Llama Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 hiç bi şehir şehirli değilki birbirine girdi artık biz bile bornovalıyız hani oldum olası buralıyız ama bi biz kaldık gibi babamın çok nadir arkadaşları kaldı benim bütün arkadaşlarım şehir dışından gelme kavruk insanlar
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 peki bornovaya yarım saat civarı uzaklıkta nereler var ?
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 sanırım istanbula gidiyorum gençler.
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 valla ben de anlamadım. birbirinden bağımsız şeyler oluyo kesinleşene kadar bişe demiyim en iyisi :D
yav Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 adama bak 4 sayfa konuşturttu bizi dfs
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 konu açmışken bu konuya da bakim dedim de. lan istanbula da gitmiyorum anasını satayım. daha doğrusu gidiyorum da istediğim parayı vermeyeceklerini tahmin ettiğim için istanbula gitmiycem. ankarada kaldık sdf.
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 olm izmiri övüp durmayın yeter lan. ipini koparan geldi resmen artık evin önünden geçen arabı mı dersin uzakdoğulusu mu güneydoğulusu mu hepsi var izmirli yok ortada kaybolmuş hepsi
Öne çıkan mesajlar