Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Neden bilmiyorum ama değişik bir bölümdü bu, birşeyler değişmiş gibi geldi dizide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Osirix said: s05e01 ulan madem topu topu sekiz bölüm var bu sezonda, her bölümün yarısını flashbacklerle harcamak yerine 1931'den biraz geride başlayıp castellammarese savaşına (masseria vs maranzano), al capone'un yükselişine, rothstein'ın ölümüne (housewife drama için margaret ile ilişkiye bile sokabilirlerdi), george remus'a ve ikinci karısıyla olan olaylara falan odaklansalar ya? 4.sezonda a.r olayını falan görmedik dimi biz yanlışmı hatırlıyorum ? onlarıdamı flashback yapıcaklar acaba. cok saçma geldi kesmeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 görmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 chucky nasıl hapse girmişti? yanlış hatırlamıyorsum kızı vurulmuşmuydu ne olmuştu fakat gerisi yok bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 chucky kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 chalky imiş sldghsghslkghlkh http://3.bp.blogspot.com/-h4V8lMcY2Bg/To5RPylgFSI/AAAAAAAAAD8/jjwCVgRAzDA/s1600/154482_163847373654947_100000890553387_278966_8293482_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Ee izlemiyo musunuz abi diziyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 dünki bölüm inanılmaz iyiydi. hem nucky, hem flashbackler, hem havana, hem de capone. her kulvardan yardırdı. commodorecommodore'un ofisinde haritanın üstündeki fotolara, sonra nucky ile eli izinsiz girdiğinde duvardaki yağlı boya tabloya dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 iyi oldu hatırlattığın, yeni sezonun iki bölümü izledim unutmuşum sonra sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 başlığa biri yazınca resmen korkuyorum okumaya arkadaş. ama bir yandan da merak ediyorum. nasıl bi ikileme soktu beni daha önce spoiler veren hırt. allahından bulasın. ve de dizi hakkaten güzel ilerliyor. eskiye dönük flashbackler zaman kaybı olmaktan çıktı. ayrı bir ilgi konusu. orada ki karakterlerin günümüzdeki uzantıları da geldiğinde çok daha iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 arcane spoilerdaki detayı açıklayabilir misin? yer açmak için sildim bölümü tekrar göz atamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Rothstein'ın ölümünden falan bahsediyorlar 5x1'de ama ben mi atlayarak izledim, hatırlamıyorum ölümüne dair bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 stimpak, evet var öyle birşey ama henüz göstermediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 arcane said: dünki bölüm inanılmaz iyiydi. hem nucky, hem flashbackler, hem havana, hem de capone. her kulvardan yardırdı. commodorecommodore'un ofisinde haritanın üstündeki fotolara, sonra nucky ile eli izinsiz girdiğinde duvardaki yağlı boya tabloya dikkat. commodore sanırım pedofilisine bir gönderme mi var? yoksa daha derin bir detay var da ben mi kaçırıyorum? bir de fotoğrafları özellikle gözümüze sokuyor. 3 tane yağlı boya var, sahilde oynayan çocuklar ama orası otel odası, normal diye düşündüm ben. commodore un masasında da bariz çocuk fotoğrafları var, pek saklamıyor da nucky gelince. aklımda kalan tek detay, darmody nin annesini nucky götürüyordu commodore a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 elias'ın olayı çaktığı sahne çok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 hay spoiler kutusu kaçsın mabadınıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Lan bu bölümde Eli ve Van Alden'a kapıyı açan italyan 2 bölüm önce Capone'un yüzüne heykelle vura vura öldürdüğü adam değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paket paket sigara bitirtecek bir bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 bitiyor diye bu kadar güzelleştirilmez ki dizi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 effsane bölümler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 İsimli karakter ölümleri konusunda GoT bu dizinin eline su dökemez. Gerçi bunda olanların ne kadarı senaristlerin ürünü ne kadar gerçek olaylar bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Ben pek tam olarak içselleştiremedim olayları 1- Nucky'nin elinden her şeyi almak ne kadar kolaymış sokakta gezinen yeğenini kaçır olsun bitsin sdf 2- Madem Melanzane(sdf)yi öldürmek bir ofise 4-5 kişi girmek kadar kolay bunu niye diğer İtalyanlar yapmıyor. Nucky onlarda olmayan neye sahip ki? Safi olay riski üzerine almakla mı ilgili yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 doyleve en sevdiğim karakter nalları diker. tam ona yakışır şekilde gitti ama ahah. nucky'i o arada sıkıştırıp pazarlık etmesi. hemen kazanan tarafa kapağı atmaya çalışması falan ahah giderken bile güldürdü adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Derhal izleyin bu bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Bitti :( Bitirmek için bu kadar acele ettiği için de HBO'ya teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar