Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 internet sitesinden baktım da, bu mu şimdi 50bin euroluk araba hahahah http://www.landrover.com.tr/gb/en/Vehicles/Freelander/Interior/Interior_features_overview_D160AEA9-6B0A-497D-9005-09567892B8FF_502x670.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 bozuk yollara sik giriliyor, arazi moduna gecebilen ancak boyutu ufak bir suv araniyorsa freelander 2 arazide giden sinifindaki ve o fiyat araligindaki benim bildigim tek arac. oyle bir niyet yoksa kosarak kacin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Manuel klima çok başarılıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 kaset yok ona sevinebiliriz bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Zegna said: abi o fiyata 2005 discovery3 td6 alınır.. discovery varkende baska araca donup bakmam ben :) range rover serisi nasıl kamyon biliyor musun ? Discovery AS 950 gibi birşey hele, içi vw polo'dan daha dar oturmak için. Tipi var karizması var ama içi rahat değil. İngiliz mantığı işte, tank gibi araç. Land Cruiser bu yüzden gayet iyi bence o fiyata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 abi ben discovery 3 kullandım, nasıl polo ile kıyaslıyorsun icini anlamadım, evet x5 ten cruiserdan dar belki ama, o da buyuk bi fark degil. neyse bakmaya devam, km si dusurulmemis bi x5 dizel bulabilirsem 3.0 belki cikarim fiyatı. x5 in nedeni birazda konfor ve donanımı, yani tv navi harman kardıon filan bunlar hoş baya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 1.92 boyum var, poloya discovery'e sığdığımdan daha kolay sığıyorum. Kalite kıyaslaması değil, oturma pozisyonu ve sıkışlık olarak. x5 3.0d fix kr@l zaten :p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Bu yüksek araçlara sığmak demişken favorim Dodge Nitro. Hayatımda bindiğim tek jipti, arka koltuğuna 44 numara ayakkabı ve 1.70 boy ile sığamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Selam, O araç zaten çirkinlik abidesi! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Ya bi de pek tanımadığım okuldan bir arkadaş, kısa ama buna rağmen taksiyle de yürüyerek de gitmesi çeşitli faktörlerden dolayı işkence olan bir yere bırakmıştı beni kendi yolu üzerinde olmamasına rağmen. Yeni de almış aleti... Söyleyemiyorsun da. Ama yine de karı düşürttürüyor araç uzaktan gözlemlediğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 eee ne de olsa o bir DOD-GE. Amerikan araba. c 180 ile bile çok rahat pussy magnet olabilirsin ama asla bir DOD-GE Ram, Ford f-150/250/350 gibi bir pussy WAGON olamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 peugeot 3008 full ehuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 http://www.dacia.com.tr/page.aspx?id=2 dacia duster al rahat et, full ve dizel alırsın bir de o fiyata, yedek parça sorunun olmaz, aracın tasarımıda gayet güzel bence, cebinde de paran kalır modifiye ettirirsin birazda oh mis http://www.dacia.com.tr/page.aspx?id=714 fiyatları bu ilginçmiş mesela http://www.lincah.com/2010-dacia-duster-competition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 http://www.dacia.com.tr/assets/upload/page_element/asset_00000868_1_slge3df2ljjwk.jpg Şu olay ne güzelmiş ya :D Dacia Duster da güzel bir seçenek aslında fiyatı baya ucuz ancak Dacia dan beklendiği gibi biraz ufak, güvensiz ve kalitesiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 duster kullandim. marka imaji rahatsiz etmezse, fiyatinin karsiligini veren, bekledigimden cok daha iyi, sasirtici bir arac. ancak diger dacia lar gibi minimum maliyet ve kolay montaj dusunulmus. minimum elektronik maksimum mekanik felsefeside aynen devam. bu tabi ufak tefek sorunlarini kolay hallettirirsin de demek. ama 60bin TL ye arac arayan birine tavsiye etmem. butcesi 30-40bin arasi ve sifir isteyen birine onerebilirim ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Eralp said: http://www.dacia.com.tr/assets/upload/page_element/asset_00000868_1_slge3df2ljjwk.jpg Şu olay ne güzelmiş ya :D Dacia Duster da güzel bir seçenek aslında fiyatı baya ucuz ancak Dacia dan beklendiği gibi biraz ufak, güvensiz ve kalitesiz. dacia değil araçlar, renault, o yüzden güvenli, oldukça kaliteli, ve de ufak değil gayet geniş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 euro ncap öyle demiyor ama: http://www.euroncap.com/results/dacia.aspx Renault üretimini yaptırtıyor diye araba güvenli olacak diye birşey yok. Renault en düşük seviye arabalarını Dacia markası altında çıkarttırıyor işte kendi imajı zedelenmesin çok diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 duster'ın değerlendirmesi yok euroncap'te said: Safety: an absolute priority Dacia Duster benefits from Renault's acclaimed expertise in the area of safety. The news 4x4 features Bosch 8.1 ABS, as well as EBV electronic brakeforce distribution and emergency brake assist. On the passive safety front, Dacia Duster comes as standard with two front airbags (depending on market) and three-point seat belts with load limiters for the front seats. Depending on version, two lateral head/thorax airbags are fitted in addition to the driver and passenger front airbags to provide additional protection in the case of side impact. Pyrotechnic pretensioners for the front seats (depending on version) complete Dacia Duster's retention system. In addition to holding the thorax firmly in place, they limit forward body movement in the case of a frontal impact by tightening the belt around the thorax and the lap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Değerlendirmesinin olmadığını ben de görüyorum, o linki Dacia sağlamdır reno yapıyo abi lafına cevap olarak yollamıştım. O iki araba genel olarak dacia nın güvenlik politikasını da yansıtır ayrıca. Yok renodan örnek alıyoruz yok o abimiz gibi yazılar hiç birşeyi göstermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Peki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 hehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 yani kısacası dacia: renault olamamış renault. para veripte kesinlikle almıyacağım bi araba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Kendi markanın kalite standartlarını koruyamayacak kadar ucuz iş yaptıysan, o ürünü o halde çıkartmak senin markanın imajını sarsacaksa, daha düşük bütçelere hitap etmek için bir alt marka yaratırsın. Dacia gerçekten Renault kalitesinde olsaydı zaten Dacia diye bir şey olmazdı yani, gereksiz bir tartışma biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Catzee said: dacia değil araçlar, renault, o yüzden güvenli, oldukça kaliteli, ve de ufak değil gayet geniş. esp sunulmayan bu boyutlarda bir arac biliyor musunuz ticari olmayan? dedigim gibi kullandim, virajlarda normal hizda sorun yasamadim, ama bu pasif guvenligin kirpilmis elektronik donanimlardan sadece bir kismi oldugu gercegini degistirmiyor. o paraya o kadar kullanimi rahat ve tok, bakimi ve onarimi ucuz o sinifta bir arac daha bulamazsiniz. ama renault kadar guvenli ve kaliteli demek biraz iddiali oluyor. renault kendi araclarina kiyasla bambaska bir montaj felsefesi guduyor bu araclarda. kisilan sey sadece konfor degil. yedek parca uretimi bile uretim bandinda en az detay ile en cok parcayi en az maliyetle en kolay uretmek uzerine kurulu dacia da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Selam, Ekmek vs köfte dengesi köftenin artışına bağlı olarak ekmeğin logaritmik artması ile korunuyor düşüncesindeyim. Dacia da amacına uygun bir araç. Dandiklik göreceli bir kavram neticesinde; kime ve neye göre! Adamların süper araç yapma gayretleri yok neticesinde. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar