Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sharky ve diğerleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
30$ mıydı?

Bide single player modu varmı, tüm heroları tek tek alıp hangisi ne yapıyor, öğrenebieleceğimiz.

Dota'nın mh si baydırdı, oynamıyorum artık.
Mesaj tarihi:
Fiyati hatirlamiyorum ama o civar biseydi. Bakmak yeterli official sayfadan.

Practice Mode u var. Istedigin heroyu alabilyorsun, fakat counter-hero yok karsinda. O tur bir Ai da yok. Sadece hero yu gorebiliyorsun ve ortamda creepler var.
Mesaj tarihi:
1 Ağustos'ta alabilirim bu oyunu en erken. 10 günde ögrenme süresi olsa...

Bi soru daha, itemlere tuş atayabiliyor muyuz, o işi dotada autowarkey ile yapıyodum burda in-game varmı öyle bi olay.
Mesaj tarihi:
LuNiZ said:

sharky, olm ben hic anlamiorum bu isten.. ;) geldiginde bana bi tutorial yapsana :P kahveler benden..

abi geldigim gibi askere gidecem, ama bi kahve fena olmaz. :)

Onun yerine gel seni Edirne'ye gotureyim, ben askerlik isleri ile ugrasirken ciger yersin mis.

Uf canim cekti valla. Kafam girsin Almanya'ya. Burada almanci bi tipler vardi, nasil mutlu mesut yasiyorlar bu ulkede inanamiyorum.
Mesaj tarihi:
Key binding e ne gerek var ki

Alt+Q, Alt+W, Alt+E
Alt+A, Alt+S, Alt+D

zaten topu topu 6 item alabiliyorsun max. En fazla 2-3 tane trigger edebilecegin item aliyorsun. Koy onlari QWE ye, takil canavar gibi.
Mesaj tarihi:
syd said:

adam haklı
=) pekı abı onun dısında olmazsa olmaz dedıgın addon var mı?
o topıcde pek bısı goremedım de

http://forum.paticik.com/read.php?34,4521802,page=4#msg-4834819
şuna bi göz at
Mesaj tarihi:
edirne isinde ciddiysen geliriz valla arabayla :)
haberleselim.. bizim ne zaman gezme olayindan tirstimizi gordun abi :D

6 saatligine antalyaya arabayla gidip gelen adamim :P neyse konuya donersek.. tutor isterim :) anlamam ben..
Mesaj tarihi:
sharky said:

Key binding e ne gerek var ki

Alt+Q, Alt+W, Alt+E
Alt+A, Alt+S, Alt+D

zaten topu topu 6 item alabiliyorsun max. En fazla 2-3 tane trigger edebilecegin item aliyorsun. Koy onlari QWE ye, takil canavar gibi.

Bu yamuk geliyorsa değiştirmekde serbestsin ben 1 2 3 4 5 6 kullanıyorum mesela.

Mod için de olmazsa olmaz vadi bigger buff/debuff icons. Bir de tavuğu etkin olarak kullanıyorsanız Quick courier lazım.
Mesaj tarihi:
Oce4n said:

syd said:

adam haklı
=) pekı abı onun dısında olmazsa olmaz dedıgın addon var mı?
o topıcde pek bısı goremedım de

http://forum.paticik.com/read.php?34,4521802,page=4#msg-4834819
şuna bi göz at
çok teşekkür ederim ama o topicde pek birşey göremedim diyterek bunları kastetmiştim. bir tek cast bar işime yarar gibi =)
Mesaj tarihi:
Courier için tuşa gerek yok aslında. 1in solundaki " tuşu ile hero ve courier arasında geçiş yapabiliosun. hatta summonın varsa(wildsoul gibi) ona da geçiş yapabiliyorsun.
Mesaj tarihi:
bikaç gündür oyun içinde paticik kanalına giriyorum max 4 online gördüm. saat kaçta yapıyorsunuz oyunları ?

tr kanalındaki ziyanlarla takılacağıma sizinle bikaç oyun oynarım.
  • Yeni Oluştur...