Dartanian Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Selam, arkadaşlar ben yeni başladım da hayatım boyunca br sürü engel sonucunda liseden beri herhangi bi spor yapmamış biri olarak 1 haftadır gaza geldim. Ancak çok hafif kaldırabiliyorum. Setleri nasıl yapmalıyım hiç anlamadım öncelikli hedefim yağlarımı eritmek daha sonra kas. O yüzden sadece makinelerle çalışıyorum. Nasıl çalışsam daha iyi olur? Yani 3x15 4x10 4x8 falan?
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 buraya alalım seni çünkü bu topicte birbirimizin memelerine bakıp yorum yapıyoruz fasd http://forum.paticik.com/read.php?32,6600698,6829170,page=101#msg-6829170
Killer Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Black-ice said: şu mesela korkunç lan resmen sanki içeri kaçıyo kaslar derisi fln adamın fasd http://www.stevepfiester.com/SB%20104-SM.jpg kardeişm benim koyduğum örnek ne seninki ne yani yapmayın cinnet geçirtceksiniz adama. sen istesende 5 yılda anca öyle olursun. gelebilceğin bi hedef gösterdim sana. adamın vücudu o kadar da kötü durmuyo. mongol güzel kol yapmış ama vücuda uymuyo. o da ektomorf senin gibi hayır ben 4 senedir bu işle uğraşıyorum 23942 tane yol denedim iş yaptım kas kazanmak bu kadar kolay değil. benim dediklerimi yapınca fotodaki adam gibi mi olcan? buranın %80i zaten YA ÇOK KASLANMAK İSTEMİYORUM http://2.bp.blogspot.com/-VI-GAvh8_yc/UQLScTvtenI/AAAAAAAAADs/DuRJbtIHYSw/s1600/RonnieColeman-FLX-UNK-563JJ.jpg BÖYLE OLMAK İSTEMİYORUM modunda. önce bi YAP da beğenmessen bırakınca sönüyomuş zaten korkma
Perfectionist Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 O kadar roid den sonra kimbilir daha neler iceri kacti :D ama yine yi bence. Black ice bence de ayirma programi. 3 gun fullbody aban. En agirindan. En sertinden. 4000kcal ye gotur. Fistik ezmesi findik ezmesi yulaf bulgur muz ne varsa gozunun gordugu herseyi ye.
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 yaw sen neden bu kadar heyecanlısın bu akşam fasd ben bu adam gibi olurum aman diye mi koydum onu yaw. örnek gösterdim yeterince badi yapmış bir pectus excavatumlu abiye sadece.
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 sen 4 senedir badi yapıyosun ben 2004'den beri yapıyorum. buysa kıstas öyle konuşalım fasdf
Killer Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 hayır ayırsın mk bide badi bulsun kendine zorlasın. burda genel büyümeden bahsetmiyoruz çünkü adamın omzu kolları zaten gelişicek yapı dolayısıyla. göğsü ayırsın kalanını full girsin YALNIZ dediğim gibi senin durumundaki bi adamın çok yüksek ağırlık kaldırıp kaldırmaması gerektiğini bilmiyorum. eğer yoksa öyle bişey üst paragraf perfect ayrı düştük reyizim asdasd
Killer Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Black-ice said: sen 4 senedir badi yapıyosun ben 2004'den beri yapıyorum. buysa kıstas öyle konuşalım fasdf tamam hacıt bişey demiyorum lol
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 adam icine gocmus lan, vakumlamislar adami.
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 benim durumumda bir adam full compound çalışmalı. programı ayırmamalı, ayırırsa bacağı ayırmalı. kaldırabildiği formun bozulmadıgı son ağırlığı bilip az tekrarla onu yapmalı. evet çok ağır girmeli yani. okuduğum 80 makale ortak bunu diyor. bacağı ayırmalı diyen bir iki tane.
Seperate Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Bi dakka ya en son yardımlaşma derneği tadında lokal havası vardı noldunuz yarım saatte ashjfgas bi okuyayım
Perfectionist Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Valla ben split calisarak 30kg aldim. Ama son aylarda hep fullbody calistim ve cok memnunum. Yeterki agir calissin. Split full her turlu akar gider :)
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Killer said: Black-ice said: sen 4 senedir badi yapıyosun ben 2004'den beri yapıyorum. buysa kıstas öyle konuşalım fasdf tamam hacıt bişey demiyorum lol abi küsme. fayt klap olayım, çok kas yapmayayım diyen tiplerden değilim sadece onu söylüyorum. zayıf adamların bu alemde en çok çektiği şey, herkese endomorf gibi programla çalıştırılmak. ben uzun süredir araştırıyorum ve program ayırmak en az önerilen şey hardgainerlara. o yüzdendir bu tepkim.
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 bu arada her gün her kası çalışmak değil ayırmamak dediğim. örnek mesela bacak ayrı said: Sample Workout Program Day 1: Push - Chest/Shoulders/Triceps Barbell Bench Press: 3 sets of 4-8 reps Incline Barbell Press: 3 sets of 4-8 reps Shoulder Military Press: 3 sets of 4-8 reps Barbell Upright Row: 3 sets of 4-8 reps Dips Or Close Grip Bench: 4 sets of 4-8 reps Get A Printable Log Of The Push Chest/Shoulders/Triceps Workout. Printable Page PDF Document Day 2: Off Day 3: Pull - Back/Biceps Deadlifts: 3 sets of 4-8 reps Barbell Rows: 3 sets of 4-8 reps Pull-Ups/Lat Pulldowns: 3 sets of 4-8 reps Barbell Curls: 4 sets of 4-8 reps Get A Printable Log Of The Pull Back/Biceps Workout. Printable Page PDF Document Day 4: Off Day 5: Legs Barbell Squats: 3 sets of 4-8 reps Stiff Legged Deadlifts: 3 sets of 4-8 reps Leg Press: 3 sets of 4-8 reps Lying Leg Curls: 3 sets of 4-8 reps Standing Calf Raises: 3 sets of 4-8 reps
Killer Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 o faggot antrenmanıyla göğüs möğüs gelişmez. metabolizma hard gainer olabilir fakat yine de kaslanman hızlı olur sönmen de hızlı olur sen bisürü makale okudun ben bisürü adam gördüm. yani şimdi hangisine inanayım? ki fazla genelleme yapan bi adam değilim ben. sonuçta benim de tecrübeye eklediğim edinilmiş bilgim var. hard gainer isen full body programı yaparsın yapmassın ona bişey demioyrum. AZICIK göğüs çıksın istiyosan onla hiç bişey olmaz söyliym sana edit: azıcık istersen olur gerçi. yine konu hedefe geldi
Killer Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/544143_141170146056098_1768942732_n.jpg ben de böyle olmak istiyorum tavsiye pls
Seperate Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 birbirinize bağıracağınıza gidin ananıza babanıza trip atın olm ne biçim yapmışsınız beni diye
Zep Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Black- said: okuduğum 80 makale ortak bunu diyor. bacağı ayırmalı diyen bir iki tane. 80 makale ne abi eminim uni hayatin boyunca o kadar makalr okumamissindir, 3-5 tane tez yazilir lan o bilgiyle Kas yapcam diye 80 makale okunur mu ya sinav mekik dambil bas gec sdf
jacabo Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Seperate said: birbirinize bağıracağınıza gidin ananıza babanıza trip atın olm ne biçim yapmışsınız beni diye her firsatta sovuyorum en buyukle aramda 9 yas var 9 sene bu yola bas koyduk maksimum geldigimiz nokta bu dediler
Seperate Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 bizimkilerinde gençken acemiliklerine gelmiş herhalde ben böyle yorumlamak istiyorum en azından
vaperon Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Killer said: http://www.youtube.com/watch?v=mR7hQpcKuLo allaha dava aç o zaman ne diyim şimdi sana al adama bak iyi mi kötü mü sen karar ver Kunduracı göğsü değil mi o? Ya da...
Öne çıkan mesajlar