Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksel Halısaha Maçı v2010.19

cavanagh

Öne çıkan mesajlar

güneşin mesajını ters anlamışım, gelirsem haber veririm şeklinde kalmış aklımda
hakan ise perşembe gününe kadar holy ya da bana haber vericekti öyle yazmış, haber gelmeyince adam arama çalışmalarına girişmiştim
güneşi alıp çağrıyı kesebilirim kadrodan
gece geç saatte ya da öğlen kontrol ederim burayı güneşin vereceği cevaba göre kadroyu hallederiz
Sosyal ağlarda paylaş

maç içinde adam değiştirmeye gereksiz katı yaklaşıyorsunuz beyler. sanki böyle 7-8 fark olduktan sonra maçı kurtarabilecekmiş gibi veya bir şekilde delikanlılığa hasar alacakmış gibi falan. yani sonra çabalamayı bırakan da oluyor falan, hoş şeyler değil. her hafta farklı kadro oluyor, biraz daha anlayışlı olalım plix. sırf geçen hafta için demiyorum, genel olarak. sonuçta geçen hafta sakatlıklar da çok talihsizdi.
Sosyal ağlarda paylaş

screwy-tolga-arcane-patpoker-spidee-wish-dreagloth-pha
kaspar-tora-aquila-sertaç-cavanagh-shagrath-çağrı-fizban

5er kişiyi adam adama karşılıklı dizdim, gerisinde toplamda bi denge olsun diye düşündüm.
Değişiklik olsun derseniz bi el atın. Dengesiz derseniz kesin söyleyin ama, geçen maç çok zevksiz oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

kaspar söyle demis (bakarak yazmak kolay olsun deyü)
screwy-tolga-arcane-patpoker-spidee-wish-dreagloth-pha
kaspar-tora-aquila-sertaç-cavanagh-shagrath-çağrı-fizban

sincik bence wish ile dreagloth u ayırmak faydalı olabilir. onun dısında cavanagh ile sertac'ı da ayırmak lazım. bence söyle yapalım

screwy tolga aquila sertaç wish spidee patpoker pha
kaspar tora arcane cavanagh dreagloth çağrı shagrath fizban
Sosyal ağlarda paylaş

Çok güzel maçtı, acaip eğlendim. Bizim takım valla herkese helal süper oynadılar. Güneş, Şükrü, Tuna çok iyiydiler. Serhat genelde hep iyi, Seren, Emrah ve Sertaç da maçı kazandırmayı bildi. Kaybetsekde koymazdı. Karşı tarafta Öncü ve Güvenç çok iyiydi bence. Güvenç yıllar önceki haline döndü resmen bu maç. Neyse kısaca canavar maçtı.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi muhteşem maçtı ya.. Başta kadrolara kem küm ediyordum Tuna Şükrü Güneş üçlüsünü aldık takıma diye, tolga geldi ve GUTS diye bağırmaya başladı :D ama abi hebe hebe derken GUTS DİYORUM OĞLUUUM dedi ve ben de gaza geldim. Sonra zaten bu bahsettiğimiz 3'lü takıma ruh verdi,hayat verdi.. Harika oynadı herkes. Maçın başında IKUZOOOOO(*Let's go) diyerek fitili ateşlemem de kritik bir andı.

sakın bakma.

GUTS EZER!

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...