sharky Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Selam gencler. 15k falan civarina oraya buraya vurmalik, teknik servis fiyati uygun, bakim masrafi az fakat cok da dusuk kaliteli olmayan ne tur arabalar onerirsiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 zorun ne abi niye oraya buraya vuruyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Eski model Renault Clio? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 aka acemi arabası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Abi daha cok esim kullanacak ve bol bol acemiligini atacak arabanin uzerinde. Renault un servisi cok pahali degil mi ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 abi trafikte diğer insanlara yazık değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Ne yani kimse araba kullanmayi ogrenemesin mi ? Cikarima bak. :) Siz ne yapacagima degil de, ne tur arabalar alabilecegime odaklansaniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 bu arabayı şehrin geri kalanına almak için soruyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Tenekeadam said: abi trafikte diğer insanlara yazık değil mi? bence illa vuracağından değil hani olurda vurursa maddi olarak fazla zararlı çıkmayalım diye sormuş gidip vurucak hali yok bile bile ama tabi güvenlikte önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 c3, micra falan ufak guzel arabalar ama servisleri nasildir bilmiyorum. c3 parcalari pek ucuz degil sanirsam. bir de uzun araba sadece hatunlar icin degil, acemi herkes icin kotu. o yuzden kutu gibi bisey tercih edilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Bu Hyundai Select hakkinda ne dusunuyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 photographer said: ama tabi güvenlikte önemli. valla sen öle demişsinde ben emin olamadım pek öle güvenlikten bahsedilmemiş sadece duygusal gibi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 uno al madem hem ucuz hem parçası ucuz. Eşinin güvenliği için opel tercih etmek iyi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Guvenlik de onemli tabii, ama birinci olarak masraflar onemli. Sonucta sehir ici kullanilacak bol bol ve hiz yapilmayacak bu araba ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 15bin TL ederse kayin validenin arabasini satayim aslinda ben sana. Valideye sonra soyleriz. hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 şahin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 ikinci el bi polo IV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 sharky said: Abi daha cok esim kullanacak ve bol bol acemiligini atacak arabanin uzerinde. Renault un servisi cok pahali degil mi ya ? ahaha topik ve bu mesaj... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Eski model Volvo al hem araç az hasar alır hem eşin güvende olur vurduğu zaman. Yedek parça pahalımıdır bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Albea klimalı ideal. 15k ya 100bin km den az bir tane rahat bulursun. Servisi en ucuz arabadır Türkiyede tartışmasız. En az yakan arabalardan bir tanesidir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 sarki cim.. simdiiii arkadasi yakinen tanidigimdan gayri ole cok ufacik tefecik arabalarda bunalacagini dusundugumden gayri.. polo diyemiorum ama dersem super olur.. kesinlikle harika olur.. onun disinda, renault alirsan ki servis isini hallederiz sen merak etme hatirlarsan megane vardi.. mesela benim arabayi 11 e sattim.. ole bisey de bulabiliriz ne dersin? coupe aliriz.. biraz yakar ama.. surusu cok keyifli olur? spor araba aldim diye yutturursun.. eheh babam bana yutturmustu hatirlarsan ahaha :D onun disinda corsa fikrine veya eski kasa astra fikrine kesinlikle sicak bak derim.. onlarda iyi cozum.. albea yi malum sahis sevmieyecektir net soyliyim uzak dur :D hmmm baska aklima bisey gelmior ama megane / coupe ve polo opsiyonu idealdir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Dogan gorunumlu Sahin Tamponu 20 lıramı 25 lıramı ne far 15 felan emnıyet kemerı taksın yeterlı olur .Hız yapamıycana gore oldukca korur .Yanlız sole yengeye Takla atmasın sakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 2004 clio kullanıyorum ikinci el aldım aynen acmelik atmak için e duvarı yıkıp yan bahçeye geçene kadar acemiliğim devam etti renault servisi pahalı değil yada bana iyi fiyat çekiyorlar, yedek parçası ucuz, kolay araba ama tek sıkıntısı geri vitesin 1. vitesin yanında olması o biraz kafa karıştırıyor ilk başlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Guzel arabalar saymissiniz, tesekkur ederim. Bakinayim inceleyeyim ben bunlari. Hyundai konusunda ne dusunuyorsunuz ? 2007 Getz falan soyle. Basarili olabilir. Ha tabii sanzimanin otomatik olmasi gerektigini soylememe gerek yok herhalde, o kadar esim kullanacak dedik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 BabacumMostors said: 2004 clio kullanıyorum ikinci el aldım aynen acmelik atmak için e duvarı yıkıp yan bahçeye geçene kadar acemiliğim devam etti Iste beklenen cevap! Buna da bakayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar