Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 öpiim de geçsin bonecuum ;)[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 said: Natural_Jedi, 13 Ağustos 2004 16:38 tarihinde demiş ki: geçmiş olsun bone bi kere cam pencere açık bilgisayar başında uyuya kalmıştım klavyeye kafayı yasyıp dalmışım kendimden geçmişim.3 gün boyunlukla gittim okula:) ben rsf 7'den sonra 2 hafta boyunlukla yatmıştım :)[signature][hline]http://www.frp-tr.net is back, and as powerful as you cannot imagine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 said: Natural_Jedi, 13 Ağustos 2004 16:38 tarihinde demiş ki: geçmiş olsun bone bi kere cam pencere açık bilgisayar başında uyuya kalmıştım klavyeye kafayı yasyıp dalmışım kendimden geçmişim.3 gün boyunlukla gittim okula:) ee..şey..ee YUH! geçmiş olsun bone..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Ben valla camı evden çıkarken kapatıyorum bitek :P vah vah geçmiş olsun sen şimdi o halinle doom3 te oynayamıyosundur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 bende hastalandım şu anda yüksek ateşim çıktı havadan kauynaklanıyor sanırsam tabi bugün serinlemek için kafama su döküp çıkmakda hastalanmamı azdırdı denilebilir siz siz olun normal durun ve cam açık yatmayın[signature][hline]Mavi D'uinlorie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar