Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Before - After Foto (her turlu spor icin)

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

dasaaa said:

milletin arkadaşları var

o değil de hacılar, badiciler ve diğerleri..

ollm adam orada ayıp etmiş, siz adamın sakalına karışınca adam alınmış.

bırakın bu kavgayı! yaralar sarılsın artık! duygusal müzik eşliğinde epic konuşma

siz de karın falan çalışın.. işte

abi ben senin haline çok üzülüyorum aylardır bu topiğe girip herkes kaslı ulan falan yazıp gidiyosun artık bi ucundan şınav mekik başlasan ya sen de evde muhabbetlere dahil olsan artık?
Sosyal ağlarda paylaş

kingpin said:

abi teşekkür ederim de senin vereceğin yardıma ihtiyacım yok çok sağol herkes spor gurusu olmuş burda la :)

O zaman niye foto koyuyosun? Yorum gelmesini istemiyosan koyma resim. Herife bak lol.

edit: dasaaa o kadar siskoymus ki foto bile koyamiyo.
ha ha celik ayna celik aynaaa
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

abi ben de uzuluyorum aslında. şöle evde kesinlikle tembelliğe yatıyorum, tam diyorum bi salona gideyim. hilafsız bi kurs falan açılıyor. ona basıyorum tüm paramı. saatleri çok üstüste biniyor tabii bir süre sonra..

aquilayı da al gidin bir spor salonuna başlayın artık
demin eski sayfalara baktım da ben insan değil miyim diye ibo rage olmuş o da
Sosyal ağlarda paylaş

eskiler

TEMMUZ-AĞUSTOS-EKİM 2009

before

6 MAYIS'10

AFTER

12 HAZİRAN'10

dikkat, kas, ve yarıçıplak erkek vücudu içerir

15 TEMMUZ'10

pamping ayrın

01.02.2011

sırt

güncel sıcak front pose
(diğer göğüs pozunu beğenmemiştim)

sıcak front pose

olm şöyle bilmeden sırta göğse laf etmeyin. bi daha koydurdunuz, bi bak bakalım before'lara hangisi daha güzel sdafkjh
Sosyal ağlarda paylaş

abi teknik açıdan belki çok sağlam bir sırt olabilir.ben görüntü olarak diyorum :)

şahsen benim hosuma gitmiyor.hani nası anlatiyim enine dogru şişmemiş kaslı yapı güzel oluyor

bar kapılarındaki adamlar tarzı vucutlar hiç güzel değil bence :)

msela mayıstaki sırtın normal bence

fakat son sırtın hoş durmuyor
Sosyal ağlarda paylaş

bred pitin fayt kılaptaki haline bayılırsınız, truvadaki haline erirsiniz (ki benden daha hacimli orada), bu kasların kasılmış halini yakından görünce ıyk.

abi sen şöyle benim ölçülerimnde kaslı bi adamı plajda mesela, doğal haliyle yürürken ederken kaslarını kasmadan görsen, ah ben de başlasam spora dersin. şimdi böyle bilmediğin, alışkın olmadığın için sana çok garip geliyo.
Sosyal ağlarda paylaş

şuanda son sırtımın kasılmış hali işte o gördüğün, düz dursam mayıstaki sırtım gibi gayet estetik yani. biraz daha ayrıntılı biraz daha simetrik daha şekilli daha güçlü biraz daha hacimli falan. zaten mayıstan bu yana kaç ay geçti? kas yapmak çok zor ve sancılı bi süreç öyle 8-9 ayda hacimde inanılmaz değişiklikler olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...