fede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 çarşamba yapalım mı gene? aynı yerde yer olmayabilir başka yerden de ayarlarız sahayı. adam çıksın da gerisi kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Vidar said: her hafta varım diyen babayiğitler şunlar sanırım: fede PZero 4Ever Vidar sdeceokuyangenç(yazdan sonra diyo) hadi kim var başka, yapalım bu çarşamba da, ya da hangi gün uygunsa işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 daha önce de böyle direk tarihli topik açıp oldu bittiye getirme çabası olmuştu ankara için ama işe yaramamıştı ahah, en azından geçen hafta gelenler bi ses verse geliyoruz gelmiyoruz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 gelirim kaleci olmam ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 aha 5 olduk, yarına kadar 9 kişi bulabilir miyiz ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 ben gidip bir ucak bileti bulayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 T_T duygularımla oynadın seele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 affedersin hedefim fedeyi oraya getirip tek basina hali sahada birakmakti. patron izin verse valla atlarim ucaga 3000 km ucar gelirim. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 türkiye'de iş falan diyodun ben de ankara'ya gelmiş herhalde dedim ne biliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 yattı lan bu da :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 eeööööö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 ahaha abi dalga geçince alınıyorsunuz bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 ben olsam küfür bile edebilirdim anlayislidir benim pati kardeslerim. zaten geleyim ankarada vidarda kalacam ordan halisaha maci zaten yapariz. fede'de bana elmak sekeri alir ohh miss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 sen patrondan al izni gerisi kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 siz toplayın 7 kişi ben takım getiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 bugün halısahaya adam toplayın yarın dünyayı fethedin.. çünkü SİZ YAPARSINIZ BUNU SADECE İNANIN!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 CthuLhu said: ahaha abi dalga geçince alınıyorsunuz bi de sıs bakiim.. Abiler Maç olucaksa perşembeleri olsun mümkünse, bişi olunca anca iyileşiorum perşembeye afsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar