pnoise Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 evde oturacak çok vaktim olmuyor ama arada canım oynamak istiyorum hem yasal değil belki ama psp oyunları bir şekilde internetten yükleniyor da. sizce psp almam ne kadar mantıklı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 nassın eyisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 yolun açık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 evde oturuyosan niye psp alıyosun? dışarı çıkıyosan alsana psp? evde otururken ps3 al xbox360 al bişi yap? kafanmı güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 bence senin kafa güzel. evde'çok oturamıyorum ama oyun oynamak istiyorum' yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 aynen öyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 pnoise said: evde oturacak çok vaktim olmuyor ama arada canım oynamak istiyorum hem yasal değil belki ama psp oyunları bir şekilde internetten yükleniyor da. sizce psp almam ne kadar mantıklı? nintendo dsi al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 MeSh said: bence senin kafa güzel. evde'çok oturamıyorum ama oyun oynamak istiyorum' yazmış. kafam degil heryerim güzel. Madem evde oturamicak oyun oynicak alma psp falan.. nintendo al.. gri kocaman renksiz olanından.. yada tetris.. hem pilide daha uzun ömürlü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 sıvadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 iyidir psp, evde otururken pc'yi kapayıp persona 3 portable oynuyorum bir haftadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Revangelis said: sıvadın :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 persona nasıl bır oyundur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 viktor'un güzelce anlatımıyla persona hakkaten o kadar iyiymiş, bir haftadır psn store'da 5 yıldız, 4.99 bile değil. son baktığımda 160 küsur oy vardı ki o kadar insanın hepsinin 5 verdiği bir oyun yok lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 %100 undub versiyon bulmak gunlerimi aldi ama degdi valla ehehe acicam bir SMT konusu, o yazdigim yaziyi bi duzenliyim cok hizli yazmsiti mdaginik olmus analtim filan oyunu oynamadigim zamanlar bile velvet roomda birakiyorum, yok boyle guzel ambians muzigi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar