Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

60000 ytl arazi - suv

Zegna

Öne çıkan mesajlar

Zegna said:

abi o fiyata 2005 discovery3 td6 alınır..

discovery varkende baska araca donup bakmam ben :)

range rover serisi nasıl kamyon biliyor musun ?

Discovery AS 950 gibi birşey hele, içi vw polo'dan daha dar oturmak için.

Tipi var karizması var ama içi rahat değil. İngiliz mantığı işte, tank gibi araç.

Land Cruiser bu yüzden gayet iyi bence o fiyata.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben discovery 3 kullandım, nasıl polo ile kıyaslıyorsun icini anlamadım, evet x5 ten cruiserdan dar belki ama, o da buyuk bi fark degil.

neyse bakmaya devam, km si dusurulmemis bi x5 dizel bulabilirsem 3.0 belki cikarim fiyatı.

x5 in nedeni birazda konfor ve donanımı, yani tv navi harman kardıon filan bunlar hoş baya..
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bi de pek tanımadığım okuldan bir arkadaş, kısa ama buna rağmen taksiyle de yürüyerek de gitmesi çeşitli faktörlerden dolayı işkence olan bir yere bırakmıştı beni kendi yolu üzerinde olmamasına rağmen. Yeni de almış aleti... Söyleyemiyorsun da. Ama yine de karı düşürttürüyor araç uzaktan gözlemlediğim kadarıyla.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
http://www.dacia.com.tr/page.aspx?id=2

dacia duster al rahat et, full ve dizel alırsın bir de o fiyata, yedek parça sorunun olmaz, aracın tasarımıda gayet güzel bence, cebinde de paran kalır modifiye ettirirsin birazda oh mis

http://www.dacia.com.tr/page.aspx?id=714 fiyatları

bu ilginçmiş mesela

http://www.lincah.com/2010-dacia-duster-competition
Sosyal ağlarda paylaş

duster kullandim. marka imaji rahatsiz etmezse, fiyatinin karsiligini veren, bekledigimden cok daha iyi, sasirtici bir arac. ancak diger dacia lar gibi minimum maliyet ve kolay montaj dusunulmus. minimum elektronik maksimum mekanik felsefeside aynen devam.

bu tabi ufak tefek sorunlarini kolay hallettirirsin de demek.

ama 60bin TL ye arac arayan birine tavsiye etmem. butcesi 30-40bin arasi ve sifir isteyen birine onerebilirim ancak.
Sosyal ağlarda paylaş

Eralp said:

http://www.dacia.com.tr/assets/upload/page_element/asset_00000868_1_slge3df2ljjwk.jpg
Şu olay ne güzelmiş ya :D

Dacia Duster da güzel bir seçenek aslında fiyatı baya ucuz ancak Dacia dan beklendiği gibi biraz ufak, güvensiz ve kalitesiz.

dacia değil araçlar, renault, o yüzden güvenli, oldukça kaliteli, ve de ufak değil gayet geniş.
Sosyal ağlarda paylaş

duster'ın değerlendirmesi yok euroncap'te

said:
Safety: an absolute priority

Dacia Duster benefits from Renault's acclaimed expertise in the area of safety. The news 4x4 features Bosch 8.1 ABS, as well as EBV electronic brakeforce distribution and emergency brake assist. On the passive safety front, Dacia Duster comes as standard with two front airbags (depending on market) and three-point seat belts with load limiters for the front seats. Depending on version, two lateral head/thorax airbags are fitted in addition to the driver and passenger front airbags to provide additional protection in the case of side impact. Pyrotechnic pretensioners for the front seats (depending on version) complete Dacia Duster's retention system. In addition to holding the thorax firmly in place, they limit forward body movement in the case of a frontal impact by tightening the belt around the thorax and the lap.
Sosyal ağlarda paylaş

Değerlendirmesinin olmadığını ben de görüyorum, o linki Dacia sağlamdır reno yapıyo abi lafına cevap olarak yollamıştım.

O iki araba genel olarak dacia nın güvenlik politikasını da yansıtır ayrıca. Yok renodan örnek alıyoruz yok o abimiz gibi yazılar hiç birşeyi göstermez.
Sosyal ağlarda paylaş

Kendi markanın kalite standartlarını koruyamayacak kadar ucuz iş yaptıysan, o ürünü o halde çıkartmak senin markanın imajını sarsacaksa, daha düşük bütçelere hitap etmek için bir alt marka yaratırsın. Dacia gerçekten Renault kalitesinde olsaydı zaten Dacia diye bir şey olmazdı yani, gereksiz bir tartışma biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

Catzee said:

dacia değil araçlar, renault, o yüzden güvenli, oldukça kaliteli, ve de ufak değil gayet geniş.

esp sunulmayan bu boyutlarda bir arac biliyor musunuz ticari olmayan? dedigim gibi kullandim, virajlarda normal hizda sorun yasamadim, ama bu pasif guvenligin kirpilmis elektronik donanimlardan sadece bir kismi oldugu gercegini degistirmiyor.

o paraya o kadar kullanimi rahat ve tok, bakimi ve onarimi ucuz o sinifta bir arac daha bulamazsiniz. ama renault kadar guvenli ve kaliteli demek biraz iddiali oluyor. renault kendi araclarina kiyasla bambaska bir montaj felsefesi guduyor bu araclarda. kisilan sey sadece konfor degil. yedek parca uretimi bile uretim bandinda en az detay ile en cok parcayi en az maliyetle en kolay uretmek uzerine kurulu dacia da.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...