nutrition Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 1.69 kısayım,futbol saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 bu arada sırtımda beyaz lekeler var mantar mı güneş lekesi mi ne zımbırtıysa artk bilmiyorum estetik açısından sıkıntı. o yüzden bi kaç kişiye atıcam çekince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 nutrition said: abi tiliye baktım şimdide çok hacimsiz vücudu :/ malesef öyle. 3 ayda o kadar oluyo. ondan sonra da bir türlü oturtamadım yerimde sayıyorum. hacimli olmamaya özellikle özen gösterdiğim bir dönemdi ama. şimdi tekrar büyüyebilirim artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 3 aylıksa o before after lafımı geri alıyorum tili süper gelişme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 tili elf ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 bununla http://image.shutterstock.com/display_pic_with_logo/97565/97565,1326033703,1/stock-photo-gorilla-silverback-gorilla-looking-at-camera-92236192.jpg sunun arasi bir seyim http://www.firstpeople.us/pictures/bear/1600x1200/Lifes_a_Bear-1600x1200.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 agam tricepsin zayıf sanırım? cvbxcv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 ayvaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 nutrition said: 3 aylıksa o before after lafımı geri alıyorum tili süper gelişme :) Teşekkür ederim. 2-3 sene önce ondan 10 kilo daha fazla olup, çok da yağlı olmadığım bir dönem vardı. O zaman hacimliydim baya. Ondan sonra sporu bırakmak iyi olmadı. Ama hızlı geliştim o 3 ayda o sayede. Bacaklarım hiç öyle olmadı yalnız, tebrik ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Yapıp yapabilceğin en nankör spor zaten vücut geliştirme,bıraktığında gidiyor emeklerin. Kas hafızası iyi güzel hoş ama topladığında bile eski halin olmuyor o yüzden bırakmadan yapmak lazım hehe. Bacak çalışmaya önem verirdim,100kg leg extension falan yapardım ne zaman artık alışveriş yaptığım markaların pantolonları dar gelmeye başladı (bol giymem asla fit kalıplar iyidir) o zamandan beri bacakları saldım ayda 1 çalıştırıyorum, yanlış bu aslında tabi tekrardan bacak çalışmalarına dönücem ama az ağırlık takılıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 bu spor degil zaten, eziyet. yaparken eziyet, yapmazken eziyet, birakinca eziyet ara versen eziyet. agirligin altinda gotun cikarken eziyet, kalas gibi gezerken eziyet. ulan tek bir guzel yani yok ama insani mazosist yapiyor olsa gerek, zevk aliyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 abi yaparken eziyet değil ya muhteşem bişi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 agirlik kaldiriyorsun abi insaat iscisi gibi :) tamam abarttim ama gymin hic bir aninda basketbol oynadigim donemlerimdeki hazzi zevki eglenceyi tatmadim yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 yine bi sırt fotosu koyimi bugün çektim. pazartesi çekilcektim de spontane gelişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Sırt koyma önden double biceps koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 elimizde yok şuan fgfsd. kolum küçük ya not impressive. ön omuz-göğüs-sırt-trapez-lat-kalf övündüğüm kas gruplarımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 bahane gibi olmasın ya pazartesi çekince koyarm işte şuan yok ama sadsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 E tamam trapez ve göğüsü görmüş oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/413269_10152023814625301_1300448839_o.jpg hiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Benim omuzlarımdaki damalarlar fotolarda niye çıkmıyo ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 senin omuz foton hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Killer said: elimizde yok şuan fgfsd. kolum küçük ya not impressive. ön omuz-göğüs-sırt-trapez-lat-kalf övündüğüm kas gruplarımdır diğerlerine çalışcan o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 3 senedir fakir gibi kol antrenmanı yaptığımdan küçük kaldı arka omuz için çalışması gerektiğini geç öğrendim bacağın önemini de sonradan kavradık sdfg hal böyle olunca yetersizlik var tabi. bilmeyenin anlıycağı bi bozukluğum yok ama. bu sene bacak+kol+arka omuz toparlamak istiyorum. diğerleri gelişiyo zaten. kol şöyle 40 olur mu acaba şuan 37.5 falandır heralde pazartesi bakıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Benim kolum 43 oldu ama bu boya yetmiyor. Haftada low volume iki defa mi girsem napsam. Neyse cut bitince bakariz. Mesaj attim sana killer bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 niye kimse smiley fotoma yorm yapmadıo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar