Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Before - After Foto (her turlu spor icin)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam, arkadaşlar ben yeni başladım da hayatım boyunca br sürü engel sonucunda liseden beri herhangi bi spor yapmamış biri olarak 1 haftadır gaza geldim. Ancak çok hafif kaldırabiliyorum. Setleri nasıl yapmalıyım hiç anlamadım öncelikli hedefim yağlarımı eritmek daha sonra kas. O yüzden sadece makinelerle çalışıyorum.

Nasıl çalışsam daha iyi olur? Yani 3x15 4x10 4x8 falan?
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

şu mesela korkunç lan resmen
sanki içeri kaçıyo kaslar derisi fln adamın fasd

http://www.stevepfiester.com/SB%20104-SM.jpg

kardeişm benim koyduğum örnek ne seninki ne yani yapmayın cinnet geçirtceksiniz adama. sen istesende 5 yılda anca öyle olursun. gelebilceğin bi hedef gösterdim sana. adamın vücudu o kadar da kötü durmuyo. mongol güzel kol yapmış ama vücuda uymuyo. o da ektomorf senin gibi

hayır ben 4 senedir bu işle uğraşıyorum 23942 tane yol denedim iş yaptım kas kazanmak bu kadar kolay değil. benim dediklerimi yapınca fotodaki adam gibi mi olcan?

buranın %80i zaten

YA ÇOK KASLANMAK İSTEMİYORUM

http://2.bp.blogspot.com/-VI-GAvh8_yc/UQLScTvtenI/AAAAAAAAADs/DuRJbtIHYSw/s1600/RonnieColeman-FLX-UNK-563JJ.jpg

BÖYLE OLMAK İSTEMİYORUM modunda. önce bi YAP da beğenmessen bırakınca sönüyomuş zaten korkma
Mesaj tarihi:
O kadar roid den sonra kimbilir daha neler iceri kacti :D ama yine yi bence.

Black ice bence de ayirma programi. 3 gun fullbody aban. En agirindan. En sertinden. 4000kcal ye gotur. Fistik ezmesi findik ezmesi yulaf bulgur muz ne varsa gozunun gordugu herseyi ye.
Mesaj tarihi:
hayır ayırsın mk bide badi bulsun kendine zorlasın. burda genel büyümeden bahsetmiyoruz çünkü adamın omzu kolları zaten gelişicek yapı dolayısıyla. göğsü ayırsın kalanını full girsin

YALNIZ dediğim gibi senin durumundaki bi adamın çok yüksek ağırlık kaldırıp kaldırmaması gerektiğini bilmiyorum. eğer yoksa öyle bişey üst paragraf

perfect ayrı düştük reyizim asdasd
Mesaj tarihi:
benim durumumda bir adam full compound çalışmalı. programı ayırmamalı, ayırırsa bacağı ayırmalı.

kaldırabildiği formun bozulmadıgı son ağırlığı bilip az tekrarla onu yapmalı. evet çok ağır girmeli yani.

okuduğum 80 makale ortak bunu diyor. bacağı ayırmalı diyen bir iki tane.
Mesaj tarihi:
Killer said:

Black-ice said:

sen 4 senedir badi yapıyosun ben 2004'den beri yapıyorum.
buysa kıstas öyle konuşalım fasdf

tamam hacıt bişey demiyorum lol

abi küsme. fayt klap olayım, çok kas yapmayayım diyen tiplerden değilim sadece onu söylüyorum. zayıf adamların bu alemde en çok çektiği şey, herkese endomorf gibi programla çalıştırılmak. ben uzun süredir araştırıyorum ve program ayırmak en az önerilen şey hardgainerlara. o yüzdendir bu tepkim.
Mesaj tarihi:
bu arada her gün her kası çalışmak değil ayırmamak dediğim.

örnek mesela bacak ayrı

said:

Sample Workout Program

Day 1: Push - Chest/Shoulders/Triceps
Barbell Bench Press: 3 sets of 4-8 reps
Incline Barbell Press: 3 sets of 4-8 reps
Shoulder Military Press: 3 sets of 4-8 reps
Barbell Upright Row: 3 sets of 4-8 reps
Dips Or Close Grip Bench: 4 sets of 4-8 reps
Get A Printable Log Of The Push Chest/Shoulders/Triceps Workout.
Printable Page PDF Document

Day 2: Off

Day 3: Pull - Back/Biceps

Deadlifts: 3 sets of 4-8 reps
Barbell Rows: 3 sets of 4-8 reps
Pull-Ups/Lat Pulldowns: 3 sets of 4-8 reps
Barbell Curls: 4 sets of 4-8 reps
Get A Printable Log Of The Pull Back/Biceps Workout.
Printable Page PDF Document

Day 4: Off

Day 5: Legs

Barbell Squats: 3 sets of 4-8 reps
Stiff Legged Deadlifts: 3 sets of 4-8 reps
Leg Press: 3 sets of 4-8 reps
Lying Leg Curls: 3 sets of 4-8 reps
Standing Calf Raises: 3 sets of 4-8 reps
Mesaj tarihi:
o faggot antrenmanıyla göğüs möğüs gelişmez. metabolizma hard gainer olabilir fakat yine de kaslanman hızlı olur sönmen de hızlı olur

sen bisürü makale okudun ben bisürü adam gördüm. yani şimdi hangisine inanayım? ki fazla genelleme yapan bi adam değilim ben. sonuçta benim de tecrübeye eklediğim edinilmiş bilgim var.

hard gainer isen full body programı yaparsın yapmassın ona bişey demioyrum. AZICIK göğüs çıksın istiyosan onla hiç bişey olmaz söyliym sana

edit: azıcık istersen olur gerçi. yine konu hedefe geldi
Mesaj tarihi:
Black- said:
okuduğum 80 makale ortak bunu diyor. bacağı ayırmalı diyen bir iki tane.

80 makale ne abi eminim uni hayatin boyunca o kadar makalr okumamissindir, 3-5 tane tez yazilir lan o bilgiyle

Kas yapcam diye 80 makale okunur mu ya sinav mekik dambil bas gec sdf
Mesaj tarihi:
Seperate said:

birbirinize bağıracağınıza gidin ananıza babanıza trip atın olm ne biçim yapmışsınız beni diye

her firsatta sovuyorum
en buyukle aramda 9 yas var
9 sene bu yola bas koyduk maksimum geldigimiz nokta bu dediler
Mesaj tarihi:
Killer said:

http://www.youtube.com/watch?v=mR7hQpcKuLo

allaha dava aç o zaman ne diyim şimdi sana

al adama bak iyi mi kötü mü sen karar ver

Kunduracı göğsü değil mi o? Ya da...

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...