim, adamın biri "bak sağlamdır, paraya ihtiyacım var diye satıyorum" derse; beni kazıkladığı takdirde bunu aletin neresinden anlarım? bi de sizce normal olan fiyat nedir ikinci el için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 slimse maks 200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 ikinci el dışında ps2 alma zaten, ben her zaman kalın kasa tercih ediyorum alırken, ısınma vs hiçbirşey olmuyor, hdd felanda takılabiliyorü yanında gelenlere göre 150 180 civarı 2. el sitelerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 patide satan varsa bi şey edebiliriz aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Silimmiş, fetmiş, soğukmuş falanmış hiç kasılmadı bende. Slim bi ps2 aldım. Chip'te güzeldi. 4. yılındayım. Eşşek gibi oynadım. 1 kere tamire gitti. Oda gözü değişti. 50tl'ye. Derim ki hantal bir fat ps2'dense sıfır slim al. Gittigidiyor'da bu işin pirleri vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Her ne kadar şu üstteki yazıyı yazan adamı (Gkgokhan) hiç sevmesem ve aynı fikirde olmak istemesem bile dediği doğru. Al slim rahatına bak. Daha hiç ısınma sorunu yaşamadım. Harddisk olmazsa olmaz bir şey değil. Ayrıca slimlere de takılabiliyor bildiğim kadarıyla. Benim 4 yıla yakın bir süredir elimde ve hala sorunsuz oynuyorum. Gittigidiyor ve Donanımhaber sitelerini takip et çok güzel ps2ler bulabilirsin. Yanında bir sürü heiyeyle satarlar genelde, daha güzel olur. Hele birde Guitar Hero enstrümanı bulursan Ps2 asla eskimez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dadada Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 soulberry said: patide satan varsa bi şey edebiliriz aslında. bende sıfır gibi bi slim ps2 var. toplasan 10 kere oynanmadı. yurtdışından almıştım, çip bile taktırdmadım. yanında orjinal olmayan bir kol ve memory card, artı orjinal pes 2009 ve metal gear solid 2 ile alayını 150'ye veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 ps2 ye uyumlu oyun çıkıyor mu hâlâ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 100 lıraya satayım sana ps2 ıstersen. slım ve sorunsuz .kullanmıyorum barı sana yarasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 açık eksiltme lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 200 lira'ya ikinci el aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 eh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sercio678 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 140 a aldım kalın kasa 2.nci el 200 oyun+4 kol+multitap+memory kart+hdd+çipli+ntsc+pal+kamera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Arkadaşlar; ne yaparsanız yapın en eski modelinden almayın. Lensi bozulunca değiştirmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar