EharD Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 hani şu filmlerde gördügümüz içinde karinca beslenilen şeyin adını ve bostancı-kadıkoy taraflarında nerde bulabileceğimi bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 hmm bende zamanında birçok yerde aramıştım ama yok bulamadım bide yazık değilmi karıncalara :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 oooooooo biz onu taaa 9-10 yaşlarındayken jacaboyla marangoza yaptırmıştık içine katman katman toprak fln konuluyo hatta herşeyi yapmıştık karıncalarını da bi güzel yerleştirmiştik. bikaç gün baktık sonra unuttuk galiba onu birimizin evinin bahçesinde öyle bişey olmuştu. bilimsel araştırma fln yapmayacaksan çok gereksiz birşey olduğunu söyleyebilirim ;)[signature][hline] * i am the spinach that sticks in your teeth * i am the weedwhacker in the garden of evil * i am the wrong number that wakes you at 3:00 a.m. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 heh duke amma eglenmıstık :p[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ahahahaunuttmuslar=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 hmm onlar toys r us'larda satılıyodu 5-6 sene evvel, ama yapmak süfer kolay, akvaryum gibi git camcıdan kestir yap kalınlığı çok olmayacak ama1-2 cm eninde olacak.. da kaçıyo onnar be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 karınca gibi hayvanın olsun :) Düşün herşeyi yiyolar. Bi de kötü tarafı var. Kırıldımı heryer karınca olur..[signature][hline]Cameroon Patrick Mboma 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Küçükken devasa bir karınca çiftliği projem vardı. Sonra bir gün bütün koloni paçamdan üstüme tırmanmıştı, duş almak zorunda kalmıştım kurtulmak için karıncalardan. O zamandan beri allaha yakın (bayaa uzak oluyor) bana uzak diyorum.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Gördüğünüz üzere ağıza buruna ve hatta göbek deliğinize bile kaçabiliyorlar :)[signature][hline]Cameroon Patrick Mboma 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 bi de kraliçe karınca bulmak gerekiyo galba koloni olması için, öle amel işçi karıncalar sapıtıyolardı galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Biz karınca yuvasını camdan yaptırıyorduk camcılara..İçine kum dolduruyoduk sonra karıncaların yaptığı tünelleri saf saf izliyoduk :) | | | | | | | | | | ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 belgeseli güzel oluyo onun..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar