Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş - Vikingur 15-07-2010 Saat 21:00

Llama

Öne çıkan mesajlar

iyilerde ona lafım yokta sırf onlar bozulmasın die ilerde serdar, formsuz nihat veya nobre ile oynamak zorunda kaldık illa bir yerlere kaliteli türk oyuncu lazım

ben 5 tane kaliteli türk sayamıyorum besiktasta

rüstü & hakan > hadi idare ettik
ekrem > bu adamda oynadı dielim ben severimde sevmeyen cok
deli ibo & köybası > bunların ikisi birden deil biri oynar
nihat > gecen seneki kadar kötü oynamaz heralde dedik

kaldık 4 kişide bi kişi daha lazım toraman yada genc yetenekler oynıcak bence biz burda sıkıntı cekecez kaldı ki yukardaki 4 lüden nihat ile ekrem sakatlık veya kart cezası durumunda işler iice sarpa sarar bence acil türk lazım

yada bobo türk olacak
Sosyal ağlarda paylaş

önderi sallada dierleri suan milli takımda banko oynıcaklar oyuncular iyilermi dersen hakan balta 7,5/10 servet 6/10 derim

besiktas alabilirmi bu ikisini
yok alamaz rauldan sonra robinyoda gelir onlar gelmez bu galatasaray ile besiktas arasında bir gizli anlasma gibi bişe oynattıkları oyunculara teklif vermiyorlar aynı oyuncuya girişmiyorlar cıkaracakları oyuncuları birbirlerine yolluyorlar karsılıklı anlasırlarsa
aziz yıldırımdan önce ali sen zamanında yada daha öncesi fenerlede vardı böle bişe
Sosyal ağlarda paylaş

işte sorun orda da soruna çözüm bulmakta zor oluyor hadi serveti halkan baltayı önder turacıyı üst düzey yerli defans oyuncular olarak kabul ettik ee takımları sana verirmi bunlari, rakiplerine. vermezler haliyle. geriyede öyle fazla bir seçenek kalmıyor yani Sivoku kesebileceğin yerli oyuncu sayısı az gerçekten Türkiyede. Türk milli takımının defansini koyuyorsun klüp takımına gol yeme manyağı oluyor daha ne diyim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...