Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 http://www.mmoitalia.com/logos/logo_wakfu.jpg ne zamandır izliyecem izleyecem diyodum, gecenlerde cektim basladım izlemeye, ve cooook iyi. 1 sezonluk bu cizgi film fransız yapımı olup, fransada populer dofus adlı flash based mmorpg'nin uyarlaması. artworkleri animasyonları cok cok basarılı, conceptleri fikirleri detayları sahane. baska fantazei oyunlarından animasyonlarından alıstığımız konuda oldukca güzel, keza daha bitirmediğim için kesin konusmak istemiyorum. diceem oki, kesin bi deneyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Bir ara dofus-arena bayağı oynamıştım seyredeyim bakayım nasıl olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 nyaatorrents sitesinde yok herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Bone said: nyaatorrents sitesinde yok herhalde? Anime olmadığı için nyaa'da olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 çizimler çok güzel, ilk iki bölüm epic. ama sonrasında filler tarzı bölümler gösteriyorlar sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=H2JrWJfdoqk buysa bayagi guzelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 videoyu izledim de etkileyici.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 o ilk bölüm, orda hala flash animasyon anlayısından kurtulamamıs acılar var, sonra dahada iyilesiyo yalnız iki amcanın ilerki bi kapısması var onu zileyip spoil etmeyin bence, eğerki seiryi izliycekseniz tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 kaç bölüm bu, valla şu videoyu izledim ve cok hosuma gitti. tam istediğim tarzda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 üff çok iyiymiş hakikaten, indiriyorum ben de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 mmorpg side cikcakmis ahada burda http://www.wakfu.com/en closed beta su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 mmosu dofus değil mi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 pehh, warezde bulamadım torrentle de uğraşılmaz şimdi... heveslenmiştim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Silphatos said: mmosu dofus değil mi zaten dofus'un yenisi wakfu olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 rapid mapid yok mu indirelim 1-2 bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 http://rs.4chan.org/ burdan aratın iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 bölümün bu konuda politkası ne bilmiyorum o yüzden direk link koymuyorum. bu arada iki special episode var, birisi gautard (karakterlerden birinin ustası) öbürü nox hakkında (buna ana kaka adam) goutard hakkında olan önce yapılmış deneme amaclı, fena değil. Nox hakkında olan cooook guzel ama kesinlikle izlenmesi lazım. ikisinide seri bitince izleyin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadowfalcon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Merhaba ben yaklaşık 3 yıldır ankama oyunlarını oynuyorum wakfu dofustan bin yıl sonrasını anlatan bir anime ve close betadaki oyunuda müthiş beta testerlardan biriyim ilginç tarafı adamlar javayla yapmışlar dofustan baya farklı en büyük farkı 3 boyutlu olması dofus arenada cok yakın bir zamanda betadan cıkacak oda javayla yapılmış galiba aklınıza takılan sorular varsa yardım edebilirim (tu):)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Çizgi film bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 off fransızca ne kadar tatsız, biri bunu japonca dublasın öyle izleyelim. artık başka dilde animasyon izleyemez olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 basta bi garip geliyo ama seslendirme cok basarılı be. fransızca geveleyecesim oluyodu ben izleyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 :) yanlis oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ikinci sezon 10. bölümde su anda izleyin izletin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar