Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 2 bölümdür tahmin edip, hayır abi, hayır su adama character development vermeyin, öldüreceksiniz abi, abi yapmayın diye agladım. O noktadan sonra twist ölmemesi olurdu, öyle umduk. Rip Eddie.
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 4x03 bitti olm bu dizi niye bana artık sıkıcı geliyo biri açıklasın.. ilk 2 sezonda aldığım tadı neden alamıyorum artık?=
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Görüntü yönetmeni mi değişmiş nolmuş bilmiyorum da 3. bölümde baya bi negative space kullanılmıştı ya, hoşuma gitti
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Kamera tekniği işte, karakterlere tam olarak odaklanmıyosun da kenarda köşede bırakıyosun falan, şu kafa işte http://i.imgur.com/5tciLMih.jpg
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 terbiyesizleşmeye gerek yok, adam gibi bir soru sorduk.
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Karakterin bulundugu çevreyle ilişkisi atmosferi boostlayan bir mevzu çünkü. Ayrıca görsel force'u arttırıp, azaltabilir kullanılış şekline göre. Candır. Mesela türk dizilerine bakarsan bunu beceremedikleri için sürekli suratlara close-up eşliginde sadece line delivery üzerine gidildigini görürsün, bu da mevzunun yapaylıgını sürekli yüzüne sıvar." Evet, karsımda aktörler var, oynuyorlar" dersin. Aynı şey sessiz sahneler için de geçerli, karakterlerin hiç konusmayıp günlük hareketlerini izlememiz ve onları hayatta bir yere koymamız. Bunları beynimiz tamamen farkında olmadan yapıyor tabi, üstüne düştügünde farkediyorsun görsel yönetimin görsel herhangi bir üründe ne kadar etki ettigini.
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 adam çok güzel açıkladı, sağol teşekkür ederim.
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Aslında "Eşşeğin" postunu biraz açtım sadece, anlayana var o postta herşey.
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 sana o postu tersten yalatmak istemediğim için susuyorum.
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Defalarca banlanıp geri gelen bi butthurt tabii ki sdf O değil de 6. bölüm için http://www.bikarikatur.com/wp-content/uploads/2012/06/ne-bicim-yetistirmissiniz-beni-geldi-yine-tipini-siktigimin-yigit-ozgur.jpg
calimero Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Çok silik bölümdü yine über bölüm sonrası.
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 6 nucky amca balinayı zıpkınladı çalki de sütlü çikolata yedi mmmmfffs
calimero Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Osirix said: 6 nucky amca balinayı zıpkınladı çalki de sütlü çikolata yedi mmmmfffs O hatunu da kesin o doktor ayarladı şerefsiz White'yi ayartsın deyu. Şantaj mode on direkt..
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Narcisse'in Chalky'i tehdit edeceği çok açık.. Zaten kadın yazıyordu kaç bölümdür Chalky'e.. Bu bölüm çok sönük geçti ama 7. bölüm bomba gibi olacak
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Van Alden hatunun üstüne yagdırdı. MAKIN' IT RAIN.
Öne çıkan mesajlar