Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wakfu

Cuce

Öne çıkan mesajlar

http://www.mmoitalia.com/logos/logo_wakfu.jpg

ne zamandır izliyecem izleyecem diyodum, gecenlerde cektim basladım izlemeye, ve cooook iyi. 1 sezonluk bu cizgi film fransız yapımı olup, fransada populer dofus adlı flash based mmorpg'nin uyarlaması.

artworkleri animasyonları cok cok basarılı, conceptleri fikirleri detayları sahane. baska fantazei oyunlarından animasyonlarından alıstığımız konuda oldukca güzel, keza daha bitirmediğim için kesin konusmak istemiyorum.

diceem oki, kesin bi deneyin
Sosyal ağlarda paylaş

bölümün bu konuda politkası ne bilmiyorum o yüzden direk link koymuyorum.

bu arada iki special episode var, birisi gautard (karakterlerden birinin ustası) öbürü nox hakkında (buna ana kaka adam) goutard hakkında olan önce yapılmış deneme amaclı, fena değil. Nox hakkında olan cooook guzel ama kesinlikle izlenmesi lazım.

ikisinide seri bitince izleyin bence
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba ben yaklaşık 3 yıldır ankama oyunlarını oynuyorum wakfu dofustan bin yıl sonrasını anlatan bir anime ve close betadaki oyunuda müthiş beta testerlardan biriyim ilginç tarafı adamlar javayla yapmışlar dofustan baya farklı en büyük farkı 3 boyutlu olması dofus arenada cok yakın bir zamanda betadan cıkacak oda javayla yapılmış galiba aklınıza takılan sorular varsa yardım edebilirim (tu):)-D
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...