karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 nasıl filmdir? iyimidir kötümüdür? daha önce hiç açılmamış topic ben açayım bari dedim... imdbde 26. mı ne en iyi filmlerde...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Bence çok (çok çok çok çok) güzel. Tavsiye ederim.[signature][hline]You can't overdie, you can't overdry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MilleR Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ewt guzel filmdir mafyaya dair. ray liotta oynuo o adamı tanırsın hemen zaten. ama onun dısındaki oyuncuları da gorunce al derim direk ben izle iste ya da... robert de niro... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 jpe pesci de vardır izleyememiştim tamamını :( film martin scorsese'nin bu arada[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 filmin güzel olduğunu pek çok yerden duydum... elimde de dvdsi var bi ara izleyecem ama işte... duruyo :)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 izlediğimde çok beğenmiştim ama şimdi hatırlamıyorum filmi hiç. Bu arada Joe Pesci en sevdiğim aktör olur.[signature][hline]move thougtfuly but fast as well from heaven through the world to hell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 demin izledim... filmi çok beğendim (her ne kadar teknik bir karışıklıktan dolayı filmin 2. yarısını 1. yarısından önce izlemiş olsam da) baya iyi olmuş.... aktörler iyi oynuyor diyaloglar falan yerinde baya iyi bi film olmuş hatta helal olsun[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 ben de zamanıda izlemiştim çok beğenmiştim şimdi hiç bir şey hatırlamıyorum ama. tekrar izleyeyim iyi hatırlattınız.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar