toggie Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 marifaritiko said: toggie said: bu arkadas da hem bilgisiz, hem de dogrusunu ogrenmemek konusunda ısrarlı. prezentabl takılmaya devem etsin. bilgisiz dediğin adam senin gibilerinin rezüm'e'lerini cebinden kartvizit niyetine çıkarır bunu bil. UUUUUUUUU BEYBİİİ neyse en azından artık cebindekinin nasıl okundugunu biliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 cemss said: -aman ha- kola isterkende kak demeyin sakın ha -aman ha- bende biritiş aksan var Ko' diyorum gene de fesat bakışlara maruz kalıyorum ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 CVye resim koyun denmiş de öyle bişi yok koymayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Rasmon said: cemss said: -aman ha- kola isterkende kak demeyin sakın ha -aman ha- bende biritiş aksan var Ko' diyorum gene de fesat bakışlara maruz kalıyorum ? :( biritiş aksanı koööoöok şeklinde olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 ıııh bitiriş vurgulu şekilde Ko(gk) . sondaki gk karışımı ses çıkmıyor ancak telaffuz bittikten sonra ağız ve gırtlak kapanırken çıkan ses oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 nie o zaman fesat bakışlar alıyoruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 cemss said: -aman ha- kola isterkende kak demeyin sakın ha -aman ha- Bunun hikayesi ne abi?Anlatsana.Birşey var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 abi açmayın işte ben uyardım gerisini boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 kak = cock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 fizban said: arkadşalar kelime re-zü-me bu kadar. hani rezüuumee şeklinde okuyamıyorsanız sorun yok. yazıldığı gibi okuyun. resume falan diye. devam etmek anlamında değil bu resume. bilmiyorsanız öğrenin, sonra sağda solda rezil olmayın "resümümü getirdim resümümü" diye. past tense read'i de riiiid die okumayın bak. aman ha. bu bolumde, stiiiyyykk olayida beni benden aldi, ellerin dert gormesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 SodomVsGomore said: bellow bi ara paticikteki en kral adam benim tarzında yorumların vardı. linklerini cv ye yapıştır. barmenlik tutmadı galiba Barmenlik tuttu. Kıbrıs'ta Cratos premium hotelden barmenlik teklifi aldım ve cv hazırlamam gerekiyordu. Cv yi hazırladım gönderdim yardımlar için teşekkür ederim. Eylül gibi gidiyorum büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Friedman said: kak = cock oha abi nedyosun seeeaaan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 lan o yüzden demeyin demiyon mu aaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 itz mey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar