Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.3.6 balance mevzusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
warhammeralliance said:

Originally Posted by NateL
Continuing with our "In Development" posts for patch 1.3.6, we're now ready to begin discussing some upcoming changes to several other careers. Just as before, we greatly appreciate your feedback and interest, and we will be heavily moderating this thread to ensure that discussions remain civil and constructive.

Swordmaster:
A new ability, "Sudden Shift", is now trainable at Rank 3. This ability will instantly shift you from No Balance into Improved Balance, or from Improved Balance into Perfect Balance, or from Perfect Balance into Improved Balance. It is off of the global cooldown, and has a 5 second cooldown of its own.

Black Orc:
A new ability, "Changin' Da Plan", is now trainable at Rank 3. This ability will instantly shift you from No Plan into Da Good Plan, or from Da Good Plan into Da Best Plan, or from Da Best Plan into Da Good Plan. It is off of the global cooldown, and has a 5 second cooldown of its own.

Black Guard:
Crush The Weak is moving to Rank 35, and it will now reduce the victim's chance to critically hit based on Hate.
Brutal Smash is moving to Rank 9, and it will now increase Strength, and Willpower based on Hate, for both the Black Guard themselves and their Protected ally.
Feeding On Weakness will now increase Toughness instead of Strength.
Furious Howl is moving to Rank 40.
Horrific Wound is moving to Rank 12, and it will now reduce the victim's armor based on Hate.

White Lion:
Force Opportunity is moving to be available at 9 points in the Path of the Hunter, and its effect has been changed. It is now an undefendable attack which reduces the victim's armor.
Echoing Roar is moving to be available at 5 points in the Path of the Guardian.

Choppa:
Can't Stop Da Chop has had its effect changed, and it will now reduce incoming healing on the victim. It now costs 15 Action Points, and has a 10 second cooldown.

şimdi bu black guard değişikliklerinin dps'ine etkisi ne olacak? bugun ben bir redguarddan warrior priestin üstünde gezdim tüm senaryo boyunca adamın oyununa gıdım etkim olmadı,sanırım adam farkında da değildi. ki anti healer olarak iyi bir class olması lazım blackguard'ın

/discuss
Mesaj tarihi:
bg olarka, wp ye daldın, %50 çıkan heali düşürdün tamam. Ama sen vurdukça oda essence (orderdaki ismini bilmiyorum) kazanıp, düşen heal oranını fazla heal atarak kapatmış olabilir.
Rp ye felan dalsan daha etkili olabilirdi.

Doka birşey yapabilen yok derken ? tonla slayer var abi cooldown uzatsalar yeter sonuçta unstople almıyosun bu işten. Birde aoe, sürekli bi slayer arkalara koşup basıyor. Öyle wp ler gibi, tanklayarak heal spam yapmak zor. Bu kadar slayer varken.
Bg deki, %50 çıkan heali düşürme ib dede var diye biliyorum.

Dok/wp op diyecek birşeyim yok. 3 tane heal skilleri var, sıkılmasınlar diye, tanka çevirmişler adamları. Yok öyle, "warrior/heal" olayı. Söz konusu bile değil. Olay tamamen "tank/healer" a benziyor. becerememişler bunların mekaniğini.
Mesaj tarihi:
Melee healer oynarsan gayet de warrior/healer.

1.3.6'de mevzu olacak balance değişiklikleri yok. Choppa DPS düşüşü, BG ve WL artış görecek. Yapılan değişiklikler ufak. Zaten yemediği için bundan sonra ancak ufak değişiklikler yapacağız demişlerdi. Bu şekilde balance'a yaklaşmak 2 sene sürer.

Sırf tartışmak namına irdelersem can't stop da chop curse olacaksa mirrorlamasının faturası Archmage'e çıkacak. Slayer'ınkini Zealot kaldıramıyor. Archmage ile Zealot'un dayanıklığı birmiş gibi...

Önemli olan Sovereign değişiklikleri. Asıl fark orada ortaya çıkacak. DPS classların setlerinde değişiklik olmazsa sorun yok ancak misal BW aynı set bonuslara erişirse işte o zaman görün balance olmamasını. Yapmamaları halinde QQ'dan sel olur.
Mesaj tarihi:
BlindArcher said:

Doka birşey yapabilen yok derken ? tonla slayer var abi cooldown uzatsalar yeter sonuçta unstople almıyosun bu işten. Birde aoe, sürekli bi slayer arkalara koşup basıyor. Öyle wp ler gibi, tanklayarak heal spam yapmak zor. Bu kadar slayer varken.
Bg deki, %50 çıkan heali düşürme ib dede var diye biliyorum.

Sam said:

valla dok'a birşey yapabilen order tank sınıfı da yok, wad. :p

%50 heal düşürme başka hiçbir tankta yok.
Mesaj tarihi:
Evet harrir çıkan healden bahsediyoruz. Ib lerden niye nefret ediyoruz sanıyorsunuz? Sadece buff ladıklarındanmı, sadece ölmedikleirndenmi, sadece 5sn serdiklerindenmi, sadece 2-80 fırlattıklarındanmı, sadece tankken bile adam kesebildiklerindenmi (önceden kesebiliyorlardı. Hemde orta seviye itemli healerları), çıkan heali düşürdüklerindende sevmiyorduk. Doka bir yanaşıyordu, bir anda yamuluyordu. Bizdeki bg ib gibi tercih edilmediğinden, her grupta olmuyor bu yüzden order daha rahat oynuyor. Bizdeki op sınıf chosen. Onun aksiyonlarıda ib gibi faydalı değil gözümde.
Mesaj tarihi:
Wp ile oynarken Bg'den nefret ediyorum çünkü ap emiyor ve heal skilllerim ap gerektirmemelerine rağmen heal atamıyorum.Üstüne heal debuff,wp debuff ,oh mis.
Mesaj tarihi:
BG'a willpower buff geleceği bu konuda bile yazıyor, ben de onun altını çizeyim. Mevzu oysa on disrupt movement speed ile detaunt immunityi haftanın her günü değişebiliriz zaten.

interperez said:
öle çok imba bi şekilde willpower düşürmüyo max 50 küsür düşürüyodu.

Ben de imba demedim zaten. Cooldownı olmaması imba gerçi. Stackingi kaldırıp cooldown getirseler fena olmaz.
Mesaj tarihi:
sen 2 sene +360 willpower buffı ile oyna.
aynı zamanda 50 willpower düşüren bg ye, o skill için ib den daha iyi de.
Sonrada gel 1.3.6 da gelecek düzenlemenin altını çiz.

Birşey dikkatimden kaçmıyor. Orderda oynamasına rağmen bir çok arkadaşın. Daha kendi tarafındaki sınıfların op skillerinden haberleri yok. Bunu sadece senin için yazmıyorum tabiki. Sürekli order dest tartışmalarımızda denk geliyorum buna. Tabiki bilmenizin gerekli olduğunuda düşünmüyorum. Sadece bir gözlem.
Mesaj tarihi:
Cooldownu olmması tactic için imba.Outhealing için öle ahım şahım etkili filan değil 50 wp.Onun için imba değil dendi.Sen imba dediğin için değil yani.
Single da rp,group healleyen wp 50 hp daha az heallesin orda sorun yok.Bu işler crit üzerinden yürüyor fark yaratmak için.
Bunu da duyduktan sonra söz mail atıcam mind killerın willpower debuffından rahatsızız ama tactiği kalsın hacı diye ehueh(:P)
Mesaj tarihi:
IB: outgoing healing debuff / 5 sec cooldown
BG: outgoing healing debuff + willpower debuff + int debuff / cooldown yok

Hangi abilitynin daha iyi olduğunu görmek için roket mühendisi olmaya gerek yok. Hemen BG > IB demişim gibi serzenişler başlamış.

BlindArcher said:
Birşey dikkatimden kaçmıyor. Orderda oynamasına rağmen bir çok arkadaşın. Daha kendi tarafındaki sınıfların op skillerinden haberleri yok. Bunu sadece senin için yazmıyorum tabiki. Sürekli order dest tartışmalarımızda denk geliyorum buna. Tabiki bilmenizin gerekli olduğunuda düşünmüyorum. Sadece bir gözlem.

Senden başka her konuda order torpilli rörörö!!11 diye gaza gelen olmadığından karşında kaale alacak kişiler yok. Sırf eğlencesine haberdar et bakalım derdim ama sen şu DPS shaman olmuyor diyen eleman değil miydin? Burada harcayacağın vakti oynamayı öğrenmeye harcarsan herkes için daha faydalı olur.

interperez said:
Cooldownu olmması tactic için imba.Outhealing için öle ahım şahım etkili filan değil 50 wp.Onun için imba değil dendi.Sen imba dediğin için değil yani.
Single da rp,group healleyen wp 50 hp daha az heallesin orda sorun yok.Bu işler crit üzerinden yürüyor fark yaratmak için.
Bunu da duyduktan sonra söz mail atıcam mind killerın willpower debuffından rahatsızız ama tactiği kalsın hacı diye ehueh(:P)

Cooldown olmazsa healer kaldırdığında hemen re-apply edersin. O yüzden kritik. Cleanselerde 5 saniye cooldown var. O yüzden :) Bana kalsa değişmese de olur zaten ben kaldırıyorum, RP düşünsün. Gerçi RP'im de var ama herhalde BG'ımla daha fazla oynarım. :P Cleanselerde cooldown olması da ayrı bir hadise zaten, düşündükçe sıkıntı bastı.
Mesaj tarihi:
Evet resslediğinde elemana tekrar sapmlarsın bak orasını düşünmemiştim.cooldown olmaması o konuda büyük avantaj.
Yanlız cooldown kelimesi geçmesin artık ya bi önceki paradoksa kayıyorum:P Şaka bi yana bad gas diye diye rr44 sh'ım üzerinde yine gene yeniden füturistik çalışmalar yaptım.5.5-6 k armor oldu 9 k hp.
Ama sc dönmüyo norn'da hadi ya yarın işe gidicem bi tur biniyim charımı(:P)
Mesaj tarihi:
Ben de senaryo bekliyorum isyaaann. Bir de devamlı oyundan atıp duruyor Mythic sunucusu olduğundan mıdır nedir.

Hah tam geldi ve oyundan attı. Tebrikler eheh.

Bu arada regionda gördüm, developer roundtabledan:

Shadow Warrior

* All abilities no longer have a minimum range.
* No Respite has been moved, and is now available with 7 points into the Path of Assault. Its effect has been redesigned, and it will now increase all damage that you deal to enemies within 45 feet.
* Charge Forth has been renamed Powerful Draw, and has been redesigned. This tactic will now increase the ranges of all Path of the Skirmisher abilities.
* Assault Stance will now also grant Melee Power and Melee Crit based on Ranged Power and Ranged Crit from items.

Engineer

* Runes of Warding has been renamed Trench Fighting, and has been redesigned. This tactic will now increase all damage that you deal to enemies within 45 feet.

Squig Herder

* Sneaky Stabbin has been redesigned, and it will now increase all damage that you deal to enemies within 45 feet.
* Squig Armor will now also grant Melee Power and Melee Crit based on Ranged Power and Ranged Crit from items.

Magus

* Daemonic Contract has been moved, and is now available with 7 points into the Path of Daemonology. Its effect has been redesigned, and it will now increase all damage that you deal to enemies within 45 feet.

Ranged Archetype

* Close Quarters has been redesigned. It will now cause your abilities to build up 50% faster when your enemy target is within feet 20 of you, and no longer has a penalty.
* Expert Skirmisher has been redesigned. It will now cause your abilities to build up 50% faster when your enemy target is within 20 feet of you, and no longer has a penalty.
Mesaj tarihi:
Arcane aynı oyunları oynadığımızı zannediyorsun ama yanıldığın şey, kendi mirrorundan bi haber olman! Hani diğer sınıfları bilmemeni inan anlarımda. Arkadaş nasıl bir oyuncu diğer taraftaki kendi sınıfını bilmez? hadi bilmez diyelim. Niye bilmiş gibi davranır ki?

Ben burada order torpilli hede hödö diyip gezmiyorum.
Senin gibi bazı arkadaşların düzgün yorum yapabilmesi için diğer sınıflarıda bilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Senin için bir iki dakikamı ayırıp örnek vereyim.
Başka bir konuda bad gas muhabbeti dönüyor. Oradan basit bir örnek.
Oyunda kaç tane squig var bi düşün, Kaç tane squig melee spec oynuyor bunuda bi düşün. 30sn cd si var skillin, 10sn debuff bırakıyor.
Sonra gel oyunda kaç tane slayer var bunu düşün, sonra bu slayerların hemen hemen herkez cd uzatan ağaçta. Olmasa bile bu skille kadar çıkıyorlar. Bu skill de 20sn cd ile 10sn debuff bırakıyor.
Şimdi orderdaki arkadaşların bakışı "melee squig warband çökertiyor. Dest op" Eyvallah, dest op ama o skill sizde kimde var, o sınıf ne kadar oynanıyo bunuda bi düşünmek lazım. İşte bu ve senin gibi "dps shaman imba" yazanlara böyle cevaplar veriyorum. Order torpilli demiyorum. Destdeki şu karakterler op diyenlere kendi tarafındaki sınıflarıda öğrenmesi için mesaj yazıyorum. Daha birkaç mesaj önce "bg 50 willpower düşürüyor aboo ne kadar çok" diyen sen gibi.
Sana şimdi, ib geliyo, 2k ya yakın armor kırıyor, üstüne 5sn çift el silahla yere yapıştırıyor desem inanmazsın.
Magus oynarken knock backi vurduğun wl instant geldiğine inanmazsın.
Squig ile daha komiği var biliyormusun? adam zıplıyor, skill basamıyorsunç Çünkü 5 feet mesafe olsun diyo aranda.

Shamanın dps i archmage den iyi ye getiren birisisin sen.
10sn de 160 ap çeken bir sınıf oynayan. fazladan 1 dotu olan. Fazladan heal debuffı 10sn cd + heal debuff ının dot olduğu sınıfı oynayan. (heal debuff shamanda dotsuz, heal atana hasar veriyor. ve cd si 30 sn :))
Shamandaki 45 feete vurulan resit düşürme skillinin sende 65 feet olduğunu biliyormuydun?
Not: o konu dps shaman hakkındaydı. Konuyu heale çevirirsin sen şimdi.

O yüzden lütfen, gelipte bana oyunu öğren düdük tadında mesajlar atma. Sende oyundaki sınıfları senden iyi bildiğimi biliyorsun. Ama kışkırtmaya çalışmak için sürekli oyun öğren gibi şeyler yazmazsan sevinecem!
Oynadığım sınıflarda 71rr ı geçen yok ama. order/dest oynamadığım karakter sayısı 3 veya 4 dür. Oynamadıklarımında mekaniklerinden, skillerine kadar açıp okumuşluğum var.
Mesaj tarihi:
Bad Gas wb çökertiyor diyen arkadaş Destruction, bilgine. AHAHAHA
Ha bir de Mind Killer 120 düşürüyor hatta demin üzerimdeydi bir BG.

Hala AM/Shaman falan diyorsun ki o eski topikde de açıkladım sana ama ne matematik biliyorsun ne de gameplay. Yine dayanamayıp Order vs. Destruction'a getirmişsin, nasıl bir kuyruk acısı bu arkadaş. Hem de hiçbir classa OP demediğim halde. Yazdığım tek satır outgoing healing debuff yorumundan karakter tahlili yaptın. Burada destruction oynayanlar bile bana ÖM'den class soruyor. Sen shamanla bir dikiş tuttur gel hatta herhangi bir classla dikiş tuttur gel, bir adını duyalım. O zamana kadar

http://www.youtube.com/watch?v=c_OVlrZXstk
Mesaj tarihi:
Neyse seninle anlaşabilecek seviyelerde olmadığımız belli oluyor. Dediğim dedik, çaldığım düdük diyen ve herkezi bilgisiz kendini üst seviyelerde gören bir insan evladı ile zor bu işler.

dest dediğin adamı biliyorum, rr80 bg oynadığından haberim. "Choppadaki dps i gördükten sonra bg den soğudum" dedikten sonra, choppa açtığına kadar felan biliyorum. Bi haber felan değlim. Sen öyle düşünüyorsan o senin ayıbın.
Örnekte, sadece sh den bahsetmemişim. Slayerdanda bahsetmişim. Orderdakiler sınıfları bilmiyor diyede birşey dememişim. Orada yazdığım "senin gibi diğer sınıflar hakkında bilgisi olmayanlara skill örnekleri vererek anlatıyorum" gibi şeyler yazmışım.

Senin işin gücün bu. Karşı tarafın yazdıklarını düşünmeden kışkırtmaya çalışmak. "Matematik bilmiyorsun oyun bilmiyorsun. Şöylesin böylesin"
Yok orada sana am/shaman konusunda yazdımda hesap kitap yaptımda. Arkadaşım sen yaptıysan, bende yaptım o hesapları kitapları. Aynı skiller olmasına rağmen, sendeki cd niye kısa diyorum cevap vermiyorsun. Aynı skill olmasına rağmen senin skillinde niye fazladan dot var ve shamanda 30sn cd si varken sende 10sn diyorum. Bunada cevap vermiyorsun. Sendeki resist düşürme 65 feet ken, shamanda niye 45 feet diyorum bunada cevap yok. Sonrada sana matematiğine kadar anlattım felan diyip 3 kağıda yatıyorsun. Anlattığın birşey yok.

arcane sana şöyle diyeyim SAÇMALAMA söz sahibi olabilmem, beni dinlemen için 80 karkaterimmi olması gerek. Daha fazla kendini düşürme lütfen.
İyi oyunlar sana. Hiç bir karakterin skillerine bakmadan, her karakteri bildiğini düşünmeye devam et. Doğru yol bu. Bizimki öküzlük. Sana oturup skill açıklamarı bile yaptıkdan sonra bile "op banane banane ben anlamam" demeye devam et. Sağlıcakla...
Mesaj tarihi:
AM'in en yüksek DPS outputunun forked lancing spam ile yapıldığından haberdar olmadığın için böyle komik durumlara düşüyorsun.

Çift toughness debuff, trainer ability ve cd reductionlı silence, odjira nerften sonra kıymeti katlanan movement speed proc, here we go, var oğlu var yani. Da waaggh is coming başlı başına bir neden zaten ama yok, paşa 9 target vuran, base damage'ı yüksek abilityi bile beğenmiyor. Orada da anlattım, mükemmel mirror değil ama gayet süper diye. Kendin yapamadığın için dandik diye mühürleyip, başkasının da yapamayacağını iddia ettin. Yapılmışını gösterdik, resmini koyduk onu bile beğenmedin. Arşivden çıkarayım istersen, aklıma gelen 2-3 shaman var, bulurum SSları. Aynı şekilde son zamanlarda eli yüzü düzgün her warbandde var o Squig Herderlardan, sen o warbandleri bilir misin bilmem. Hala o mirror değil, bu mirror değil...

Sana son baskı haberi olsun: çoğu class tamamen mirror değil ama kimse senin gibi her tartışmayı, mirror QQ, order/destruction balance'a getirmiyor. İnsanlar artılarıyla eksileriyle kabullendiler, ona göre seçtiler. Değiştiremeyen de Mythic'in yavaştan mirrorlamasını bekliyor. Ben aylarca AM'in Shaman'ın kıvamına gelmesini bekledim, knockbackiydi, gheal setbackiydi ki akıl alır gibi değildi, ap drain, gork sez stop ohooo. Bu işler böyle. Yoksa bu yüzden healer deme mi diyorsun lol.

Bombing, geçen yama nerflenen ama hala sorunlu olan defensive moraleler bu haldeyken hala IB, AM falan bilimum Order class QQ'su yapman bile oyundan ne kadar bihaber olduğunun göstergesi.

RR ile ilgili birşey diyen yok. İster 40 ol ister 80. Theorycraft deneyimle desteklense de işin özü konuya hakim olmak. Burada rr44 adam da var, niye ona aynı şeyi söylemiyorum? Sende belirli bir hakimiyet var ama at gözlüğüyle baktığından sadece bir kısmına odaklanıp fanatikler gibi, takım savunurmuş gibi yazıyorsun. Shaman'ı oynamayı becerememiş olman da bir etken. Kedi uzanamadığı ciğere munrar dermiş.
Mesaj tarihi:
vay 9 targetlı shaman :P. Tabi canım. Biz warbandlara dps shaman alıyoruz aoe için.
Resim koyma derken? dps lerde üst sıralara vurmuş bi shaman resmimi koydum. Bende hatırladığım kadarıyla, daha fazla dps yapmış, RUNEPRIEST resmi koydum. Ozaman runepriestin dps i daha iyi diyebilirmiyiz bu hesapla. Olmaz abi bu hesap.

Sürekli tartışmayı mirrore getirdiğim kısmına biraz katılıyorum. Bunun nedeni, yukarıdada açıkladığım gibi karşı tarafı op zannedenler için yazıyorum. Bunun dışındada geyik mesajlara katılıp, sohbet etmiyorum forumlarda. Ya bu op olayına, yada insanların sorularına yardımcı olmak için forumu kullanıyorum. Mesaj sayım göz önüne alındığındada sürekli bunlardan bahsediyor gibi görünüyorum haklısın. Geyik mesajlarda boy göstermediğim için suçlumuyum bilmiyorum.

Mythic in yavaş olduğunu biliyorum. Her parti sohbetinde yada ventde olay patchlere geldiğinde bende aynı şekilde bunu belirtirim. Yavaş olduğunu hatta salak olduklarını 1 yıl sonunda ıspatladılar. Çünkü bw gibi bir sınıfa verdikleri bir taktik ile, %33 şanslamı ne vurunca 1sn stun yiyordun. İşin komik tarafı unstople buff almıyorsun. Adama dokunduğun gibi 1sn stunsın. Aoe basarsın stuna girersin, we olarak vurursun stun a girersin. Adam üstüne koşar caster olduğun halde, staff ile vurursun "cast bozulur ve stuna girersin" :).

