hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 e bu adamlara telefon edince 120-140 arası normal , ce için 210 tl fiyat biçiyolar sitedeki yazı eski olabilir , isteyen arasın sorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 hacibekirlokumu said: scorch said: StarCraft II: Wings of Liberty Windows® XP/ Windows Vista®/ Windows® 7 ve Macintosh® için DVD-ROM şeklinde piyasaya sürülecek. Oyunun standart versiyonunun tavsiye edilen satış fiyatı 59.99�olacak ve 89.99�dan satışa sunulacak olan özel Koleksiyon Versiyonu ise yalnızca mağazalardan temin edilebilecek. aralın sitesinden direk nerde yazıyor bu link? tavsiye ettiler dinlemedik. ayak üstü adam ... demişler o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 sitedeki fiyatlar dediğim gibi kolpa , arayınca yukarda yazdığım fiyatları söylüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 benim bildiğim blizzard çok titiz bir firma. tavsiye edilen satış fiyatının üzerine, 'boşver kankut, nerdler yıllardır bekliyo bunu. sıraya bile girerler. 160 lık ce yi ittir 200 e. normal box ı da daya 130 a' falan derler. blizz de kankası olan varsa şikayet etsin dasf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Bir gariplik var ama; Mavishop halen preorder açmadı ki, ÇOKTAN açılırdı normalde. Arayınca da bilgi vermiyorlar, büyük ihtimalle daha fiyat politikası kesinleşmedi. O telefona çıkan abi de tek bir kişi sanırım, 300 TL dese herkes inanacak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 ya yok emin konuşuyor adam ce 'ye 210 tl fiyat biçtik , normal versiyon 120-140 arası daha kesinleşmedi,dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 scorch yetis, ispitle aralı blizzarda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 mail atmış zaten hemen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paladinpala Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 aral ın mağazaları sadece istanbulda mı var? izmirde falan mağazası var mı? CE yi sadece mağazalardan satacağız diyorlar ondan dolayı soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Anlaşmalı olduğu yerler var dnr gibi, oralara verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Nerden alınacak şimdi bu kazık yemeden? Shopto var da, geç gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 aral aynı gün getiricekmiymiski? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 shoptodan alacağım ben bizede 23 de gönderirlerse 27-28 inde elimde olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 sc2 ne zaman çıkıyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 27 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paladinpala Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 dreagloth said: Anlaşmalı olduğu yerler var dnr gibi, oralara verir. dnr a verirse güzel olur ama CE versiyonunu almak istiyorum ben. CE gelir mi acaba dnr a benim için önemli olan o... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Gangren said: Nerden alınacak şimdi bu kazık yemeden? Shopto var da, geç gelir. Shopto CE göndermiyor türkiye'ye , sadece standart edition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 yahu heyecan yapmayın dediim gibi WOTLK icin de fiyatı pahalı sölemişti hatta mavishopta pre-order vermeye gittiğimizde adam bize pahalı fiyattan pre-order yapmıştı paketi almaya gittiğimizde aldığı fazla parayı geri iade etmişti =) daha kesin fiyatı değildir o, blizz paketleri gönderirken önerilen fiyat budur itlik yapmayın diye sözleşme de gönderir merak etmeyin. ki dediim gibi mail attım ciddi pahalıya satarlarsa hepten cıngar cıkarırız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 amazonda ayni seniy yapiyor preoder yaparken. yüksek fiyat veriyor bana email gelmisti daha sonra fiyat düstü diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pharaoh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Başta yüksek fiyat söylemeleri hiç de normal değil.Ülkede kanun var nizam var,üretici firmanın tespit ettiği fiyatların çok üstünde fahiş fiyatlara satması resmen soygunculuktur. Blizzard sonradan zam yaparsa da,gerekçesini belirtip zam yapmaları da o kadar normal olur.Müşteriler öküz değil ya anlarlar heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 artık bu hafta içinde açıklar Aral fiyatları diye düşünüyorum , salı çarşamba gibi, bakalım ak koyun kara koyun ortaya çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Electroworld 27sinde dünyayla aynı gün satışta diyor ama fiyatını sormak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Pc kaldiricak mi kaldirmicak mi görmek istiyorum demo falan çıkacak mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 tavsiye edilen 1.5 gb ram felan. 512 ekran kartı. min değil tavsiye edilen. çalışır ya. p4 makinede bile rahat rahat çalıştırdık biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 core duo 1,83 işlemci, 7400 go 256 mb ekran kartı, 1024 ram ile düşük ayarlarda gayet güzel oynanıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar