Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 yahu oyuna bu kadar çok para verilirmi? 100 milyon ne demektir ayda ? Yanlış anlamayın beni oyuna para vermeye karşı değilim ben. Tabiki para harcıyacaksınız hoşunuza giden birşeye. Ama 100 milyon basit bir hobi için(ki ben bu parayı shard açmak için veren zihniyeti kompleksli olarak nitelendiriyorum) astronomik bir rakamdır bence[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Chedipe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Astronomık Yaptın Ya 100 Mılyonu Nese Iste Dıyorum Ya Bu Konuyu Fazla Uzatmaya Gerek Yok Dıkkat Edersenız Bu topıgı Acan Kısı Acmıs Ve Gıtmıs Can Sıkıntısından Acmıstır Buyuq Ihtımal Ortaya Atılan Asılsız bır Iddıa Icın Bırbırımızı Yıyıcez. Bence Uzatmamak Gerek.[signature][hline]Cauldron Owner Chedipe
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: Chedipe, 10 Ağustos 2004 18:40 tarihinde demiş ki: Astronomık Yaptın Ya 100 Mılyonu Nese Iste Dıyorum Ya Bu Konuyu Fazla Uzatmaya Gerek Yok Dıkkat Edersenız Bu topıgı Acan Kısı Acmıs Ve Gıtmıs Can Sıkıntısından Acmıstır Buyuq Ihtımal Ortaya Atılan Asılsız bır Iddıa Icın Bırbırımızı Yıyıcez. Bence Uzatmamak Gerek. 100 milyon benim durumum için astronomik değil belki seninki içinde değildir ama 100 milyon aylık geleceği olmayan bişeye vermek için astronomik bir rakamdır bence[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: TheCoder, 10 Ağustos 2004 18:46 tarihinde demiş ki: 5-6 senedir üst düzey stafflık yapıyorum lakin 5 kuruş kazanmadım ama 1000$ a char isteyen bile oldu 6 sene evvel nerede üst düzey staflık yapıyordun? 1000 $ kim uoda bi chara veriyor? uçmuş rakamlar[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 şimdi insanımız bazı olaylarda dikkat çekmek için abartma işini çok iyi yaparlar 1000 $a inanmam veya inanmamam bir sonuca götürmez zira suan kimse ispatlayamaz bunun dogru veya yanlış oldugunu fakat mesajında geçen diğer bir nokta 98 senesinde biryerde üst düzey staflık yaptıgınıda içeriyor bunu merak ettim , nerede?[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 nebulanin en populer oldugu zmanda 150milyona satmistim bi char 300 350 e alanida gormustum ama 1000$ biraz abarti gibi[signature][hline]Mira kolasi olan msg atsin plz
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 coder mailini göstermek için kasmış hehe[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 yok konusmak degil bu sadece alan yetkilisi oldugun biryerde objektif davranıp daha doğru mesajlar atman lazım 6 sene once sphere varmıydı varsada bilemiyorum siz daha iyi anlıyorsunuz bu işlerden ultra tv ve egenet 6 sene evvel uo serverına sahip değillerdi neyse anlatmak istedigim zaten yazdıgım mesajda açıkça görülmekte, uzatmak istiyorsan diyerek de yazdıgın abartılı mesajları pardon yanlış yazmışım dogrusu şu olucak seklinde düzeltmek yerine inadım inat modunda örtbas etmeye calısıyorsun. neyse ben doğru cevabı alamayacagımı öğrendim noktalıyorum.[signature][hline]Grandmaster Hamburger edit: sen msjda ultra tv ile egeyi eklememştin ona uygun msj attıydım sonra editledigin için bende düzelttim [Bu mesaj DynamicK tarafından 10 Ağustos 2004 19:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 2000 senesinde mart ayı civarında vardı girip 3 hafta oynamıstım ama lagdan adım atamıyordun kain diye bi pk vardı siyah mustang siyah robe giyer elde +15 katana her skil gm paso keserdi madencileri fln sonra turnuva düzenlerlerdi hep o kazanırdı sonra aradan bikaç sene geçti icqdan muhabbet ettim bulmustum meger oranın owneri imiş :) falan fişmekan birde dextra diye biri vardı fencer idi kain le tek kapışabilen elemandı kendisi minocda durur paso içki içerdi ehe[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Patonojen Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: TheCoder, 10 Ağustos 2004 19:45 tarihinde demiş ki: bone bi tek diablesse' ı al ben 30 gm parası veririm sana :) Al Bitane Daha Diablesse Hayranı Daha :) Hayatın ADil Olmadığının Somut Kanıtı.. Ama Ben Başkasına Aşığım Gözüm Görmez Diablesse i bile..[signature][hline]7/24 Fulltime Action 8x Full Gain Power Gaming Ultima Online Shard Sindarin Wallah O Kızı Seviyorum!
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 olm planı burda acıklamayalım bunların yaptıgı iş kolpa bizimki büyük olcak tam vurgun :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Patonojen Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 :-) :tebrikz: Türkiye Adam Kazıklama ve Vurgun Yapma Birliğini Resmen Kurmuş Bulunuyorum. TAKVYB Çok Yaşa[signature][hline]7/24 Fulltime Action 8x Full Gain Power Gaming Ultima Online Shard Sindarin Wallah O Kızı Seviyorum!
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: onurcanekinci, 10 Ağustos 2004 16:10 tarihinde demiş ki: Nedir Bu parayla staff olma işi ya allah aşkina birisi açiklasin ?. ya server kuruyorsun anadık zebula scriptlerini koyuyorsun birde ustune ustluk para istiyorsun bukadar yüzsüzlük olurmu ya. Excalibur denılen shard da ayni şeyi yaptı 10 - 15 tane staff aldi kişi başina 25-30 m aldilar adamlar banka hesabi açtirdilar paralari aldilar 2-3 ay sora shardi kapattılar bu kadar saçma olay olurmu ya ? UO NUN ADINI BU YUZDEN KOTUYE CIKARANLARI KINIYORUM ! Arkadaşım burası türkiye burda kimseye gücenmiyecen.. bunun aynısı Equa diye bir server yaptı.. ben dahil olmak üzere 20 staff falan topladı ve kişi başına 20 m aldı ..(tabi ben vermedim ) ..
Genor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Bugune kadar sanırım Silencer ve bir kac kişi daha dışında Ultima Online sektorune en buyuk yatırımı yapan kişiyim diyebilirim...[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir...
Patonojen Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 maddi olarak mı? silencer ve bir çok kişi para yerine zaman veriyorlar bu işe[signature][hline]7/24 Fulltime Action 8x Full Gain Power Gaming Ultima Online Shard Sindarin Wallah O Kızı Seviyorum!
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: BonePART, 10 Ağustos 2004 20:33 tarihinde demiş ki: kafa derileri kemerimi suslucek onceden onu belirtiyim o o kdr karizmatik olmuo abi ben denedim kafatası nı dizmek çok daha karizma derilerden mont yapm malumumuz kış yakın ve souk geççekmiş[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 yeni baktımda resimlerine diab harbiden güzelmiş :)
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 hepimiz kardeşiz[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
onurcanekinci Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Hehe Konular Nereden Nerelere Gelmi$ Hehe...
Shinoda Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Çok haklısınız...[signature][hline]Cameroon Patrick Mboma 10
Genor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: Tcpip, 11 Ağustos 2004 00:43 tarihinde demiş ki: maddi olarak mı? silencer ve bir çok kişi para yerine zaman veriyorlar bu işe Ultima yuzunden okulu bırakmayı dusundugumu soylesem ne derdin?(gecmişte yaşanmasına az kalmış bi olaydı)[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir...
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 uo yüzünden lgs yi kazanamadım..
Roanoke Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 O senin beceriksizliğin. Uo yu herşeyden ustun gorursen.[signature][hline]Roanoke
Brook Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 UO'nun yalnız bi oyundan ibaret olduğunu anlarsan geçersin..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook [/i] / My best friend The Lost Age
Genor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 said: Brook, 13 Ağustos 2004 10:53 tarihinde demiş ki: UO'nun yalnız bi oyundan ibaret olduğunu anlarsan geçersin.. Herkezin bunyesi aynı şekilde oyun oldugunu kavrayabilse UO Turkiyede bu kadar hastalık haline gelmezdi.Hadi Turkiyeyi gectik,bugun Digiturk uzerinde Technology Channel'da izlediğim bir program UO'yu sanat yapımcısınıda Sanatçı ilan etti hemde daha bu sabah cok değil 1 2 saat once..[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir...
Öne çıkan mesajlar