Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Before - After Foto (her turlu spor icin)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Ben sizin gibi kuru degilim gencler idare edin.

Boy 195cm. 108kg yi gorup diyete girdim. 100 un altina kadar inicem buyuk ihtimalle. olculer fena degil. Kol 43 bacak 70 bel kalin. Omuz baya vardir olcmeyi beceremiyorum.

Isik boktan yarim esmer yarim beyaz cikmis. Omuzdaki damarlar falan gorunmuyor. Neyse.

+30kg

Mesaj tarihi:
Yanlız kaslı dediğin perfectionist gibi olucak abi biraz. Erkeğe yazıyor gibi oluyorum şu an da afadfa

Yani biraz kalıp olucak ya. Kimisi var kas var tamam ama şiddetli lodosta gg olur, ne anlamı var lan onun.

OSMANLI SAVAŞÇISI GİBİ OLUCAK Bİ TOKATLA 5 KİŞİYİ ÖLDÜRÜCEK KASLI DEDİĞİN.
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Yanlız kaslı dediğin perfectionist gibi olucak abi biraz. Erkeğe yazıyor gibi oluyorum şu an da afadfa

Yani biraz kalıp olucak ya. Kimisi var kas var tamam ama şiddetli lodosta gg olur, ne anlamı var lan onun.

OSMANLI SAVAŞÇISI GİBİ OLUCAK Bİ TOKATLA 5 KİŞİYİ ÖLDÜRÜCEK KASLI DEDİĞİN.

Abi bence 1 kung fu ustası 5 osmanlı askerini öldürür.
Mesaj tarihi:
Tesekkurler.

Biraz bilincli biraz bilincsiz. Insan zayifliktan kurtulacagi zaman yag alimini fazla sallamiyor.

Bu arada surekli calisamadim araya sirnakta askerlik girdi bi tur. Ciddi kayip yasadim. Yoksa daha iri ama daha az yagli olabilirdim.
Mesaj tarihi:
Ama 1 bordo bereli 10 kungfucuyu anında yokeder orası ayrı.

Abi o boya kupkuru olduğunu düşün? Bizim gibi mantar değilsin çılgın durur %8 falan.
Bence kurumaya bak. boy ciddi bir avantaj çünkü -bi yandan da dezavantaj-
Mesaj tarihi:
Mirage,

Fotograflarin ikisi farkli yerde farkli aciyla o da yaniltabilir belki. Birde boydan dolayi ne kadar alsam da asiri durmuyor. Mesela omuz olcum belimle ayni ilk fotoda. Simdi eskiye gore omuzum var artik :)

Ama sevindim yorumuna :) demekki beldeki biraz yag haricinde cok ta kotu almamisim. :)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...