nutrition Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Killer said: nutrition said: Killer abi yeter sırt pozu görmek istemiyorum =) önden falan birkaç poz koy adam akıllı :) Sırtın iyi görünüyor pozdan mı kaynaklanıyor bilmem ama kanatlar arası fark muazzam boy 1.82 kg 81 yağ oranı %13-14 Gayet güzel 3 yılda daha iyi olabilirdi ama. En iyi bölgen sırt sanırım,kollarda hiç takma güzel ama arka kol ve göğüsü eksik buldum ben triceps pozunda çıkartamadıysan göğsü o ayrı tabi :) devam abi naturel ÇOOOOK yolun var daha öyle roid kullanıp sıkıntıya girme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 ya 1 yılını öğrenme 1 yılnıı yatma diye hesap et onun ama dfsa. hani 4. senem de dolu dolu değil gözlemlerin aynnn katılıyorum. göğüs triceps pozundan kaynaklı ama dah aiyi normalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Devam abi iyisin,roide bulaşma bak sürekli sölicem bunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 memelerin kucuk, bi de 6pack cikmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 çok iyisin bence. kollar da orantılı öküz gibi kolu napıcan karna ağır hareketler gir, yağlar gittiğinde eksik meksik kalmaz. adonis genetiği de iyi. göğüsler anlaşılmıyo, küçük gibi durmuş. başka bi yerden yan omuz eksiğin var gibi hatırlıyorum, burda belli olmuyo. düz dururken anlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Bence de gayet iyisin. Arka omuz gelisirse daha ihtisamli gorunecek sirt pozu. Birde onden pozunda gayet iyisin. Ince ayar ne olur dersen goguse fokus olup birde karna agirlik ile girebilirsin. Bir de senin belinde mi sakatlik vardi? Alt sirt/bel biraz duz geldi gozume. Tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 sağolun beyler göğüs iyi de kılları alıcna bi garip duruyo yarın yandan bi göğüs pozu koyarım 2 tane disk kayması var ama onla iligli olduğun sanmıyorum. mr raporunda ciddi oalrak gözükmüyo çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 forumcana duşa girdik kardeş ıslandık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Tebrikler hacı bencede gayet iyi. Ama lütfen roid olayına bulaşma forum olarak beklentimiz bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Killer said: sağolun beyler göğüs iyi de kılları alıcna bi garip duruyo yarın yandan bi göğüs pozu koyarım 2 tane disk kayması var ama onla iligli olduğun sanmıyorum. mr raporunda ciddi oalrak gözükmüyo çünkü Sakatligindan oturu zorlayamadigin belli. Ondan dedim. Yoksa goruntuden dolayi bir sakatlik zayiflik var demek istemedim. Gogusu doldur. Abdominallere sert gir. Gerisi guzel. Gayet orantili duzgun vucut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 ya ağırlıkla karın çalışınca bel kalınlaşmıyo mu? ağırlıkla çalışmayın yazıları görmüştüm biyerlerde. bu arada disk kayması geçiren falan var mı? dün esnetme hareketleri sırasında zorladm heralde baya ağrıyo dünden beri. antrenmanda olmayan şey sonra başladı dsfka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 bence agirlikla girme, fizigin guzel bunu bozma odun gibi bel ile. kalini inceltemessin ama inceyi sonra kalinlastirirsin. abs calismalarini agirliksiz yap, baktin belin ince kaldi begenmedin sonra agir girersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 tiLi said: çok iyisin bence. kollar da orantılı öküz gibi kolu napıcan karna ağır hareketler gir, yağlar gittiğinde eksik meksik kalmaz. adonis genetiği de iyi. göğüsler anlaşılmıyo, küçük gibi durmuş. başka bi yerden yan omuz eksiğin var gibi hatırlıyorum, burda belli olmuyo. düz dururken anlarım abs ağır girmesin abi,beli kalınlaşırsa orantı/estetik bozulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 ağırlıkla demedim ya, ağır dedim. aynı mantığa çıkıyo belki ama dragon flag, hanging leg raises(ayak bara değecek), rollouts gibi hareketleri kastettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 1000 mekikle ağırlık kullanarak 10-15 mekik arasında ne fark var ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 1000 mekik çekersen bidahakine 2000 mekik çekmen lazımki yansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 mekik ne ya p90x2 nin abs programı çok güzel onu yapıyorum ben tekdüzelikten kurtarıyor insanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Killer said: 1000 mekik çekersen bidahakine 2000 mekik çekmen lazımki yansın ağırlık ya da daha zor mekik çeşitleri yapmak lazım yani dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Birkaç ayda sadece diyetle yaklaşık 22 kilo verdim, şimdi evde yapılabilecek ve göbek/göğüs bölgesindeki fazlalıkları giderecek egzersiz arıyorum. Ne önerirsiniz? Dumbbellsız olursa süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 barnacle said: Killer said: 1000 mekik çekersen bidahakine 2000 mekik çekmen lazımki yansın ağırlık ya da daha zor mekik çeşitleri yapmak lazım yani dimi. karın bölgesinde çok expert değilim ama evet öyle. yani ama fit bir görüntü için normal mekik egzersizleri+diyet yeter diye düşnüyüorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Gangren said: Birkaç ayda sadece diyetle yaklaşık 22 kilo verdim, şimdi evde yapılabilecek ve göbek/göğüs bölgesindeki fazlalıkları giderecek egzersiz arıyorum. Ne önerirsiniz? Dumbbellsız olursa süper olur. p90x e bak derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 yahu su topige girdim ardeth buradada herseyi bilip insanlara akıl veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Ama yanlış biliyor hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 benim isyanımda ona zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Resim yok post var... olmuyor böyle foto konusunda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar