cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 güneşin mesajını ters anlamışım, gelirsem haber veririm şeklinde kalmış aklımda hakan ise perşembe gününe kadar holy ya da bana haber vericekti öyle yazmış, haber gelmeyince adam arama çalışmalarına girişmiştim güneşi alıp çağrıyı kesebilirim kadrodan gece geç saatte ya da öğlen kontrol ederim burayı güneşin vereceği cevaba göre kadroyu hallederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 maç içinde adam değiştirmeye gereksiz katı yaklaşıyorsunuz beyler. sanki böyle 7-8 fark olduktan sonra maçı kurtarabilecekmiş gibi veya bir şekilde delikanlılığa hasar alacakmış gibi falan. yani sonra çabalamayı bırakan da oluyor falan, hoş şeyler değil. her hafta farklı kadro oluyor, biraz daha anlayışlı olalım plix. sırf geçen hafta için demiyorum, genel olarak. sonuçta geçen hafta sakatlıklar da çok talihsizdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Abi ben isterseniz gelirim yarın, ama benim yerime birini kesecekseniz de kesmeyin, vicdan azabı çekmeyeyim sonra =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Bu mütevazılığın, beyefendiliğin üzerine oynayamazsan o zaman da biz vicdan azabı çekeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 rakip takıma sesleniyorum. lütfen solumdan gelmeyin, yoksa sizi göremem!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 yerime adam bulduysanız gelmem ya o kadar önemli değil, yoldan geldim zaten.ama adam almadıysanız yerime gelirim tabiki. Hatta mümkünse kadroyu bensiz dizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 istanbula yolum düşerse sizleri izlemeye gelcem : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 istanbula yolun düşerse, oynamak istersen kadroda yer açarız ben 5-6 ay olmicam ayarlayan arkadaşlar yer açarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 cava dreagloth wish arcane sertac patpoker spidee screwy pha tora tolga kaspar aquila fizban shagrath cagri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 screwy-tolga-arcane-patpoker-spidee-wish-dreagloth-pha kaspar-tora-aquila-sertaç-cavanagh-shagrath-çağrı-fizban 5er kişiyi adam adama karşılıklı dizdim, gerisinde toplamda bi denge olsun diye düşündüm. Değişiklik olsun derseniz bi el atın. Dengesiz derseniz kesin söyleyin ama, geçen maç çok zevksiz oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 kaspar söyle demis (bakarak yazmak kolay olsun deyü) screwy-tolga-arcane-patpoker-spidee-wish-dreagloth-pha kaspar-tora-aquila-sertaç-cavanagh-shagrath-çağrı-fizban sincik bence wish ile dreagloth u ayırmak faydalı olabilir. onun dısında cavanagh ile sertac'ı da ayırmak lazım. bence söyle yapalım screwy tolga aquila sertaç wish spidee patpoker pha kaspar tora arcane cavanagh dreagloth çağrı shagrath fizban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 iyi olmuş serenin yazdığı kadro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 böyle iyi, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Kağıt üstünde güzel duruyor (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 beni sertaçtan ayırmayın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 bence de dengeli olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 beyler, sağ testisim yerinde yok, bi çantalarınıza filan baksanıza, birinize karışmış olmasın, lazım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 7-6 EZ DİK kadrolar su sekildeydi gerci screwy tolga aquila sertaç wish spidee arcane fizban kaspar gorkem patpoker cavanagh dreagloth çağrı shagrath pha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Çok güzel maçtı, acaip eğlendim. Bizim takım valla herkese helal süper oynadılar. Güneş, Şükrü, Tuna çok iyiydiler. Serhat genelde hep iyi, Seren, Emrah ve Sertaç da maçı kazandırmayı bildi. Kaybetsekde koymazdı. Karşı tarafta Öncü ve Güvenç çok iyiydi bence. Güvenç yıllar önceki haline döndü resmen bu maç. Neyse kısaca canavar maçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Gol oldum yağdım adım geçmiyo, ... böyle davayı okke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Süper maçtı. Maçın adamı Güneş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 arcane said: Süper maçtı. Maçın adamı Güneş. Quotelayayım da şunu, bir de SS'ini alayım, çerçeveletip duvarıma asarım, zira çok sık görülecek bir şey değil =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Abi muhteşem maçtı ya.. Başta kadrolara kem küm ediyordum Tuna Şükrü Güneş üçlüsünü aldık takıma diye, tolga geldi ve GUTS diye bağırmaya başladı :D ama abi hebe hebe derken GUTS DİYORUM OĞLUUUM dedi ve ben de gaza geldim. Sonra zaten bu bahsettiğimiz 3'lü takıma ruh verdi,hayat verdi.. Harika oynadı herkes. Maçın başında IKUZOOOOO(*Let's go) diyerek fitili ateşlemem de kritik bir andı. sakın bakma. GUTS EZER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar