Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 bolumu seviyorum da gordugumuz derslerin cogu benim gelecekteki isim ile alakasiz =p neyse ilk kalisim oldugu icin buyuk ihtimalle idare ederler. gecen sene "nerdeyse" kaliyordum, bu sefer kaldim (Galiba. belki sinavlara tekrar girerim ama 4/7den olur mu? :P), artik gelecek seneye odaklanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 ben ilk sene 20 dersin 16 sından kalmıştım ama sonra yine 4.5 senede bitirdim =) ama hiç yaz tatili yapamadım + millet 5 6 ders alırken paso 10 12 ders almaktan gına gelmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 devletse problem yok bence, çok dırdır ederlerse yeter giden sene benım hayatımdan gidiyor harcımı da kendim öderim de restini çek. özelse sıçtın. abi özelde kalmayın. özelde kalanları anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Bella said: abi özelde kalmayın. özelde kalanları anlamıyorum. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 BabacumMostors said: 5. seneye 4. senein ikinci döneminde uzattım.. hemd e 2 dersden ki alttan her sene 1 yada 2 dersim oldu hani sıkıntı yoktu o konuda. ama o 4. sene.. bir dersi kolay tyapıyorlar geçiriyorlar diye tek derse bıraktım hiç çalışmadım sonra kalmam dediim bir dersden kaldım.. sonrasında evde; -annee benim okul iki dersden uzadı +hep o bilgisayar oyunları hep -evet.. hani daha da konuşmadık babam daha başarılı "uzatmışken 3-4 dersden uzatsaydın" Ablayı çıkardım, benim hikayeme dönüştü. Gerçi ben kalırım dediğim dersten kalmıştım haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 ben de okulu uzun sürede bitirenlerdenim.. bu sene okulların kapandığı hafta bi hocamın yanındaydım, bi kaç konuda fikir danışmaya gitmiştim.. odaya gelen af öğrencileri not için yalvarıyorlardı.. bildiğin korku filmi izlemiş gibi ürktüm. hani tek olsam eli kolu bırakıcam titreyecekler kendi kendilerine. acaip berbat bir şey ama ben de bu adamların durumuna düşebilirdim pekala.. kaç yaşında adam "ama ben bunu böyle yapmıştım hocam" diye yalvarıyor! okulu uzatıp, bu hatayı yaşayıp, gerçekten pişman olduktan sonra aynı hatayı yapanları gördükçe çözemiyorum olayı; nasıl olur da gözgöre göre hayatlarının içine sıçmaya gayret ediyorlar benim için anlaması güç bir durum. yok okuduğum zaman benim çok da haberim yoktu hani neler olabileceğinden.. şimdi bakıyorum işte, af idi, okul uzatma idi.. millet sefilleri oynuyor yahu. bildiğin iğrenç bir durum bu. 2-3ders için okul uzatmak; bak o gene iyi.. sadece az dersten takıldığın için bir nefret oluyor okula karşı ama bitecek sonunda.. ama işte -hergonan için demiyorum da- 7ders aldım ve ancak 4ünü verdim.. bu çok kötü.. gerçi ilk üç dönem için normal sayılır. adam sudan çıkmış balığa dönebiliyor.. ama kalan seneler için aman uzatmayın.. zaten şu var ya; said: Ama eve gidip babamın yüzünü, görünce o ifadesini, nasıl büyük bir bok yediğimi anladım hani o an bunu yaşamak, yaşatmak yerine vurun kaldığını söylemek zorundaki adamı, kan kaybından ölmeyi beklesin.. daha az acı verir.. ailenin üzüntüsünü görmek insanı ölmekten beter ediyor gerçekten. tabii en kötüsü de kaybettiğin zamanı hiçbir şekilde geri alamaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 öyle bir tarafıda var ama belirli holdingleri kölesi olmak için ne aceleniz var, varsın olsun 1 2 yıl geciksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 benim çocuğum bana "baba okulum uzadı kaldım :(" diye gelse zangief tekmesiyle girişirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 bende nedenini sorarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 BabacumMostors said: 5. seneye 4. senein ikinci döneminde uzattım.. hemd e 2 dersden ki alttan her sene 1 yada 2 dersim oldu hani sıkıntı yoktu o konuda. ben de ikinci dönemden bir sene uzattım bu yıl.gerçi benım 14 dersim vardı ama olsun lan. hukuklar yaktı beni. şuanki aklım olsa varya. yani cidden birisine kızarsın geçer kolay. ama insanın kendisine kızması, kendini affedememesi kadar kötü birşey yok. yani cidden çok şey kaybettim ve kazandığım tek şey moral bozukluğu ve kendıme duyduğum kızgınlık. çoğu insan "aman 1sene nolcak ki" falan der ama kendi hayatına ve zamanına önem veren insan bunun ne kadar önemli oldıuğunun farkındadır aka bilinçli insan.umarım sen de okulunu uzatmicak şekilde verirsin o derslerini. 1 sene az değil gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 yaz okulu olmayınca çok kötü hele istanbul üni, her ders kendi döneminde açılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 devlette okuyup 4 senede bitirenleri anlamıyorum asıl ben, ohoo biter mi üni 4 senede yaa warın keyfine cık cık. Okuduk özelde yiyosa kal durumu oldu tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Bella said: BabacumMostors said: 5. seneye 4. senein ikinci döneminde uzattım.. hemd e 2 dersden ki alttan her sene 1 yada 2 dersim oldu hani sıkıntı yoktu o konuda. ben de ikinci dönemden bir sene uzattım bu yıl.gerçi benım 14 dersim vardı ama olsun lan. hukuklar yaktı beni. şuanki aklım olsa varya. yani cidden birisine kızarsın geçer kolay. ama insanın kendisine kızması, kendini affedememesi kadar kötü birşey yok. yani cidden çok şey kaybettim ve kazandığım tek şey moral bozukluğu ve kendıme duyduğum kızgınlık. çoğu insan "aman 1sene nolcak ki" falan der ama kendi hayatına ve zamanına önem veren insan bunun ne kadar önemli oldıuğunun farkındadır aka bilinçli insan.umarım sen de okulunu uzatmicak şekilde verirsin o derslerini. 1 sene az değil gerçekten. askerlik sorunun mu var bilær? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Behlul said: bende nedenini sorarım "ben okuyamadım ama sen okuaycaksın!" der bir de tokat atarım hatta.. hiç nedeni yok öyle aile içi şiddet olsun flash tv ye çıkalım fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 direk söylenir. geciktirilmez pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 soyledim. tepkileri bekledigim gibi oldu, eh, gelecek seneye daha iyi calisirim falan filan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 e tamam işte geçmiş olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 gatesi jobsu örnek ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 hmm rahatsında bence çalış seneye aynı tepkiyi alamayabilirsin (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 - anne, diyelim ki 1 sene uzadi okulum 4 dersten falan kaldim. nasi tepki verirsin? - lülülülü *tepki verir* sonra tepkiye göre, ya o an söylemezsin ya da alistira alistira söylersin. =P tabi söyledikten sonra kendini savuncaksin azcik ''ben elimden geleni yaptim, ama hocalar bana kil!'' gibi. ben olsam öyle yapardim. tabi bu verecekleri tepkiyi degistirmez, bi kuple hafifletir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 bi arkadasım ailesinden gizli yurtdışında evlenip cocuk sahibi olmuştu bendeen de rica etti gel aileme beraber açıklıyalım destek ol diye ok dedim konuşma şöyle oldu : - anne hep bi yuva kur çoluğa çocuğa karış diyordunuz ya, ben o işi hallettim evlendim 1 yaşındada bi oğlum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 umdugundan daha fazla tepki verirlerse de azcik drama yapabilirsin. ''anne beterin beteri var yiaa, ya okula giderken yolda araba carpsaydi?! daha mi iyi olurdu! hayat cok kisa ya deger mi!'' gibi =Pp bi de sinifin yarisi kaldi zaten diyip abartirsan; ''he bizimkinde degilmis sorun demek ki'' demelerini saglayabilirsin ki o da doublekill olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 iyi de kalmayan yarısında olma ihtimali de kalan yarısında olma ihtimali kadar, benim ailem böyle bi eşitliği göz ardı etmezdi asla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Selam! Her seyi batirdim gibi. :/ Adli topike de goz at arada. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 ben anaokulundan beri okuldan kacmaya basladigim icin, bizimkiler hazirlikli böyle seylere. ''belliydi zaten!'' derler anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar