Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Before - After Foto (her turlu spor icin)

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

Killer said:

nutrition said:

Killer abi yeter sırt pozu görmek istemiyorum =) önden falan birkaç poz koy adam akıllı :)
Sırtın iyi görünüyor pozdan mı kaynaklanıyor bilmem ama kanatlar arası fark muazzam

boy 1.82
kg 81
yağ oranı %13-14

Gayet güzel 3 yılda daha iyi olabilirdi ama.
En iyi bölgen sırt sanırım,kollarda hiç takma güzel ama arka kol ve göğüsü eksik buldum ben triceps pozunda çıkartamadıysan göğsü o ayrı tabi :)
devam abi naturel ÇOOOOK yolun var daha öyle roid kullanıp sıkıntıya girme
Sosyal ağlarda paylaş

çok iyisin bence. kollar da orantılı öküz gibi kolu napıcan
karna ağır hareketler gir, yağlar gittiğinde eksik meksik kalmaz. adonis genetiği de iyi.
göğüsler anlaşılmıyo, küçük gibi durmuş. başka bi yerden yan omuz eksiğin var gibi hatırlıyorum, burda belli olmuyo. düz dururken anlarım
Sosyal ağlarda paylaş

Killer said:

sağolun beyler

göğüs iyi de kılları alıcna bi garip duruyo yarın yandan bi göğüs pozu koyarım

2 tane disk kayması var ama onla iligli olduğun sanmıyorum. mr raporunda ciddi oalrak gözükmüyo çünkü

Sakatligindan oturu zorlayamadigin belli. Ondan dedim. Yoksa goruntuden dolayi bir sakatlik zayiflik var demek istemedim.

Gogusu doldur. Abdominallere sert gir. Gerisi guzel. Gayet orantili duzgun vucut.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ağırlıkla karın çalışınca bel kalınlaşmıyo mu? ağırlıkla çalışmayın yazıları görmüştüm biyerlerde.

bu arada disk kayması geçiren falan var mı? dün esnetme hareketleri sırasında zorladm heralde baya ağrıyo dünden beri. antrenmanda olmayan şey sonra başladı dsfka
Sosyal ağlarda paylaş

tiLi said:

çok iyisin bence. kollar da orantılı öküz gibi kolu napıcan
karna ağır hareketler gir, yağlar gittiğinde eksik meksik kalmaz. adonis genetiği de iyi.
göğüsler anlaşılmıyo, küçük gibi durmuş. başka bi yerden yan omuz eksiğin var gibi hatırlıyorum, burda belli olmuyo. düz dururken anlarım

abs ağır girmesin abi,beli kalınlaşırsa orantı/estetik bozulur.
Sosyal ağlarda paylaş

barnacle said:

Killer said:

1000 mekik çekersen bidahakine 2000 mekik çekmen lazımki yansın

ağırlık ya da daha zor mekik çeşitleri yapmak lazım yani dimi.

karın bölgesinde çok expert değilim ama evet öyle. yani ama fit bir görüntü için normal mekik egzersizleri+diyet yeter diye düşnüyüorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...