Abi sadece seninle shaman / am tartışmasına girdiğimiz için. Shaman oynamayı becerememiş diyorsun. Olay becerememk değil. Senin anladığın dps = "dps listesinde üst sıralara çıkmak". Shamansın ordera "arkadaşlar 9 unuz birlikte durunda, benim skill aoe vuruyo. 9 kişi yan yana olmayınca dps yapamıyorum" diyebilirmisin ? Olay dps se, runepriestin damage i o koyduğun ss den çok daha fazlaydı diye biliyorum.
64rr we var adam kesmesi zor. 71 wh var, hoplaya zıplaya adam kesiyorum (55 den veri). Şimdi ben we ile oynamayı bilmiyormuyum? Bu hesaplar böyle yapılmaz ama. Olay sınıfın iyi olması. Mesela, wh ilede warbandda etkili olamam. Ama we ile warbandda ağlatırım wh ye göre. Ap bitmez, düzenli dps im olur. Olay oynamayı becerememk değil.
am/shaman olayında, oturup saniyelerce cast yapmak yerine, hoplaya zıplaya fazladan 2 tane dot atmak daha etkili. nasıl olsa daldığın adam %50 az heal alıyor sürekli. Üstüne 1vs1 de 3üncü skilli basamıyordum ben am ye. Shamanda böyle lüksler yok. run away kaçmayı sağlıyor eyvallah, ama dps ini o kadar etkilemiyor.
Ciğer olayı için we/wh örneğime bakabilirsin. Yamayınca işi kötüleyen birisi değilim.
Archmage in heal specti ilede shamanı karşılaştırmam mesela. O yüzden heal konusuna hiç girmedim, hep yazdığın dps üzerinde durdum/senide kısıtladım heal konusu açılmasın diye.

Son not: çift toughness debuff dediğin şey için. 1 tane taktik slotu harcıyorsun ve üstüne 2sn cast yapmak zorunda kalıyorsun. Efektif birşey değil. Taktik slotuda sınırlıyken dps 2 kuruş artsın diye eklemezsin.

Seni seviyorum arcane :p. Bundan böyle elimden geldiği kadar bu tartışmalara girmeyecem. Bir yere varamamak baya kötü. Shamanın dps iyi aha ss. Rp ninki daha iyi ozaman aha ss örneğinde olduğu gibi.Bu kararımı unutup ara sıra yazarsamda affet. Bookmarkdanda warhammer bölümünü sileyimde, aklıma gelsin bu kararım.
İyi oyunlar sana, hoşçakal.
Mesaj tarihi:
Hem de Runepriest resmi koymuş O_o Runepriest'in damage ile uzaktan yakından alakası var mı? Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.

Senin koyduğun Zealot'du. Hani şu kuzgun maskeli, destruction classı. Hatta hazır yeri gelmişken, o beğenmediğin waaagh is coming'in 5 saniye cooldownı, Zealot'un abilitynin channelı çıkarsan bile 7 saniye cooldown. Üzerine resist debuffları 40 ft ve dot. Dot sayısı desen Warp Reality, transference, hmm başka? Healing debuff desen o ne der. Anlattıkça AM ile Shaman karşılaştırmana benziyor değil mi? Hesap buyken Zealot daha iyi diyemezsin tabii.

DPS'in tanımı damage per secondken ölçüsünü damage donela değil de neyle yapacağız? Nasıl adam kiteladığıyla mı... 9 targeta sağlam vurabilen ability varken warbande katkın olmayacak da ne ile olacak? DPS'i geçtik öbür özelliklere geldik. Ama dur, mevzu Shaman'ın sözde DPS yetersizliği değil miydi...

3 globalda silence/interrupt veya en azından detaunt basamıyorsan 4. globalı göremezsin tabii. AM sadece ayakta uyuyanları hızlı kesiyor. Kafasında 4 tane dotun dizilişini farketmeyenleri.

Heal konusu açılsın açılmasına da şu an oyunda maksimum DPS ortamlarda raw healing olarak AM ile kapışabilecek bir healer yok.

Brain Bursta'nın debuffı çok çekici değil, katılıyorum çünkü o 2 sec cast için başka bir neden yok ama zaten 4. slot, kimsenin seçenekleri öyle ahım şahım değil. DPS'e bakıyorsan alırsın çünkü Focused Mind ile basacağın ability o. Utility diyorsan silence alırsın veya here we go bufflarsın, o da bir opsiyon.

Güle güle. Temeli sağlam argümanlar bulabilirsen yine beklerim. ;)
  • Yeni Oluştur...