Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Before - After Foto (her turlu spor icin)

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

Undisclosed said:

alta doğru sayamadım kaburgaları ama bu tempoyla yemek yememeye devam edersen insan vücudundaki 12 kaburgayı görebiliriz :D

günde 500-800gr arası tavuk + sebzeler + 4 yumurta peynir bol zeytin salata v.s. bir de minik çikulata. vucudu pek şişirmek istemiyorum sağlığım , gücüm kuvvetim yerinde öyle "bakın ben kocamanım korkun benden" duruşuna ihtiyacım çok sadece bruce lee gibi görünsem yeter ;D
Sosyal ağlarda paylaş

Perfectionist said:

Abi ben cok sismek istiyorum. Cidden. Ne yapmam lazim cok sismek icin?

bence iyisin böyle ya fazla abartmana gerek yok ama gerçekten "perfectionist" yani bu kadar mükemmeliyetçi biri olarak yerinde olsam o kadar takviye gıdası almak yerine sabah akşam cardio yapıp o belin etrafındaki can simidini indirirdim dicem ama sanırım senin estetik anlayaşın öyle başarılar diliyorum =)

Perfectionist said:

Ben sizin gibi kuru degilim gencler idare edin.

Sosyal ağlarda paylaş

@noyzura, tanımam etmem, lütfen de yanlış anlama, agresif cevap verme lütfen, hatta biraz da içten bi şekilde yağ çekeyim; şu topikteki herkese imreniyorum, maymun iştahlılığım yüzünden 2 aydan fazla yapamıyorum çünkü bu işi.
AMA; fotoyu görünce arkadaşın dediği bi laf aklıma geldi, "too skinny erkeklerdeki 6,8-pack, şişman kızdaki büyük göğüs gibidir"
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura fotografimi eklemis can simitlerimden utandim :( o kadarda takviye aldim bi ise yaramadi. gidip testo tren vurayim belki biseye benzerim :(

Sirt pozumu da ekleseydin ya altina ciroz. Ne diye yumusak karnimi gosteriyosun millete.

Cok uzgunum su an...

*bu arada adam hakli he simidim olmasi konusunda. Ben tavrini sevmedim aslinda. Ama bilmedigi sey yan yana dursak ceyrek porsiyon gorunecegi.

Bu basligi da katletti vicdansiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Toplam 22 ay var sanirim. Ama araya kotu bir askerlik girdi. Ciddi kas kaybi ve arkasindan kotu beslenme ile yag kazanimi oldu. Sonrada is ararken calisamadim. Toplam 10 ay + 1,5 yil ara + 12 ay dolacak 2 haftaya falan. Su an diyetteyim iyice lean olana kadar yag yakimina devam edecegim. Bi aksilik olmazsa onumuzdeki yillarda sahalardan uzak kalmaya en ufak niyetim yok :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...