Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Before - After Foto (her turlu spor icin)

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

Jager ın vücut

http://www.muscleandstrength.com/articles/what-happens-when-fat-is-burned.html

Şu yazıdaki 2. maddeyi resmen onaylıyor.

Çünkü kendisi ağırlığın dışında çok kalori yaktıran dövüş sanatlarıyla da uğraşıyormuş. Yani adam o gün bazal ı kadar yese bile bir antrenman da inanılmaz kalori yakıyordur. Böyle böyle çok iyi bir yağ oranına düşmüş ve doğru çalışınca da çok güzel kas yapmış. Tekrar tebrikler :)
Sosyal ağlarda paylaş

geldim abi yeni uyandım :D anlatıyım tarihçeyi bari^^
wowa sarmamdan dolayı 6yıl önce hayvan gibi kilo yapmıştım basket falan oynuodum yüzme yapıodumda genede çok yiyip ekran başında çok durduğum için 88kg falan olmuştum böyle bıngıl bıngıl yağlı kilo verme amaçlı başladım fitnessa işte 64 e düştüm 6 ayda fitness+basket+diyetle ondan sonra baktım güzel bi vücut çıktı ortaya body ye devam ettim yanında basket yaptım binicilik falan yaptım ayı gibi yiyodum ama genede yağdır karbonhidrattır hiç bakmıyodum takviyede almıyodum böyle 2 sene geçti işte 88 kilo civarı %18-19 yağ oranlı bi vucut vardı, sonra üniversiteye başlayınca sıkıntılar falan oldu 6 ay hiç bi spor yapmadım ama aynı şekilde yemeye devam ettim bi baktım 120 kilo olmuşum, ulan noluyoz falan dedim gittim yazıldım salona tekrar kilomu indirdim yavaş yavaş internette yazılar falan okumaya başladım gene 84 kiloya indim 1.5 sene önce %15 falan yağ oranı vardı heralde emin değilim, sonra beli sakatladım tatile gititm derken 2 ay spor yapamadım ama bu sefer yediklerime dikkat ettim tatilden dönüşte bi baktım 74 kiloya inmişim lol nası olduysa kastan da gitmemiş yağ gitmiş heralde sadece işte 1 yıldır ugrasıyorum simdi body+muay thai kiloda 78 şu an

ha tatilde boş durmadım gerçi interraile çıkmıştık zaten aşırı yorucu bi tatildi bide deniz olan her yerde min 3 saat yüzüyodum protein tozu almıştım bide ilk gittiğimiz yerde ucuza, kaldığımız motellerde sabah akşam olmak üzere şınav mekik çekiyodum çantalarımız 10-12kg civarıydı zaten onları dumbell oalrak kullanıyodum günde 3 öğün protein tozu içiyodum bide :D 1 ay sürmüştü tatil zaten dolaşa dolaşa spor yapa yapa geçmişti marketten de hep yağsız tuzsuz şeyler alıp yiyodum, bunların etkiside oldu
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben bide çok overtraining yapıyodum ama sıkıntı yaratmıyodu heralde üni sınavına hazırlanırken dershanede bi sabah çı bi öglenci oluyoduk öglenci olduğumuz zaman sabah kahvaltı yapıp bodye gidiyodum dershanede uyuyodum sonra dershane çıkışı bi daha gidiyodum bodye her seferindede 1.5-2 saat çalışıyodum yada diyelim canım tatlı çekiyodu yiyodum evde sonra olduğum yerde koşup ölene kadar şınav çekiyodum takıntı gibi benim biraz bu spor işi :D şimdi bile off günüm yok 3 gün muay thai 4 gün body bazen sabah body akşam muay thai yapıyorum ertesi günü dinlenirim diye sonra tutamıyorum kendimi body ye gidiyorum tekrar
Sosyal ağlarda paylaş

kanuni abi 120 kilodan inişi merak etmiş orayı açayım biraz; haftada 5gün salona gidiyodum antremandan önce 15 sonra 15dk olmaz üzere 2 kere cardio yapıodum koşu/bisiklet, body antremanı 1.5 saat sürüyodu totelde 2 saat civarıydı antremanlarım. aminoasit takviyesi alıyodum ekstradan, beslenme olarak sabah kahvaltısını 11 gibi yapıodum 2 ymurta, 4-5 dilim sucuk, 1 dilim kepek ekmeği, 50-60gr peynir, siyah çay sonra akşama kadar hiç bişi yemiyodum akşam 9-10 gibi son öğünü yiyordum artık annem ne yaptıysa yemekte doymadan kalkıyodum hemen sofradan gece yatmadan öncede 150-200 şınav çekip üstüne süt içip öyle yatıyodum antremanlarıda sabah ve akşam öğünleri arasında yapıyodum hem güç artışı olmuştu hem de 88 kilo kadar inmiştim 5-6 ayda sonra 88 kilo civarı takıldım işte muay thai ye başlayana kadar. zaten sonrasında 74 e düşüp 78e çıktım bel sakatlığı tatil derken 6-7 aydır gayet iyi gidiyorum şimdi düzenede oturdu böyle gider inşallah şu belde düzelse tam olucak mr çektirmiştim bakalım hayırlısı :D
şimdiki beslenme biçimimi de yazayım bari;
sabah kalkınca hemen 2 bardak su içiyorum sonrasında 6yumurta(3ü sarısıyla), 150gr yağsız beyaz peynir, 8 civarı yeşil siyah karışık zeytin, domat, biber, salata, 100gr yulaf ezmesi+süt, yeşil çay, 2-3 kaşık tahin pekmez
2. ve 3. öğün nerdeyse birebir aynı oluyo 300-400 gr beyaz yada kırmızı et genelde hindi tercih ediyorum beyaz et olarak kırmızı et olarak antrikot muydu neydi ondan denk gelirse arada yanında pilav lapası 80-100gr mevsim salata bide
antreman öncesi muz+kivi+süt+protein tozundan oluşan bi karışım yapıyorum 1 saat önce içiyorum antreman sonrasıda suyla karıştırdığım protein shake i içiyorum kuru kayısı yiyorum
antremanlardan sonra 1saat içinde yiyorum hemen öğünümü
ara öğün olarak fındık, yer fıstığı, badem, ceviz, çiğdem takılıyorum akşam yemeğinden sonra yeşil çay + yarım çikolata yada annemin yaptığı tarçınlı keki götürüyorum direk :D yatmadan 30-45dk öncede yağsız beyaz peynir+süt
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...