Killer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 sırta niye yorum gelmedi =( büyümüş mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 ABİ BENDE Bİ BÜYÜME YARATMADI DEĞİL!!! ya olm yorum gelmediyse daha çok çalışman için motive etmek istiyor millet demektir! daha çok çalış daha çok gayret et demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 hee got it(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Killer, kanat olmuş. Biraz da trapezleri görelim nutrition, omuz ve kol güzel olmuş. belin ağırlık çalıştığın için mi büyüdü? eğer öyle olduğunu düşünüyosan tam olarak neler sebep oldu anlatsana. ben de kalınlaştırmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 nutri 72 kg dedim tutmadimi ? 169cm 72kg ? killer arkadasin sirtina neden yorum yapalim ? bir arkadasin sirti demissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Obliklerim çok ağır çalışmaktan oldu,bide ağırlıkla şınav çekiyordum + ters mekik,hep hocamın hataları. Neden beli kalınlaştırmak istiyorsun ki; ince bel bence çok estetik Şöyle define 73-74 santim bel efsane olur :) Kanuni said: nutri 72 kg dedim tutmadimi ? 169cm 72kg ? killer arkadasin sirtina neden yorum yapalim ? bir arkadasin sirti demissin. Tutmadı maalesef :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 kac kg sin lan :) kac kere yazdim. tahminde de bulunuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 İKİZİMİN SIRTI FGSD yarın tüm pozlar geliyo o yana eğilmeyi ben de yapıyorum çok nadir ama. elimde 2kg falan 30 tekrar max. kalınlaşmaz heralde öyle. bide o hareketi yaparken adonisin üzerine baskı hissediyorum ama kasılmıyo başka yerim. sanırım ağırlıksız yaptığımdan heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 25kg ile yapıyordum ben o hareketi yapta gör kalınlaşıyomu :) bide +7,5kg ensede ağırlıkla mekik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 fgddsf hacı naptın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 misafir geldi eve, hediye olarak fotoğraf makinası getirmişler. bizimki bozulmuştu denk geldi ya da biliyolardı sdf. yarın salonda blackberry ile foto çektircektim artık evde ayarlayıp koyarım daha prof foto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 anneme before fotoları çektirdim yamuk çekmiş az yandan. koyimi yarın salonda düzgün çekilip mi koyşim posing is so hard ='/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 şimdi koy,yarın yine koyarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 nutrition said: hani baklava yapmak için tek koyup iz yaparlarya karına aynı öyle olmuş lol :D Gayet göbekli duruyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 78cm bel nasıl göbekli olcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 beğenmedim ya fotolar rezil çok ışık var hatlar gözükmüyo hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 hesap makinesiyle mi çektin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 en iyi foto bu çıkmış sağ trapezim normalde daha küçüktü de baya bi eşitlenmişti. ama ayna karşısında olmayınca aynı oranda çıkaramıyorum nedense. fotodaki kadar ortantısız değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 surati niye gizlion abi 2 alt konuda var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 ahhaha kafasını geri koyucaktımda başka resimden alıp çok üşendim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 DSFKLDSAsdf ya estetik olmuyo bu poz bilyo musun dsfgs en kasış poz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 kolların ince değil ki? nutrition, belin çalışmadan önce ince miydi? kız gibi bel hoşuma gitmiyo biraz kalınlaştırcam sadece mümkünse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Aslında hala ince 78cm belim var,ama kalınlaşmasın istiyorum zaten oblikler dert oldu başıma.. Tercih meselesi tabi,go go ağır oblik,ters mekik,ağırlıklı mekik,deadlift Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Çok gay lan burası diyen oldu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar