Auberon Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Benim kamera ile ilgili bir sorunum var bir türlü düzeltemedim yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. Oyunu ilk açtığımda kameranın otomatik izlemesi çalışıyor ama log out yaparak alt karaktere geçtiğimde yada addon fln kapattığımda kameranın izlemesi kayboluyor ayarlarda herhangi bir değişiklikde görünmüyor. kullandığım kamera ayarlarıda şu şekilde water collision açık smart pivot açık camera following style only when moving Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 camera following style'ı diger seceneklerini dene ordan olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 acaba wow klasörünün içindeki config dosyasından falan var mı ayarı, ordan dene bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auberon Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Dedikleriniz denedim Camera following style da diğer seçenekleri seçince herhangi bir değişiklik olmadı ek olarak WOW'un WTF ve cache klasörlerini sildim bunlardan başka ayarların saklandığı bir klasör yada dosya varsa onları da silmeyi deneyeyim. Laptopda denedim gene aynı şekilde oyun ayarlarından oluyor büyük ihtimalle ama bir türlü bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar