paper chase Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 merhaba arkadaşlar i mac var mac os tiger yüklü neyse wc3 felan hic bisi kurulu degil nerden indiricem nasıl kurucam ne yapmam lagzım bilmiyorum. dota oynamak istiyorum. şimdiden teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Blizzardın guzel bır olayı var, Starcraft için bile yaptı herifler bunu. Oyunu normal al, cd yi taktığında Mac OS için olan installer otomatik gelicek. ( wow için falan da öyle ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paper chase Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paper chase Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 yardım edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 adam yazmışya daha ne yardımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 "paper chase" said: nerden indiricem cık cık cık, çok ayıp. orjinal alırsan sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 http://www.macosxhints.com/article.php?story=20060617212917760 Bulduktan sonra buna bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 türkiyeden aldıysan adam gibi 6-7 milyar para vermişsin yurtdışında ise 3-4 milyar para vermişsin ama 20 lira veremiyorsun oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 herhangi bir oyun sanat siteden alıyosun 10 dolarımı 15 dolaramı ne reing of chaos+the frozen throne seklinde. sonra battle.netTe account acıyosun, oraya aldığın keyle ekliyosun oyunu sonra cekip oynuyosun. battle.net 'ten cekiyosun yanı, belki direk ordanda alınabiliniyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar