orcun_okm Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Valla bakındım ama buna uygun bi alan bulamadıgım için teknolojik dedim buraya yazdım.. Daha önce açıldıysa Bilemiyorum Kusura bakmayın.. Bi fikri olan bi tecrübesi olan bi bilgisi olan varsa paylaşabilirse şimdiden teşekkür ederim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 yanmı$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 yeni xbox360 bir numara, ama eger illa blu ray playera ihtiyacim var diyorsan ps dusunebilirsin. xbox live cok iyi bi de, ama turkiye'den oynamak nasil onu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 kusuяa вaкмa γσllaмaк zσяuηdaγiм isмiм мєlis 1 γaŞiηdaγiм вiя ÖlÜγÜм вєηi ÖldÜяdÜlєя єĞєя вu мaili 10dк iÇiηdє 15 кiŞiγє qÖηdєямєzsєη вuqÜη aкŞaм γaтaĞiηiη вaŞiηda σlaćaĞiм вiя вiÇaкla sєηi ÖldÜямєк iÇiη qєlєćєĞiм allah я izasi iÇiη єĞєя γσllaяsaη γaкlaŞiк 4 тaηє sєηi sєωєη кiŞi saηa aÇilaćaк ćuмaятєsi qÜηÜ σpÜlєćєкsiη ... ziηćiяi вσzмa sєωdiĞiη Çσćuк ωєγa кiz saηa γaяiη Çiкмa тєкlif єdєćєк Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 anem.. varmış konsol diye başlık şindi gördüm :D taşıyın beni taşıyın taşıyın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 orcun_okm said: Valla bakındım ama buna uygun bi alan bulamadıgım için teknolojik dedim buraya yazdım.. Daha önce açıldıysa Bilemiyorum Kusura bakmayın.. daha uygun alan bulamadin? Konsol? Hade konsol ne demek bilmiyosun bilgisayar oyunlari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 BonePART said: orcun_okm said: Valla bakındım ama buna uygun bi alan bulamadıgım için teknolojik dedim buraya yazdım.. Daha önce açıldıysa Bilemiyorum Kusura bakmayın.. daha uygun alan bulamadin? Konsol? Hade konsol ne demek bilmiyosun bilgisayar oyunlari? Hadi ben konsolu bilmiyorum da sen Xbox360 ı PS3 ü bilgisayarına takıp oynayabiliyomusun da bilgisayar oyunu diyebiliyosun :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 orcun_okm said: anem.. varmış konsol diye başlık şindi gördüm :D taşıyın beni taşıyın taşıyın.. bunuda bidaha belirtiyimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 3 konu açtın 3`üde yanlış yere, tuto lazım sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 yannış derken? Yeni gelenler kısmına ben geldim diye açtım odamı yannış? + sen EQ2 oynuyodun dimi? hatta biz senle Ankarada buluşmuştuk ben öle bişeyler hatırlıyo gibiyim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 orcun_okm said: BonePART said: orcun_okm said: Valla bakındım ama buna uygun bi alan bulamadıgım için teknolojik dedim buraya yazdım.. Daha önce açıldıysa Bilemiyorum Kusura bakmayın.. daha uygun alan bulamadin? Konsol? Hade konsol ne demek bilmiyosun bilgisayar oyunlari? Hadi ben konsolu bilmiyorum da sen Xbox360 ı PS3 ü bilgisayarına takıp oynayabiliyomusun da bilgisayar oyunu diyebiliyosun :S evet oynuyorum? tv kartim war ona bagliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 t"w" kartına baglayınca bilgisayar oyunu mu oluyo :) monitörü kullanıyorum desene sadece :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 hayr monitore baglamiyorum cikan goruntuyu tv kartinda isleyip bilgisayar uzerinden oynuyorum ayrica bilgisayar denince aklina sadece PC geliyosa orda da bi hata var cunu bu tur konsollar genelde yurt disinda arcade yada computer gaming olarak geciyo hala console gamingin yaninda bilim teknik kesinlikle degil ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 konuyu dağıtmayalım. =) (gerçi adam alan yetkilisi olduğuna göre konuyu dağıtıyorsa bi' bildiği vardır. neyse.) ben şimdi sony hastası bir insan olarak yorum yapmayacağım ama şurda 12 round'luk, güzel ve detaylı bir kıyaslama yapılmış. tavsiye ederim. (ilk 11 round 2010 e3 öncesi, son round e3 sonrası. o yüzden son round'da önceki yorumlara 1-2 güncelleme gelmiş, şahane olmuş.) biyroon! not: nedense ilk round'un linkini bulamadım o sitede, dolayısıyla 11. round'un linkini vermek durumunda kaldım. (ben yine de 1'den başlamanızı öneririm tabii ki.) youtube ölümüne kaos olduğu için ordan link vermek de istemedim ilerki round'ları bulmak zor olabilir diye. ama benim verdiğim linkte biraz aşağı bakacak olursanız round 1,2,3,4,5... diye giden youtube linklerini görebilirsiniz. edit: ps3 foreva bu arada. (dayanamadım. =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 BonePART said: hayr monitore baglamiyorum cikan goruntuyu tv kartinda isleyip bilgisayar uzerinden oynuyorum ayrica bilgisayar denince aklina sadece PC geliyosa orda da bi hata var cunu bu tur konsollar genelde yurt disinda arcade yada computer gaming olarak geciyo hala console gamingin yaninda bilim teknik kesinlikle degil ama neyini işletiyosun :D tv kartı bu ekran kartı degilki?? neyse teşekkür ederim link için bakim bakalım kim kimi ne konuda dövermiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 http://i41.tinypic.com/2q21cog.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar