Pewpew Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 sırt fotosunda fotoşop yok demi bide noyzura senin bi fotografı koydulardı vapurda hakama benzeri bisey giyiyodun onu diktirdin mi aldın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 @noyzura hacı gayet iyi aslında yeni başlayan biri için ilk haline göre, doğru yoldasın bence yavaş yavaş şişirirsin artık kendi zevkine göre sonra durursun bi yerde ^^ gerçi bu spor acayip ya aha yaptım bu yeter diyemiyo insan hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 20 gün oldu başlayalı ????? hiç başlamasaymışsında olurmuş zaten. Oduncudamı çalışıyodun napıyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 NeoStyle said: ninja'nın omuzlarda potansiyel var.. onları ihmal etme karın marın uğraşırken karın tam bi çıksa Luffy gibi et yiyip abanacam ağırlıklara piramitlere süper kahraman gibi olacam da önceliğim karın. Pewpew said: sırt fotosunda fotoşop yok demi bide noyzura senin bi fotografı koydulardı vapurda hakama benzeri bisey giyiyodun onu diktirdin mi aldın mı pencereden soldan çok ışık geliyordu sadece ışığı biraz kararttım o kadar. hakama'yı da eskiden zenyolu.net diye bir site vardı bir adet siyah ve bir adet beyaz oradan almıştım. Jaegerjaquez said: @noyzura hacı gayet iyi aslında yeni başlayan biri için ilk haline göre, doğru yoldasın bence yavaş yavaş şişirirsin artık kendi zevkine göre sonra durursun bi yerde ^^ gerçi bu spor acayip ya aha yaptım bu yeter diyemiyo insan hehe 3 hafta oldu başlayalı 28'inde 1 ay olucak ve abs az da olsa belirginleşmesi çok mutluluk verici benim için.. onu tam bir fixleyim zaten sinematik değerim artması için daha irileşmem gerekiyor çok teşekkür ederim motive edici mesajlarınız için =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Nekro said: packleri gectim o gogus anatomisi cok fenaymis hani bb ile falan duzelcek gibi durmuyor Abi o genle ilgili,kimisinin tabak gibi çıkar 1 senede kimisi 3 sene bile uğraşsa düzgün form alamaz. genlerimize yön veremiceğimiz için süreçteki gelişim üzerinden yorum yapılmalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Mirage said: moriarty said: artis bi şekilde böyle cevaplar veiryosun bi bok bilmeden fitness-body ile ilgili, sonra ağlayıp gidiyosun topicten tüylü ceketinle. çaktırmadan takviye gıdaya değiniyosun falan. senin vucudunu yapmak için kimsenin takviye gıdaya ihtiyacı yok zaten. senin vucudunu christian bale 1 ay sadece elma yiyerek yaptı, herkeste yapabilir merak etme. Kahve ve ton balığını unutma! Brat Pitt Fight Club'da 70 kilo falanmış zaten. O kadar ince vücutlarda çıplak ya da dar atletle bir şeyler görebiliyosun da t-shirt'ü giydiğinde antreman yaptığın bile belli olmuyor. O yüzden o apache'ler dar şeyler giyip her fırsatta t-shirt'ü kaldırıyor zaten. Brad Pitt de filmin yarısında yarı çıplak geziniyor aynı sebepten. Christian bale hangi formuna elma yiyerek girmiş? Brad Pittin vücudu kötümü ? Millet böyle sallamayı nerden öğrendi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 christian bale forma girdi mi dedim elmayla? noyzuranın vucut sadece elma yiyerek yapılabiliyo onu dedim. http://cdn.wegotthiscovered.com/wp-content/uploads/christian-bale-the-machinist.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Abartma o zaman noyanın bunla ne alakası var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 bariz denileni anlamamışsın lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 olabilir dfsgdsgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 adama kemik torbası diyo. cpt obviiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 bu ne lan 66 kilo olan hali 55 den daha rezil görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 lol NO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 barnacle said: adama kemik torbası diyo. cpt obviiiii bu son attığı sırt fotosuyla 55kg bale ile bir tutmak baya bir yetersizlik örneği söylemeden geçemicem. tamam estetikdeğil şu anda vücudu daha önce de söyledim. ama vur diyince öldürmeyin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 yok bence gayet düzgün fiziği var adamın. paticiğin %85i şişko olduğu için kıskandılar. saldırıyolar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 barnacle said: yok bence gayet düzgün fiziği var adamın. paticiğin %85i şişko olduğu için kıskandılar. saldırıyolar işte. çok net :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 NeoStyle said: bu ne lan 66 kilo olan hali 55 den daha rezil görünüyor steroidler bi süre sonra göçertiyo adamı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 ? saka dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 alttaki üç fotografi nikılıs cagein film sectigi gibi secmisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Çok kötü fotolar farkındayım. Buraya koymak için çekmemiştim ama dursun zararı yok. Yakın zamanda daha düzgün fotograflar koyacağımı umuyorum. BAM http://s7.postimage.org/dkmp4fd7v/20121230_153319.jpg http://s7.postimage.org/o8qg39n6z/20121230_153414.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 core oturmuş valla gayet iyi görünüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 olm soyle cuke giden yolunuzu acip foto koymayin lan buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Sonra niye hatun yok. Siz dinlemeyin akilayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 kıza falan mı atıyodun hacı fotyu sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Yok, dün irc'de geyiği döndü. tüm kızlar bir düzine meme fotosu manyağı yüzünden kaçıyor diye. Hatta karar alındıydı cıbıl erkek resimleri de konacak hatun çeksin diye. İsabet olmuş bu resim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar