inanilmazolay Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Merhaba pati'ler, Türkiye'nin 4chan'ı olduğunuz için fena troll'leyeceksiniz biliyorum fakat burada paylaşmazsam olmazdı. Yakında çok farklı bir projeyle karşınıza çıkıyoruz. Bunun için viral bir çalışma yapıyoruz zaten anladığınız gibi. Twitter sayfamızı takip ederseniz seviniriz. twitter/inanilmazolay az trolleyiz plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 inanilmazolay said: Türkiye'nin 4chan'ı olduğunuz için wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 selam biz viral yapıyoruz diye viral yapılır mı lan. hiç bilmiyosanız 2.sınıf işletme öğrencisine soraydınız nası yapılıyo aga bu işler diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 aaaa selam viral dicektim, viral bir çalışma yapıyoruz demiş. çok mutsuz oldum şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inanilmazolay Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 fede said: selam biz viral yapıyoruz diye viral yapılır mı lan. hiç bilmiyosanız 2.sınıf işletme öğrencisine soraydınız nası yapılıyo aga bu işler diye Viral Zaugna gelecek "bu viral diyecek" diye baştan yazmak istedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 sen yanlış anlamışsın olayı. viralı zaugna yapıyo biz viral diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 inanilmazolay said: az trolleyiz plz payımı alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 1 followerlı oluşumu nası trolleyeceğiz onu merak etmedim değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 49 da kalmış ee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 4chan 4chan, nedir bu 4chan. Girdim arayip, resim mesim var bir ton. Millet de yorum yazmis. Forum desen forum degil, acayip bisey. Neremiz benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 @sharky igrenc bir yer abi.. neden sevildigini veya neye hizmet ettigini anlamiorumda zaten.. yorma kendini.. gel biz kayfemizi icelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Bu kadar mesur olduguna gore goremedigimiz bir taraflari vardir canim elbet. 4chan konusunda bilgili biri bi aciklama gecse, ne mutlu olurum var ya. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 ben 4chan kelimesinin ne anlama geldigine takildim fena halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/4chan Kendimi cok yasli hissettim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 fede said: selam biz viral yapıyoruz diye viral yapılır mı lan. hiç bilmiyosanız 2.sınıf işletme öğrencisine soraydınız nası yapılıyo aga bu işler diye The term "viral marketing" has also been used pejoratively to refer to stealth marketing campaigns. (wiki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 adamı 1 kişi takip ediyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Benim daha çok reklam değerim var. 1 kişi ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 4chan ne ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 ekşisözlük çakması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thisisnotdom Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 failure. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 o 1 kişi de muhtemelen yine kendi hesabıdır akdsfjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 selam, asil inanilmaz olay on saniye icinde gerceklesecek ve ben bu hesabi reklamdan ucaracagim iyi viraller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar