Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Horcrux said: OMGFZ Ikiside arkadasim oldugundan hicbirine laf edemiyorum. Sakin olun sampiyonlar. abi bizle paralel diğer kavgada benim 2 arkadaşım hiç ağzımı açamıyorum çok iyi anlıyorum seni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 milletin arkadaşları var o değil de hacılar, badiciler ve diğerleri.. ollm adam orada ayıp etmiş, siz adamın sakalına karışınca adam alınmış. bırakın bu kavgayı! yaralar sarılsın artık! duygusal müzik eşliğinde epic konuşma siz de karın falan çalışın.. işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ben bacak çalışmaya gittim. ben yokken bizim kavgada halt mode on olsun. gelince kapışırız. asdfklşjads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 dasaaa said: milletin arkadaşları var o değil de hacılar, badiciler ve diğerleri.. ollm adam orada ayıp etmiş, siz adamın sakalına karışınca adam alınmış. bırakın bu kavgayı! yaralar sarılsın artık! duygusal müzik eşliğinde epic konuşma siz de karın falan çalışın.. işte abi ben senin haline çok üzülüyorum aylardır bu topiğe girip herkes kaslı ulan falan yazıp gidiyosun artık bi ucundan şınav mekik başlasan ya sen de evde muhabbetlere dahil olsan artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 abi ben de uzuluyorum aslında. şöle evde kesinlikle tembelliğe yatıyorum, tam diyorum bi salona gideyim. hilafsız bi kurs falan açılıyor. ona basıyorum tüm paramı. saatleri çok üstüste biniyor tabii bir süre sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 kingpin said: abi teşekkür ederim de senin vereceğin yardıma ihtiyacım yok çok sağol herkes spor gurusu olmuş burda la :) O zaman niye foto koyuyosun? Yorum gelmesini istemiyosan koyma resim. Herife bak lol. edit: dasaaa o kadar siskoymus ki foto bile koyamiyo. ha ha celik ayna celik aynaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 dasaaa said: abi ben de uzuluyorum aslında. şöle evde kesinlikle tembelliğe yatıyorum, tam diyorum bi salona gideyim. hilafsız bi kurs falan açılıyor. ona basıyorum tüm paramı. saatleri çok üstüste biniyor tabii bir süre sonra.. aquilayı da al gidin bir spor salonuna başlayın artık demin eski sayfalara baktım da ben insan değil miyim diye ibo rage olmuş o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 said: edit: dasaaa o kadar siskoymus ki foto bile koyamiyo. 61-63kilo mu neyim lan.. akila istanbul^da olsa giderdik yaw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 o zaman cirkinsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 harbi dasaaa albüme bi foto koyduramamıştık sana hatırladım şimdi bayağı naz yapmıştın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Hayir bu adami realde taniyan arkadasi da mi yok? cekiversin bi resmini gizli gizli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 hadii abi fotomu ne yapacaksınız yaw.. salla sen tipimi bilmem neyi. standart bi ahmet, osman, kazım falan gibi biriyim işte yaw. yok o değil dijitalde resim bulundurmayı doğru bulmuyorum. ondan koymuyorum. bu kadar basit bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Öz güvenim yok demiyosun, dijitalde resim bulundurmamak filan.. gec bunlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 aynen ya işte ondan abi.. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 bende şu konudan sonra spora başlamaya karar verdim.düzenli olarak :).yarım yarım olmuyor bu arada bi arakdaş sırt resmin koymuşta.çok kötü be abi öyle sırt.bence düzgün hatlara sahip olduktan sora fazlası gereksiz geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Kime göre?, neye göre düzgün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 hadi ordan. sen o sırtın kasılmamış halini gör bide. hand made sculpture. dağlar tepeler ovalar bayırlar.. hiç laf atma öyle sırtıma falan. öyle sırtı bul da başının üstüne tac et sadfkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 eskiler TEMMUZ-AĞUSTOS-EKİM 2009 before 6 MAYIS'10 AFTER 12 HAZİRAN'10 dikkat, kas, ve yarıçıplak erkek vücudu içerir 15 TEMMUZ'10 pamping ayrın 01.02.2011 sırt güncel sıcak front pose (diğer göğüs pozunu beğenmemiştim) sıcak front pose olm şöyle bilmeden sırta göğse laf etmeyin. bi daha koydurdunuz, bi bak bakalım before'lara hangisi daha güzel sdafkjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 abi teknik açıdan belki çok sağlam bir sırt olabilir.ben görüntü olarak diyorum :) şahsen benim hosuma gitmiyor.hani nası anlatiyim enine dogru şişmemiş kaslı yapı güzel oluyor bar kapılarındaki adamlar tarzı vucutlar hiç güzel değil bence :) msela mayıstaki sırtın normal bence fakat son sırtın hoş durmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 bred pitin fayt kılaptaki haline bayılırsınız, truvadaki haline erirsiniz (ki benden daha hacimli orada), bu kasların kasılmış halini yakından görünce ıyk. abi sen şöyle benim ölçülerimnde kaslı bi adamı plajda mesela, doğal haliyle yürürken ederken kaslarını kasmadan görsen, ah ben de başlasam spora dersin. şimdi böyle bilmediğin, alışkın olmadığın için sana çok garip geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 abi duruştan o mayısta düz duruyor mesela o beğenmediğin fotodaysa şişirmiş kollar falan yukarda böyle kuş gibi kabartmış sırtı adam ondan öyle geliyor düz dursa yine şekil durur öyle badici duruşu bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 abi duruşu goruyorum fakat mayıstan beri dahada şişmiş duruş normal olsada hatta bu konuda bi yazı okumustum.sırtta daha kemikli ince yapı karılar daha seksi buluyormuş :) yani ben olaya badici olarak yaklasmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 şuanda son sırtımın kasılmış hali işte o gördüğün, düz dursam mayıstaki sırtım gibi gayet estetik yani. biraz daha ayrıntılı biraz daha simetrik daha şekilli daha güçlü biraz daha hacimli falan. zaten mayıstan bu yana kaç ay geçti? kas yapmak çok zor ve sancılı bi süreç öyle 8-9 ayda hacimde inanılmaz değişiklikler olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 valla o okuduğun yazılar yalan arkadaşım :) kası olmayan adamların kendilerini avutması o yazılar.. kızlar gayet memnun sırtımdan. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 olm bu topic çok gergin bu aralar söyleyelim kitlesinler biraz sakinleşelim öyle açsınlar fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar