fede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 papua yeni gine mi lan burası, onu asıyosunuz onmu kesiyosunuz. nüfusa oranla suç oranı çok iyi türkiyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Behlul said: panik şifresini girince hesap boşmuş, para yatmamış gibi gösterebilirler belki düz atm ler için böyle keskin çözümler her zaman hızlı öğreniliyor 3 güne bütün soyguncuların kulağına gider bu olay, sonuçta müşterilerine bu bilgiyi veriyorsun haliyle bütün suçlular da öğrenicek, hesap boş diye düzgün gir lan diyecek adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 en iyisi bankaları hastanelere en fazla 5km uzaklıkta kurmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 en iyisi tüm banka hesaplarını benim üstüme yapmak.. sizinkiler hep boş kalır. bişi isterseniz ben size aldırtırım bankadaki hesabınızdaki para ile.. sadece benim hayatım tehlikeye girmiş olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Panik şifresini sonucunda sadece panik hesabımız gösterilse ,bizde içine istedigimiz miktar varmış gibi göstersek daha iyi olur. 0 gösterince kıllanılır da atıyorum herkes hacmine göre bir rakam belirler . Kimi 20 lira koyar , kimi 300 lira. Al bütün param bu der verirsiniz. Bu arada parmak izi değil , damar haritası olayı bu . Cansız parmakta şifre geçilmiyor , kesmek bir işe yaramaz , ama deneyen çıkabilir ilk başlarda . Damar haritası + şifre kombosu iyidir . En azından İş bankası yenilik / teknoloji getiriyor , sevindirici bir haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 reyou said: GEd said: reyou said: bankamatik her zaman kart sistemi ile olmali size 2 sifre verilmeli ikiside en az 8 haneli olmali, Bunu türkiyeye getirip genele yayarsan kaos çıkar ülkede. Zırt pırt esas şifre diye polis çağırma şifresini girerler, bir süre sonra polis de gelmez zaten :) alakasi yok sen kontor yuklerken yanlislikla 155 imi ariyosun? Ne alaka, yazdığımla bunun ne alakası var. Bunuda mı açıklamak gerekiyor alla alla, çok basit bir realite yazdım oysa. 2 tane şifren var ABCDEFGH ve 12345678 gibi ve insanlar genelde aynı şifreleri bir çok yerde kullanırlar, hangi şifrenin hangisi olduğunu haliyle ara ara unutucaklar veya karıştırıcaklardır bile dalgınlıkla. Tek bir şifreyle başa çıkamıyor bir çok kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 sifreyi tersten yazinca polis geliyormus geyigi vardi bi aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 olm kart+şifre yerine parmak+şifre yapıcaklar sanırım öyle parmağı bas parayı al olmaması lazım olayın.he tabi bi adam senın parmağını kesecek duruma getirdiyse seni 2 parmak daha kesip işkenceyle söyletir şifreyi de o ayrı ahuah aslında vücut ısısına da baksa iyi olur böyle parmağı kes biç git al olayı olmasın diye haeuah.36.5 dan farklıysa ateşin "YOU ARE INFECTED" deyip kenara çekmesi lazım aaheuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 olayın özü şu: dibinizde duran gaspçı paranızı her halükarda alır ancak haberiniz olmadan kart kopyalanması vs. durumlar için geçerli bu. mantıklı ama parmak okumama vb sorunalr olursa fitil olurum. malum zengin sistemlerde bile sorunlar oluyor. herkesin sümüklü spermli parmağını bandığı yere banmak istemem açıkçası (okumadım tabi nasıl okutuluyor parmak sisteme ehe:) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Hepimizi fişleyecekler... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 yalnız düşününce güzel bişe aslında. 2 ışığı yanıp sönen çubuğu üstünde gezdirip teşhis koyuyor ya bilim kurgu filmlerinde doktorlar, bu tip gelişmelerin önünü açar. tıbbi tanı cihazları firmaları para kazansın biraz. Ulayn bi yeniliğe de karşı çıkmayın ekeke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 ya ben sey duymustum sıfrenı tersten gırınce, normal hesabını acıyor ve paranı verıyor fakat polısı arıyormus atm. super lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 9999 farklı kombinasyonda sence her atm önüne bir ekip arabası koymaları gerekmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 abi sadece kendi kartını takınca olucak ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 bence ilk iki haneyi tersten son iki haneyi düz yazınca olsun. böylece şifresi 0000 olanları doğal seleksiyona tabii tutarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 hehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar