Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 allah kimseye nasip etmesin. bir gün boyunca daily bg kazanmak için uğraşırsın, belki denk gelir.. eos'ta 300 kişi bayrağa koşar ally 4 base alır yenilirsin.. av'da kuzeyde bunkerlar boştur 40 kişi vandarla kovalamaca oynar, ally bunkerları geri alır yenilirsin.. ab'de 300 kişi madenle st arasında savaşır, geri kalan baseleri verir yenilirsin.. wsg'de adamın yanından flag carrier geçer dönüp bakmaz bile yenilirsin.. lanet olsun benim serverın ally tarafı az iyi olsa ally yapacağım karakteri. %85 horde %15 ally olan bi realm olduğu için o da ayrı dert.. bıktım abi. soğudum yeminle hayattan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 buyse birak haci wow'u SC2 oynayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 oha cyclone de horde'un üstünlüğü vardır be neden öle diosun? bence şansızlık sende =D ben ER deyken hic bg kazandığımı hatırlamıorum cyclone bg de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 hasan gw ye beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Bu aralar izinde oldugumdan cok net gormeme sebep oldu, BL'deyim ve tüm gün ally olarak daily honoru alamadıgımı biliyorum^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 aga gel diyoruz, hayat frostmane de eheuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Zarif said: soğudum yeminle hayattan.k*çı kırık bir bilgisayar oyunu altı üstü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 syd said: Zarif said: soğudum yeminle hayattan.k*çı kırık bir bilgisayar oyunu altı üstü hayat derken wowdaki hayatımı kast ettiydim kaptan. normal hayattan neden soğuyayım. wowda hayat mı var lan itolu dersen de eyvallah derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 wowda hayat mı var lan itolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 valla bende cyclone dayım çok rahat kazanıyorduk party şeklinde girdigimizde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 cyclone da bende bir horde olarak çok sorun çekmedim bg lerde ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 nası abi. spinebreaker'a özel puştluk mu yapıyorlar. bg'lerin %80 ini kaybediyoruz. hatta bugün epic bir olay oldu. soa da ally 3.5 dakika da yıktı kapıyı. baya bir sövdük bizimkilere. bizimkiler de 3.45 de yıktılar kazandık. acayipti cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 cyclone bgsine geçicemde ben, hordea kaç dkda sıra geliyor pvpde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 rahatsız mısınız dayı cyclone da oynanır mı. zor yani arena en azından. biz prist-hunter kasıoduk tbcde. 1800ratinglerde tutunamadık moraller bozuldu vs. sora vindicationa geçtik. o ara türkiye wow konusunda sıçtıydı bağlantılar fln yerdydi. vindication battlegroupta akıodu mecburen oraya geçtik. glad alıoduk 2 rankle kaçırdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 önemli olan zoru başarmak zaten bebelerin içinde herkes yapar rating'i -> cyclone da (stormscale) 3-5 dakika da geliyordu random bg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 az önce yine elimizde bir tane base yokken 10 kişi bayrak için uğraşıyordu ortada. 4-0 verdik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Pipet said: önemli olan zoru başarmak zaten bebelerin içinde herkes yapar rating'i -> cyclone da (stormscale) 3-5 dakika da geliyordu random bg ankaralı detected Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar