Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oraya buraya vurmalik araba

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam gencler.

15k falan civarina oraya buraya vurmalik, teknik servis fiyati uygun, bakim masrafi az fakat cok da dusuk kaliteli olmayan ne tur arabalar onerirsiniz ?
Mesaj tarihi:
Tenekeadam said:

abi trafikte diğer insanlara yazık değil mi?

bence illa vuracağından değil hani olurda vurursa maddi olarak fazla zararlı çıkmayalım diye sormuş
gidip vurucak hali yok bile bile
ama tabi güvenlikte önemli.
Mesaj tarihi:
c3, micra falan ufak guzel arabalar ama servisleri nasildir bilmiyorum. c3 parcalari pek ucuz degil sanirsam.

bir de uzun araba sadece hatunlar icin degil, acemi herkes icin kotu. o yuzden kutu gibi bisey tercih edilebilir.
Mesaj tarihi:
sarki cim..

simdiiii arkadasi yakinen tanidigimdan gayri ole cok ufacik tefecik arabalarda bunalacagini dusundugumden gayri.. polo diyemiorum ama dersem super olur.. kesinlikle harika olur..

onun disinda, renault alirsan ki servis isini hallederiz sen merak etme hatirlarsan megane vardi.. mesela benim arabayi 11 e sattim.. ole bisey de bulabiliriz ne dersin? coupe aliriz.. biraz yakar ama.. surusu cok keyifli olur? spor araba aldim diye yutturursun.. eheh babam bana yutturmustu hatirlarsan ahaha :D

onun disinda corsa fikrine veya eski kasa astra fikrine kesinlikle sicak bak derim.. onlarda iyi cozum.. albea yi malum sahis sevmieyecektir net soyliyim uzak dur :D

hmmm baska aklima bisey gelmior ama megane / coupe ve polo opsiyonu idealdir..
Mesaj tarihi:
Dogan gorunumlu Sahin

Tamponu 20 lıramı 25 lıramı ne far 15 felan
emnıyet kemerı taksın yeterlı olur .Hız yapamıycana gore oldukca korur .Yanlız sole yengeye Takla atmasın sakın
Mesaj tarihi:
2004 clio kullanıyorum ikinci el aldım aynen acmelik atmak için
e duvarı yıkıp yan bahçeye geçene kadar acemiliğim devam etti

renault servisi pahalı değil yada bana iyi fiyat çekiyorlar, yedek parçası ucuz, kolay araba ama tek sıkıntısı geri vitesin 1. vitesin yanında olması o biraz kafa karıştırıyor ilk başlarda
Mesaj tarihi:
Guzel arabalar saymissiniz, tesekkur ederim.

Bakinayim inceleyeyim ben bunlari.

Hyundai konusunda ne dusunuyorsunuz ? 2007 Getz falan soyle. Basarili olabilir.

Ha tabii sanzimanin otomatik olmasi gerektigini soylememe gerek yok herhalde, o kadar esim kullanacak dedik :)
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

2004 clio kullanıyorum ikinci el aldım aynen acmelik atmak için
e duvarı yıkıp yan bahçeye geçene kadar acemiliğim devam etti

Iste beklenen cevap!

Buna da bakayim.
  • Yeni Oluştur...