Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GÖĞÜS KASI

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Öncelikle meme dedektörleri olan arkadaşları üzecek şeyi söyliyeyim, erkeğim.

Şimdi konumuz, göğüs kası.

Nasıl çıkıyo lan bu. Oldum olası inceydim hep, uçları hariç hiç meme yok, olmadı. Karın kası desen var bişiler ama. Yok yani sıfır göğüs kası.

bu kadar olmasa da hafif belli olsun istiyorum nasıl olur?

Mesaj tarihi:
sırt üstü benche yada plates topuna sırt üstü yatıp (evet ne var?) sağa sola açtığın kllarını önüne kavuyştuma şeysi var butterfly bir de dumbel press var sonrasında benchpresse geçersin..

bir samanlar benim de göğsüm çımıştı.. şimdi tahta gibiyim yine. ama azimliyim önümüzdeki hafta başlıyorum spora tkerardan
Mesaj tarihi:
Red said:

hergühn 200 mekik çekiyorum bir süredir.kendimi tom kruz gibi hissediyorum

box yaparken vardı aynı his bende rocky gibi takılıyordum 1.60 lık bi adanalı öyle olmadığımı hatırlattı normale döndüm
Mesaj tarihi:
Fortuna said:

Tokasra said:

Öncelikle meme dedektörleri arkadaşları üzecek şeyi söyliyeylim, erkeğim.

bu hangi oyun lan sdf hosuma gitti

http://a.imageshack.us/img97/7479/1278696796128.gif
Mesaj tarihi:
bench press'in yanısıra bi de salonlarda bu kürek çekmenin similasyonunu yaptıran bir alet (ageof köleleri gibin) var o da bayaaa işlevsel

bu göğsün alt kısmı için bench press de öyle galba alt-orta yani
üst göğüs için yanılmıyorsam bench press benzeri bişi yapıyodun ama 45 dereceyle kaldırıcan falan
Mesaj tarihi:
Coder said:

Red said:

hergühn 200 mekik çekiyorum bir süredir.kendimi tom kruz gibi hissediyorum

box yaparken vardı aynı his bende rocky gibi takılıyordum 1.60 lık bi adanalı öyle olmadığımı hatırlattı normale döndüm

adanali yapar..
Mesaj tarihi:
soguk suda cıkıyorlar =)
butterfly kas bı de su kanat dedıklerı sey ortaya cıkartıo onun cool adını bilmiyrem.
chest express (!) i de çaktın mı bi memenle 1 diger memenle diger kızı hipnozilersün
  • Yeni Oluştur...