Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Perfectionist said: Kanuni said: 188 cm im.. Boy da iyiymis aslinda. Saglamsin abi. Pm kutun dolmus be adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Temizledim şimdi gönder gelsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 nünnü ne yollayacan banda yollasana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Buyumen lazim once :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Kanuni said: Buyumen lazim once :) Hehe baslik konseptine uygun cevap :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 geçen ay başka bir programla tekrar başladım ama bu sefer kusursuza yakın bir beslenme ile sonuç 28 günde 0.8 kg kas kütlesinde artış var, yağ oranında 0.2 düşüş. overall 1.5 kg kadar bir kilo artışı. memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 evet taze afterlar :) afterlar! önden fotoları pek sallamadan çekmişim neyse. kol, omuz falan da uşendim belli oluyo zaten aşa yukarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Gayet iyi olm iste cikarmissin nevaleyi meydana :) alt karin alt karin diyodun bisey kalmamis. Bu arada bol bol incline bench press ve omuz baslarina fokus diyorum. Baska da pek bisey demeye gerek yok guzel come back yaptin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Tesekkur ederim perf :-) Omuzda bi sakatlik var tam gecmedi daha bi gecsin ben biliyom ona yapacaklarimi.. Ben de aynen o noktalara yogunlasmayi dusunuyorum.. Bide bacaklara eskisi kadar agirlik vermiyorum orda da bi sakatlik yasadim halisaha sacmaligindan oturu. Ve tam gecmisti gecen gun agir deadlift yaptim ertesi gun aikidoda tekrar agrimaya basladi bi daha agir deadlift squat yapmicam rahat 6 7 ay yapmicam. Daha orta agirkiklarla yavas yavas calisarak yormayi planliyorum. Bakalim su ust gogusleri ve omuz baslarini da daha belirgin bi hale getirince bi afterin afterinin afterini koyarim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 benim de bel sakatlığından dolayı üst vücutla alt vücut farklı insanlara ait gibi oldu iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 http://i.imgur.com/ts4ej.jpg hai ther Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Bu ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 göz ve gülümseyen surat olabilir mi? abi karnında gülümseyen surat çıkmış onu diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 12 yıl önce sigarayı bırakmış olabilirsin ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Fßsgzfacs nee blym ya goremiyorun cizmis olmasina ragmen sgsc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 orijinali daha güzel de ondan ağıza bak abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 1 kanuni 10 bin patiyi yok eder. herkes akıllı olsun. ben de spora başladım dün, akşam tereyağlı iskender lüpletip gittim salona. bakalım kaç haftada sonuç almaya başlıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 yalniz ilk gordugumde bende farkettim direk surati ahahah abi icine adam kacmis, lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 olm nası bakıyonuz ben göremiyom. neyse. haa dur lan gördüm azcık tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 abi yaratıcılığı sınırlamayın lan, tek muhattabınız demir olsun ama yine salın olm yaratıcılığı. bariz gülen surat var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 abi ahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 tamam ya insanın kendi vücudu olunca daha zor oluyo öle görmek. ama meme yapmayın sakin lan öeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 sonuncusu gerçekten başarılı olmuş. ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 http://i.imgur.com/WyLTi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/486963_10152005415295301_1897897770_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar