Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Before - After Foto (her turlu spor icin)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
AHAHAH :) gnc den dimi ?
Abi yumurta-peynir-süt-et-yulaf-baklagiller falan bunlarla bi beslenmeprogramı uygulaman lazım.

Bak lor çerez gibi yenen bir peynir,öğün araları 100gram-200gram alsan protein açığını kapatırsın.
100gramda 20 küsür gram protein var.
3 büyük yumurtada 24gram protein var en basiti.
Mesaj tarihi:
ya biraz zor geliyo işte bana. yapıyorum 1 gün 2 gün. ondan sonra gelsin iskenderler gitsin burgerlar pideler falan. Denicem saolun. şu zamana kadar ki gelişimim iyiydi diye düşünüyorum. şimdi daha düzgün bi programla yine gelişim yakalayabilirim sanırım.
Mesaj tarihi:
sdeceokuyangenç said:

ya biraz zor geliyo işte bana. yapıyorum 1 gün 2 gün. ondan sonra gelsin iskenderler gitsin burgerlar pideler falan. Denicem saolun. şu zamana kadar ki gelişimim iyiydi diye düşünüyorum. şimdi daha düzgün bi programla yine gelişim yakalayabilirim sanırım.

Abi ilk bir kaç ay zaten neyesen gelişirsin, beslenmeyi yapamazsan spora devam ettiğinde gelişemiceksin.
Mesaj tarihi:
Anelor said:

lor alırken yağ oranına dikkat et 20 gram proteinle birlikte 50-60 gram yağ alırsan üzülürsün sonra

Yorsan az yagli lor peyniri. Bir cok protein tozuyla kapisir :)

Protein 19gr
Karb 2gr
Yag 2gr

500gr paket. Ikiye bolup yiyorum ben. Hatta icine 2 tane yumurta kirip biraz da baharat ekleyip tavada ceviriyorum bomba gibi oluyor.
Mesaj tarihi:
Dün 8 aydır kullanmadığın Syntha-6 ve SynTec Creatine kutularını olduğu gibi çöpe attım. Artık %100 doğal gitcem.

"Whey doğaldır, peynirin yan ürünü hede hödö" diyenleri kaale almıyorum. :p
Mesaj tarihi:
bir karar ver be adam :) hepimizden once sen vardin buralarda hala tam karar veremedin ne yapacagina. tek bir seye gitseydin simdiye ne olmustun bilinmez :)

bodyden gurese halterden crossfite, bin turlu programdan bin turlu beslenmeye , boksa sardin :)

gures yoktu sanirim :D
Mesaj tarihi:
Evet buralar dutlukken Mirage vardı. Hatta beni Starting Strength e başlatan da kendisidir.

Aynı olayı bende çok yaşadım geçen sene 10 kere program değiştirmişimdir.

Anladım ki bu büyük bir hata artık değiştirmem program.
Mesaj tarihi:
Belin ince lan senin :)

Pozlari yakindan cekersen daha iyi gorunur. Omuzlar kafan kadar olmus lol. Sagi soldan iyi gostermissin. Daha iyi kasilmis.

Tek sagi kas ornegin yakindan cek daha etkileyici oluyor. Misal benim ilk sayfadaki en son foto. Oradan irilik daha belli oluyor.

Esim dediydi cekerken :)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...