Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 abi aynada çok net oluyor genelde sonra foto çekiyorum ne bi damar gözükmüş ne bişi, böyle 5-6tane çektirmek lazım bi seferde aslında uğraşası gelmiyor insanın^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Aslında arkadaşta nikonlardan var güzel bi makine ona 2 gün el koyup detaylı bi foto çekeyim diyorum telefon,digital kamera,prof kamera bayaaaa farkedio,tabi önce solaryum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Ben sizin gibi kuru degilim gencler idare edin. Boy 195cm. 108kg yi gorup diyete girdim. 100 un altina kadar inicem buyuk ihtimalle. olculer fena degil. Kol 43 bacak 70 bel kalin. Omuz baya vardir olcmeyi beceremiyorum. Isik boktan yarim esmer yarim beyaz cikmis. Omuzdaki damarlar falan gorunmuyor. Neyse. +30kg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 hacı ciddi kütle almışın iyi olmuş baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Kütle baya baya almışsın da; yağlanmak senin bilerek yaptığın birşey miydi? En başından dengeligidip +10 kilo alarak mesela daha cut bi vücut çıkabilirmiş ama bu kadar iri olamazdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Yanlız kaslı dediğin perfectionist gibi olucak abi biraz. Erkeğe yazıyor gibi oluyorum şu an da afadfa Yani biraz kalıp olucak ya. Kimisi var kas var tamam ama şiddetli lodosta gg olur, ne anlamı var lan onun. OSMANLI SAVAŞÇISI GİBİ OLUCAK Bİ TOKATLA 5 KİŞİYİ ÖLDÜRÜCEK KASLI DEDİĞİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Abi saçların dökülmesi iyi olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 SeaGle said: Yanlız kaslı dediğin perfectionist gibi olucak abi biraz. Erkeğe yazıyor gibi oluyorum şu an da afadfa Yani biraz kalıp olucak ya. Kimisi var kas var tamam ama şiddetli lodosta gg olur, ne anlamı var lan onun. OSMANLI SAVAŞÇISI GİBİ OLUCAK Bİ TOKATLA 5 KİŞİYİ ÖLDÜRÜCEK KASLI DEDİĞİN. Abi bence 1 kung fu ustası 5 osmanlı askerini öldürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Kung fu sakat evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Tesekkurler. Biraz bilincli biraz bilincsiz. Insan zayifliktan kurtulacagi zaman yag alimini fazla sallamiyor. Bu arada surekli calisamadim araya sirnakta askerlik girdi bi tur. Ciddi kayip yasadim. Yoksa daha iri ama daha az yagli olabilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Belde yandan sarkan simidi eritirsen kalanı güzel bence. Fazla kuruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Tesekkurler seagle. Amacim o zaten su an. Abdominaller iyice belirene kadar bulk yapmiycam. Soris, dokulme ailede genetik. Yapabilecegim birsey yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Ama 1 bordo bereli 10 kungfucuyu anında yokeder orası ayrı. Abi o boya kupkuru olduğunu düşün? Bizim gibi mantar değilsin çılgın durur %8 falan. Bence kurumaya bak. boy ciddi bir avantaj çünkü -bi yandan da dezavantaj- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Abi sen 8 e 9 a bi düşte manyak olur. Saçıda bence 0 a vur geç ya. Atara Atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Saci 2 3 numara yapiyorum normalde de sifir nasil olur en ufak fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Yapacağın atar bana anca renk katar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 saçı sıfır yap enseyede bi barkod çak takım elbise giy dolaş sonra kırmızı kravat bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 BENÇMAN koyarız adını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 brazzerstaki kel adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 O 30 kilo nerende ayıptır sorması. Bana sorsalar bu iki foto arasında kaç kilo farkı var diye, 10 kilo falan derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 harbiden nerde o 30 kilo :) ben 86 kiloyum ve su goruntu karsısında yıkıldım su anda ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 o 30 un 10u sırtta 10u da bacaktadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 10 u bacakta olması icin pist bisikletcisi falan olması lazım. gerci gormuyoruz bacakları sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mirage, Fotograflarin ikisi farkli yerde farkli aciyla o da yaniltabilir belki. Birde boydan dolayi ne kadar alsam da asiri durmuyor. Mesela omuz olcum belimle ayni ilk fotoda. Simdi eskiye gore omuzum var artik :) Ama sevindim yorumuna :) demekki beldeki biraz yag haricinde cok ta kotu almamisim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 ikinci fotoda simit genislemis gibi ama, adonisler hafiften invise gecmis :) ya da yine goz yanılması var. adonisler sismis mi. bilemedim ya neyse. helal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar