Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Before - After Foto (her turlu spor icin)

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

NeoStyle said:

ninja'nın omuzlarda potansiyel var.. onları ihmal etme karın marın uğraşırken

karın tam bi çıksa Luffy gibi et yiyip abanacam ağırlıklara piramitlere süper kahraman gibi olacam da önceliğim karın.

Pewpew said:

sırt fotosunda fotoşop yok demi
bide noyzura senin bi fotografı koydulardı vapurda hakama benzeri bisey giyiyodun onu diktirdin mi aldın mı

pencereden soldan çok ışık geliyordu sadece ışığı biraz kararttım o kadar.

hakama'yı da eskiden zenyolu.net diye bir site vardı bir adet siyah ve bir adet beyaz oradan almıştım.

Jaegerjaquez said:

@noyzura hacı gayet iyi aslında yeni başlayan biri için ilk haline göre, doğru yoldasın bence yavaş yavaş şişirirsin artık kendi zevkine göre sonra durursun bi yerde ^^ gerçi bu spor acayip ya aha yaptım bu yeter diyemiyo insan hehe

3 hafta oldu başlayalı 28'inde 1 ay olucak ve abs az da olsa belirginleşmesi çok mutluluk verici benim için.. onu tam bir fixleyim zaten sinematik değerim artması için daha irileşmem gerekiyor çok teşekkür ederim motive edici mesajlarınız için =)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Mirage said:

moriarty said:

artis bi şekilde böyle cevaplar veiryosun bi bok bilmeden fitness-body ile ilgili, sonra ağlayıp gidiyosun topicten tüylü ceketinle.
çaktırmadan takviye gıdaya değiniyosun falan. senin vucudunu yapmak için kimsenin takviye gıdaya ihtiyacı yok zaten. senin vucudunu christian bale 1 ay sadece elma yiyerek yaptı, herkeste yapabilir merak etme.

Kahve ve ton balığını unutma!

Brat Pitt Fight Club'da 70 kilo falanmış zaten. O kadar ince vücutlarda çıplak ya da dar atletle bir şeyler görebiliyosun da t-shirt'ü giydiğinde antreman yaptığın bile belli olmuyor. O yüzden o apache'ler dar şeyler giyip her fırsatta t-shirt'ü kaldırıyor zaten. Brad Pitt de filmin yarısında yarı çıplak geziniyor aynı sebepten.

Christian bale hangi formuna elma yiyerek girmiş?

Brad Pittin vücudu kötümü ?

Millet böyle sallamayı nerden öğrendi?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...