Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 chess ne ya go varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Go cok tripcan birsey sevmiyorum ben. Satranc iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 beyler 8-packi olan gelsin konusunu bir birinizi yiyerek kapattırmışşınız ama sessiz kaldığım süreçte çok çalıştım ve son durum budur : Bu tempoda ve beslenmede gidersem son hesaplarıma göre yumurtalıklarımla beraber 12-pack'im olucak bi kaç haftaya ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Cok estetik olmus. Basarilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 alta doğru sayamadım kaburgaları ama bu tempoyla yemek yememeye devam edersen insan vücudundaki 12 kaburgayı görebiliriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Undisclosed said: alta doğru sayamadım kaburgaları ama bu tempoyla yemek yememeye devam edersen insan vücudundaki 12 kaburgayı görebiliriz :D günde 500-800gr arası tavuk + sebzeler + 4 yumurta peynir bol zeytin salata v.s. bir de minik çikulata. vucudu pek şişirmek istemiyorum sağlığım , gücüm kuvvetim yerinde öyle "bakın ben kocamanım korkun benden" duruşuna ihtiyacım çok sadece bruce lee gibi görünsem yeter ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 aha fazla sismek istemiyorumda geldi konu kapanabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 haahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 "bi anda cok sisebilirim korkuyorum." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Abi ben cok sismek istiyorum. Cidden. Ne yapmam lazim cok sismek icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Perfectionist said: Abi ben cok sismek istiyorum. Cidden. Ne yapmam lazim cok sismek icin? bence iyisin böyle ya fazla abartmana gerek yok ama gerçekten "perfectionist" yani bu kadar mükemmeliyetçi biri olarak yerinde olsam o kadar takviye gıdası almak yerine sabah akşam cardio yapıp o belin etrafındaki can simidini indirirdim dicem ama sanırım senin estetik anlayaşın öyle başarılar diliyorum =) Perfectionist said: Ben sizin gibi kuru degilim gencler idare edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 kavga başlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 yok yok ben spora ordan aşka dalıcam 10 gün sonra yine bakarım patiye o esnada çok üzüp kırmayın bir birinizi bir de öyle mesajlarımı alıp kendince atıp tutup sonrasında ismini bile söylemeyenlerin laflarına şak şak yapıp kopmayın yeter =) görüşürüz <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 la sikpek o adam seni benchin üstüne oturtur 15 tekrar yapar ahaha şişmicekmiş ye az ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 @noyzura, tanımam etmem, lütfen de yanlış anlama, agresif cevap verme lütfen, hatta biraz da içten bi şekilde yağ çekeyim; şu topikteki herkese imreniyorum, maymun iştahlılığım yüzünden 2 aydan fazla yapamıyorum çünkü bu işi. AMA; fotoyu görünce arkadaşın dediği bi laf aklıma geldi, "too skinny erkeklerdeki 6,8-pack, şişman kızdaki büyük göğüs gibidir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 abi elemanın kafalar güzel işte. ne deseniz çok bi anlamayacak zaten. bırakın gitsin bildiği yolda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 zaten daha donunu duzgun giyememis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Noyzura fotografimi eklemis can simitlerimden utandim :( o kadarda takviye aldim bi ise yaramadi. gidip testo tren vurayim belki biseye benzerim :( Sirt pozumu da ekleseydin ya altina ciroz. Ne diye yumusak karnimi gosteriyosun millete. Cok uzgunum su an... *bu arada adam hakli he simidim olmasi konusunda. Ben tavrini sevmedim aslinda. Ama bilmedigi sey yan yana dursak ceyrek porsiyon gorunecegi. Bu basligi da katletti vicdansiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 perf saçları erken dökmüşsün hacım :( ben gibi omuz ve göğüs iyi açılmış, ne kadar süre var bu 2 resim arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Toplam 22 ay var sanirim. Ama araya kotu bir askerlik girdi. Ciddi kas kaybi ve arkasindan kotu beslenme ile yag kazanimi oldu. Sonrada is ararken calisamadim. Toplam 10 ay + 1,5 yil ara + 12 ay dolacak 2 haftaya falan. Su an diyetteyim iyice lean olana kadar yag yakimina devam edecegim. Bi aksilik olmazsa onumuzdeki yillarda sahalardan uzak kalmaya en ufak niyetim yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 YA BİZE BİŞEY OLMAZ PERFECTİM AMA BEN OMZU SAKATLADIM http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/576339_571266986223233_1678911925_n.jpg BU HERİFTE KAFASINI ÇALIŞTIRSA KARNINI AÇIP POZ VERİYO LAN İYİCE SOĞUDUM ŞU HERİFTEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Recep İvedik gibi haha. Killer sende alsan bu anaboliklerden sende böyle olursun ya bence çok ciddiye almayın şu elemanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 ben bu kadar şişmek istemiyorum ya çok çirkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 so much faggacy dedirtceksiniz bana şimdi yazmayın şöyle şeyler ya kendinize saklayın Soris agam yani şimdi herkes bi şekilde bi hacme ulaşıyo. benim baktığım vücut anatomisi falan genelde. hani taktığım yok tabiki nası takim şu herifi kafaya sadf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar